De Gulle Minnaar (1990)

geregisseerd door
Mady Saksmet
Peter Faber,
Mariska van Kolck en
Sylvia MillecamOp twee romans van Marjan Berk gebaseerde komedie over een vlotte tekenaar met liefdesproblemen. Hij is verliefd maar wordt nagezeten door vroegere minnaressen. De film, geproduceerd door Rob Houwer en met muziek van Henny Vrienten, verdween destijds na een week uit de bioscoop.Deze film staat op nummer 10 in de flop 100
» volledige flop 100
[permalink] geplaatst op 30 juni 2009, 12:55 uurEr kwam bijna niemand kijken.
3,0
[permalink] geplaatst op 30 juni 2009, 13:21 uurZe weten niet wat ze gemist hebben
1,0
[permalink] geplaatst op 26 oktober 2009, 16:56 uurDramatisch slecht geacteerd. Slecht verhaal. Maar altijd beter dan die vreselijke film De Zeemeerman.1,0 voor de moeite.
[permalink] geplaatst op 25 december 2009, 2:36 uurHaha, een tijdje geleden bleef ik toevallig kijken, omdat ik rap achter elkaar 2 seks scènes zag. Niet dat ik een porn-addict ben, maar het onderwerp zou vreemdgaan moeten zijn, aangezien het geen hardcore-porn was. Ik besloot 'm een kans te geven en te huren, pff.. Het was echt een vermoeiende film.Slecht acteerwerk en de plaats waar alles afgespeeld word, is echt gewoon vermoeiend. Ik was blij dat ik mocht opstaan na die 100 minuten..
speranza
[permalink] geplaatst op 3 januari 2010, 2:39 uurHet acteerwerk van Peter Faber en Mariska van Kolck is matig.
[permalink] geplaatst op 15 februari 2010, 2:12 uurBest grappige film, maar zeker niet om aan te schaffen. Maar ik hou juist van slechte films. Wat erg grappig is dat een blikje fristi die wordt weggegooit een paar seconden in beeld is. Puur als reclame.
0,5
[permalink] geplaatst op 10 september 2010, 21:38 uurhet lijkt wel amateur toneel
3,0
[permalink] geplaatst op 10 september 2010, 21:45 uurHalvje erboven op!
Redt u deze film uit een bepaalde lijst die ik hier niet mag noemen (oei staat wel erg hoog zeg stelletje Holland haters!)

. En wat is nou slecht? Ik bedoel ik heb me zelden zo vermaakt met en gelachen om een film. Okay misschien qua kwaliteit niet zo hoogstaand.... Maar goed, wat je tegenwoordig voor je kiezen krijgt valt dit reuze mee.