Just Visiting (2001)

geregisseerd door
Jean-Marie Poirémet
Jean Reno,
Christina Applegate en
Christian ClavierEen ridder roept na een beheksing de hulp in van een tovenaar. Helaas gaat er iets fout en wordt hij samen met zijn hulpje naar het jaar 2000 getransporteerd. De ridder leert langzaam hoe het leven in de toekomst is. Hij moet echter nog steeds zien terug te keren naar de 13e eeuw om met de heks af te kunnen rekenen, dus gaat hij weer op zoek naar een tovenaar.
2,5
[permalink] geplaatst op 2 januari 2002, 14:35 uurik vond de Franse versie veel leuker dan deze.
[permalink] geplaatst op 16 maart 2002, 18:47 uurVond 'm niet zo denderend
2,5
[permalink] geplaatst op 19 april 2002, 16:55 uurSoms leuk. Meestal niet. Jean Reno moet maar weer een een Leon film maken ofzo (ge gekloonde professional ofzo

[permalink] geplaatst op 19 april 2002, 16:58 uurJe zal als marketingman maar weer met die 'two thumbs up' aankomen zeg. Daar word je toch strontziek van!

(Gelukkig is het hier in NL nog niet: "twee duimen omhoog!")
3,0
[permalink] geplaatst op 4 december 2002, 12:27 uurHoe heet t origineel ook al weer?
[permalink] geplaatst op 4 december 2002, 12:29 uurLes Visiteurs?
3,0
[permalink] geplaatst op 4 december 2002, 12:38 uurTanx. Ik had m al goed alleen om de een of andere rede kon de zoekmachine hier niet Les Visiteurs vinden maar alleen Visiteurs, les.
3,0
[permalink] geplaatst op 19 maart 2003, 14:41 uurIn het begin een aaneenschakeling van erg grappige stukjes (als ze in de moderne tijd net aan zijn gekomen) maar daarna een flauwe feel-good film, met af en toe maar een leuke grap. 3* voor het eerste halfuur.
2,0
[permalink] geplaatst op 19 augustus 2004, 13:04 uurHoeveel delen zijn er van de originele versies
[permalink] geplaatst op 19 augustus 2004, 13:18 uurDe eerst uit 1993 en de deel 2 uit 1998.
[permalink] geplaatst op 10 maart 2005, 1:03 uurIk heb tot nu toe echt ongelooflijk gelachen bij deze film.. Ik ga hem zo afkijken en heb vrij hoge verwachtingen
3,5
[permalink] geplaatst op 17 mei 2005, 9:14 uurik houd helemaal niet van humor, maar deze was best leuk.
2,5
[permalink] geplaatst op 31 mei 2005, 17:43 uurEen paar keer heel leuk, maar ook heel veel keer niet! 2,5*
3,0
[permalink] geplaatst op 13 september 2005, 16:40 uurViel me mee. Ik had erger verwacht. Reno speelt best grappig. En Clavier ook.
1,0
[permalink] geplaatst op 2 mei 2006, 9:13 uurZo hé, wat een hoog gemiddelde!
Nee, dit vond ik dus bagger van de eerste klas. Nergens maar dan ook echt nergens was deze film grappig. Irritant wel. 1.0*
EDIT: Had dit bericht per ongeluk bij Les Visiteurs geplaatst..
5,0
[permalink] geplaatst op 6 juni 2006, 17:18 uurHeerlijke Film!
3,5
[permalink] geplaatst op 22 juni 2006, 15:18 uurEen genoegen om naar te kijken, deze film. Alleen de afloop vond ik wat zoetsappig, op dat voorvaderlijk kasteel.
3,5
[permalink] geplaatst op 24 september 2006, 21:18 uurSchitterend om te zien hoe Jean Reno zich zelfs in dit soort rollen weet te vermaken en ons weet te vermaken. Geen meesterwerk, maar dat hoeft ook niet persé. Het is een leuke film om te zien met een ouderwets komisch verhaal.
2,5
[permalink] geplaatst op 5 februari 2007, 10:43 uurallemaal erg flauw en vaak ook iritant om naar te kijken.
zitten wel wat grappige stukjes in en kijkt opzich wel lekker weg
3,5
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2007, 10:24 uurErg gelachen met deze film. een hilarische komedie met leuke rollen van jean reno en christina applegate. vanaf het punt dat dat reno en z'n boerenknecht arriveren in het heden, wordt het erg vermakelijk. best leuke grappen in de film, en een amusant verhaal met een waardig einde. 3,5 sterren.
3,5
[permalink] geplaatst op 21 september 2007, 23:51 uurWat een heerlijke humor! De film nu zo'n 5 keer gezien, maar het wordt me niet saai. Al kan ik best geloven dat mensen die een flauwe film vinden (smaken verschillen...), dit moet gewoon jouw soort humor zijn en je moet ook geen hoge verwachtingen hebben wat betreft het verhaal
3,5
[permalink] geplaatst op 6 december 2007, 22:43 uurLeuke film. Christina Applegate is leuk, het verhaal is net ietsje leuker dan het verhaal in Prince Charming. Een goede cast doet gewoon het halve werk. Jean Reno is erg goed, ik ben nu benieuwd naar het origineel. En ik moet Leon maar eens zien, ook vanwege Natalie Portman natuurlijk.
2,0
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2008, 21:28 uurZoveel mogelijkheden.. en dan zo'n voorspelbare film maken..
2* voor de zeldzame momenten dat ik moest lachen
4,0
[permalink] geplaatst op 26 januari 2010, 15:20 uurToch wel hilarisch deze film. Hahah.
2,5
[permalink] geplaatst op 5 juni 2010, 21:17 uurRedelijk komedisch werkje. In elk geval niet hilarisch maar wel redelijk geinig. Ook de cast was wel aardig. Niet slecht dus een 2,5.
4,0
[permalink] geplaatst op 19 december 2010, 10:42 uurBest leuk met soms originele grappen. Heb de originele film echter niet gezien
3,0
[permalink] geplaatst op 16 april 2012, 12:07 uurLeuke komedie waarbij ik al snel moest denken aan de serie Catweazle. Enkele vergelijkingen hierbij zijn heel simpel: het reizen door de tijd, een persoon die in vertrouwen wordt genomen en die meehelpt het personage terug te krijgen naar het verleden. En uiteraard de hilarische taferelen die plaatsvinden als de hoofdpersoon en zijn trawant in de toekomst arriveren. De humor is flauw maar wel leuk.