Grand Theft Auto (1977)

geregisseerd door
Ron Howardmet
Ron Howard,
Nancy Morgan en
Marion RossPaula steelt haar vaders dure auto en vertrekt met haar vriendje Sam naar Las Vegas om te trouwen. Paula's vader biedt 25.000 dollar aan wie hen kan stoppen en Paula voorzichtig naar huis kan brengen. Ondanks vele achtervolgers worden Sam en Paula razend populair op de radio.
[permalink] geplaatst op 14 oktober 2002, 19:26 uurIs er nou een Playstation-spel wat zo heet...
of heet dat Grand Theft Car of zoiets?
[permalink] geplaatst op 14 oktober 2002, 19:27 uurnee Grand Theft Auto inderdaad
de Amerikaanse term voor "autodiefstal"
[permalink] geplaatst op 14 oktober 2002, 19:28 uurAh, dus niets te maken met deze film...?
[permalink] geplaatst op 14 oktober 2002, 19:28 uurnee niet rechtstreeks
[permalink] geplaatst op 16 oktober 2002, 21:13 uurHaalde deze film in de war met The Chase dus heb m'n stem verwijderd.
[permalink] geplaatst op 24 februari 2006, 15:41 uurIk vind het spel ook beter, maar toen GTA (Grand Theft Auto dus) een hit werd kreeg je nog zo'n film, in de hoop dat de gamers die gingen kopen.
[permalink] geplaatst op 17 mei 2006, 21:10 uurMovieMusic schreef:
Dat was deze film, zelfs de cover van de film hebben ze bijna het zelfde (her)gemaakt als GTA Vice City
Deze film is trouwens (volgens mij) niets meer dan een parodie op de originele
Gone in 60 seconds. Puur gemaakt voor de auto's, de crashes en de stunts. Het verhaal is bij beide films van geen enkel belang.
3,5
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2006, 21:40 uurGrand Theft Auto is ook een spel ja zijn heel veel delen van zoals..: Gta 1,Gta londen,Gta 2,Gta 3,Gta Vice City,Gta San Andreas,Gta Liberty City Stories.
ik zelf heb ze allemaal

de film lijkt me wel lachen
3,5
[permalink] geplaatst op 3 september 2006, 12:07 uurDeze film heeft niks met het spel te maken, ze hebben de cover van de film wel zo gemaakt dat het op de game lijkt.
En 1977.... Toen kende ze dat spel nog helemaal niet.
Maar ik heb hem gister gezien, geweldig gewoon. Ik lag soms echt helemaal dubbel door al die domme sukkels die dachten dat die Paula ondvoerd was en ook dat al die auto's in de prak worden gereden.
Oh en de games:
GTA 1: 2,0*
GTA: London: 2,5*
GTA 2: 2,5*
GTA III: 4,5*
GTA: Vice City: 4,0*
GTA: San Andreas: 5,0*
5,0
[permalink] geplaatst op 17 februari 2007, 21:52 uurLekker filmpje met actie en super verhaal echt wel een boeiende film en Howard is natuurlijk een goede acteur 4,5*
3,0
[permalink] geplaatst op 25 februari 2007, 14:10 uurleuke film uit die tijd omdat: slechte crashes, overdreven persoonlijkheden, verhaal van stront. Maar zeker heel vermakelijk als de gta spellen je niet meer intresseren
trouwens gta vice city blijft de beste, kan san andreas niet tegenop...
[permalink] geplaatst op 9 juli 2007, 19:13 uursinterklaas schreef:
En 1977.... Toen kende ze dat spel nog helemaal niet.
Nee he he

[permalink] geplaatst op 25 mei 2008, 2:47 uurBen erg benieuwd wanneer deze film op tv komt. BBC maybe?
[permalink] geplaatst op 30 oktober 2008, 15:43 uurIs gewoon een smoesje om vette stunts te laten zien, net als gone in 60 sexonds, maar dan beter.
Alleen varhaal is dodelijk saai, af en toe een lollig geintje
[permalink] geplaatst op 5 juni 2010, 20:09 uurZe mochten dat spel wel eens gaan verfilmen. Hoewel ik wel bang ben dat je dan een Scarface-achtige film krijgt.
1,5
[permalink] geplaatst op 26 september 2010, 15:35 uurHoward zelf zat in nog meer oude en matige komedies. Deze film was niet mijn smaak. Wel redelijk acteerwerk van Howard en Moragan. alleen that's it. 1,5.
puckb96
[permalink] geplaatst op 9 oktober 2010, 12:50 uurSlaat nergens. Heeft niks te maken met de games en al helemaal geen goeie film.
3,0
[permalink] geplaatst op 13 februari 2011, 2:03 uurVermakelijk debuut van Howard. Deze live-action Wacky Races kent een stel zeer leuke karikaturen en een razendsnel script dat je aandacht tot het eind vasthoudt.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 oktober 2011, 11:47 uurErg leuke film met verschillende auto's in de achtervolging, kijkt lekker weg.
Pirmais
[permalink] geplaatst op 11 januari 2012, 17:57 uurIk heb zo het gevoel dat de games leuker zijn ...