Eat My Dust (1976)

geregisseerd door
Charles B. Griffithmet
Ron Howard,
Christopher Norris en
Warren J. KemmerlingHoover Niebold is een roekeloze durfal die zijn oog laat vallen op Darlene Kurtz. Omdat zij graag een ritje wil maken met de snelste auto van een plaatselijke racewedstrijd, besluit hij de auto te stelen en begint hij aan een lange ontsnappingstocht voor de politie en vooral zijn vader: de sheriff.
1,0
[permalink] geplaatst op 23 december 2007, 1:08 uurOok met Clint Howard
2,5
[permalink] geplaatst op 14 december 2008, 20:50 uurEat My Dust is een typisch Roger Corman product uit de jaren '70. Een nogal standaard b-filmpje dat alleen maar over een achtervolging gaat en verder nergens over.
Dat die achtervolging er goed uitziet is duidelijk, maar er had toch wel wat meer verhaal in mogen zitten. Ook waren de "komische" geluiden uit de politie auto's die crashte alles behalve komisch, eerder irritant.
Ron Howard heb ik nooit echt een fantastische acteur gevonden (met uitzondering van Happy Day dat ik erg leuk vond), dus ook zijn aanwezigheid zorgt er niet voor dat dit een voldoende krijgt.
2,5
[permalink] geplaatst op 9 februari 2009, 15:02 uurleuke film om te kijken, vond hem wel vermakelijk, lekker wijf ook !
1,0
[permalink] geplaatst op 20 maart 2010, 14:29 uurEigenlijk een misbaksel van een film. Wel leuk om Ron Howard in deze film terug te zien, die hier eigenlijk net zo oenig overkomt als soms in Happy days. De achtervolgingen en stunts zien er maar goedkoop uit, slap aftreksel van destijds nog zo'n succesvolle serie the Dukes of Hazzard. 1.0.