locatie: Films » Bait (2000) » Info

Actie / Komedie
119 minuten

geregisseerd door Antoine Fuqua
met Jamie Foxx, David Morse en Doug Hutchison

Alvin Sanders is op weg naar de gevangenis wanneer hij een tijdje in de cel zit met een stervende vent. Met zijn laatste adem vertelt hij Alvin iets over de 43 miljoen aan goudstaven die hij verstopt heeft. De agenten zijn op zoek naar de andere dader van de overval, en zetten Alvin in als aas om hem te vinden.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 april 2007, 19:38 uur
Begin vond ik leuk en goed, maar naarmate de film vorderde vond ik um minder worden. Wel een vermakelijke film, maar dit soort dingen zijn al zo vaak gedaan. Niets bijzonders...

2.5 *

Usual Suspect
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 augustus 2007, 5:15 uur
Bij elkaar geraapt actie filmpje, dat voornamelijk op het eind zeer ongeloofwaardig wordt.
Verder vraag ik me af wat David Morse hier in doet.

2,5.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 januari 2008, 15:49 uur
Leuke film, kijkt lekker makkelijk weg een 3

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 april 2008, 13:09 uur
Slecht verhaal + zeer matige acteerprestaties = 1,5

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 april 2008, 19:09 uur
Zie veel slechte reacties, maar het is wel een film van Antoine Fuqua, dus het proberen waard. Misschien dat ik dat vanavond ook ga doen.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 november 2008, 14:59 uur
Aardige actie en aardige komedie, meer zit er niet achter.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 december 2008, 12:04 uur
Niet overal orgineel, maar met de actie en de humor zat het wel aardig goed. leuke rol van foxx trouwens. over het algemeen een best vermakelijke actieprent. 2,5 sterren.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 juni 2009, 13:18 uur
niet echt een super film...is al vaker gedaan en al veel beter dan dit.

2.5*.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 augustus 2009, 1:31 uur
Leuk filmpje, goed acteerwerk, goede actie enz... Waar blijven die sterren dan? Of moeten jullie allemaal een film hebben waar je nog moet over nadenken als je hem al 2 weken gelenden gezien hebt?
Ik vind dit een prima film voor een gezellig avondje voor de buis. En ja er is prima acteerwerk van Jamie Foxx en David Morse

niet ingelogd

116.054 gebruikers | 69.616 films | 25.730 regisseurs | 2.774.726 berichten | 3.862.114 stemmen