Mortal Thoughts (1991)

geregisseerd door
Alan Rudolphmet
Demi Moore,
Glenne Headly en
Bruce WillisJoyce en Cynthia leiden samen een succesvolle kapsalon. Cynthia die gelukkig getrouwd is, moet met pijn in het hart toezien hoe Joyce door haar gewelddadige man mishandeld wordt. James, een drugsverslaafde bruut, wordt dan ook door iedereen verafschuwd. Op een dag wordt hij dood aangetroffen . Niemand treurt echter om zijn dood en meerdere mensen hebben de tiran zelfs dood gewenst. Joyce is meteen de hoofdverdachte. De politie bombardeert Cynthia tot kroongetuige, in de hoop dat zij hen de nodige bewijslast kan verschaffen over Joyce's schuld.
1,5
[permalink] geplaatst op 13 januari 2002, 14:42 uurniks aan.
FisherKing
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2002, 18:40 uur"De politie bombardeert Cynthia tot kroongetuige, in de hoop dat zij hen de nodige bewijslast kan verschaffen over Cynthia's schuld." Knap !
FisherKing
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2002, 18:48 uurGespleten persoonlijkheid; die Cynthia

[permalink] geplaatst op 2 augustus 2002, 19:00 uurok wat moet het wel zijn dan?
2,5
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2002, 19:02 uurGeen idee; heb de film niet gezien. FisherKing??
2,5
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2002, 19:06 uurIk geloof "in de hoop dat zij hen de nodige bewijslast kan verschaffen over Joyce's schuld"
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2002, 20:10 uurInderdaad Joyce's schuld
3,0
[permalink] geplaatst op 1 december 2003, 10:50 uuronderhoudende thriller, die wel veel weg heeft van een waargebeurde woensdagavond film van rtl4, maar dan met een bekende cast.
de film verveelde mij niet. 3*
4,0
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2004, 3:31 uurGoede film, zeker goede rol van Willis, hij zou eens meer van dit soort rollen aan zijn oeuvre moeten toevoegen, zou geen kwaad kunnen.
[permalink] geplaatst op 11 maart 2006, 16:48 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenIk begrijp het einde niet...
Heeft uiteindelijk, Cynthia of Joyce James vermoord??
Want je ziet dat Cynthia, bij de politie alles verteld hoe het gegaan is etc. Dan die je elke keer stukjes van wat zij verteld. En waneer ze aan het vertellen is over hoe het gegaan is toen James werd vermoord, zie je dat Joyce zegt: Ik heb hem vermoord enz.
En op het eind als ze alles heeft verteld, zie je Cynthia, die hem dus z'n keel doorsnijdt.
Dat doet ze ook niet zomaar. Dat begrijp ik.
Maar de man van Cynthia is wel vermoord door Joyce toch?!
Maar kan iemand mij mischien iets uitleggen want ik begrijp het niet zo goed, mischien ligt het aan mij ofzo.
Maar ik vond het verder zeker wel een goede film.
Demi Moore, speelt haar rol erg goed!
0,5
[permalink] geplaatst op 20 april 2006, 19:00 uurRonduit vervelende film. Van Moore ben ik toch al niet gecharmeerd, en dit soort films helpen niet. Niet spannend, niet verrassend, skip deze maar.
0,5*.
2,0
[permalink] geplaatst op 13 oktober 2006, 12:56 uurNiet zo'n originele film. Bruce Willis als enorme klootzak is nog wel het leukst, verder totaal niet verrassend. **
2,5
[permalink] geplaatst op 13 oktober 2006, 15:06 uurMiddelmatige film met een enorme eindjaren '80 uitstraling (alleen al dat haar van Demi en die snor van Bruce) en onzinnig verhaal. Maar ach, best leuk om te zien
3,0
[permalink] geplaatst op 16 oktober 2006, 11:45 uurIk vind het een prima film. Demi Moore vind ik aandoenlijk als de bezorgde vriendin en Bruce Willis is lekker op dreef als de bruut.
***-sterren
3,0
[permalink] geplaatst op 28 juni 2008, 9:36 uurGoed in elkaar gezette film, geen topper maar wel het kijken waard.
Wat veel afgezeik hier weer zeg en moet een film altijd verrassend zijn?
Dat zijn er voor mij maar 3 en dat zijn Arlington road, usual suspects en the last seduction waarin de slechterikken winnen.
Amerikaanse films zijn bijna allemaal voorspelbaar omdat de slechterikken moeten verliezen of amerikaanse soldaten een heldenverering krijgen.
kan je beter geen Hollywood films meer gaan bekijken en krijg je minder afgezeikte films en commentaren.