134.879 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.936 berichten | 4.928.106 stemmen

locatie: Films » Water's Edge (2003) » Info

Drama / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Harvey Kahn
met Nathan Fillion, Emmanuelle Vaugier en Chandra West

Robert is de grote stad ontvlucht. Hij denkt dat het kleine stadje Water's Edge hem een nieuwe start kan brengen. Maar erger had hij zich niet kunnen vergissen: dit kleine stadje herbergt veel geheimen en Robert heeft zojuist het ergste geheim ontdekt. Is het voor hem nog mogelijk dit stadje levend te verlaten?

gebruiker
bericht

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2004, 0:54 uur
Tik in Water's Edge en je krijgt....

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 november 2004, 14:29 uur
stinissen schreef:
Tik in Water's Edge en je krijgt....
Waar moet ik intikken?

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2006, 21:39 uur
Aparte film.
Goed uitgewerkt en een beetje twin peaks achtige uitwerking.Sterke acteerprestaties en een goed plot.
Onbekende film maar ten onrechte gelijk in de weekverhuur van de videotheek verdwenen.
Misschien een tweede kans op tv??

Water's edge is het zeker waard!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 juli 2006, 13:27 uur
Grappige en onderhoudende film met goede acteer prestaties. ***

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 november 2007, 18:40 uur
Een film die aan de stemmen en reacties te zien niet zo bekend is. Wat zeer jammer is. Ik heb de film bekenen en heb me geen minuut verveeld integendeel heb mij prima vermaakt. Verhaal zat goed in elkaar. Beelden van de film waren prima evenals het geluid. Er hangt een soort raadselachtige sfeer tijdens de film vanaf het begin tot het einde en daar houd ik wel van. Het enige minpuntje vond ik dat Emmanuelle Vaugier niet goed kan acteren maar dat mocht de pret niet drukken daarom voor mij 3,5* en dat heeft allemaal te maken dat zo onbekende film ervoor gezorgd heeft dat ik mij prima vermaakt heb.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 februari 2008, 1:57 uur
Idd een erg onbekende film..
Standaard verhaal.. wat wel erg leuk is uitgewerkt..
De bad guys zetten een erg sterke rol neer.. in het bijzonder Daniel Baldwin.. 3,5 sterren voor een vermakelijke en redelijk goed geacteerde film.. ;)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juni 2009, 4:26 uur
goede film, met een goed verhaal, onverwachte gebeurtenissen maken de film extra spannend, kortom; Een film die zeker het kijken waard is :D

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 januari 2010, 17:39 uur
Pure B-Actiethriller, moeilijk om hier drama in te vinden. De inleiding van Water Edge vind ik niet te hard geslaagd. Nochtans is de scene waarin het eigenlijke verhaal begint zeker niet al te slecht. De daarop volgende minuten vallen dan ook echt mee. Wanneer de vrouw op de poster erbij komt, krijgen we een zwakke actrice in het spel. Nog erger is de uiteindelijke slot confrontatie, waardoor je kijkervaring ten onder gaat.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2010, 12:56 uur
trebor schreef: