Elvis Has Left the Building (2004)

49 stemmen | gemiddelde 2,67
Komedie /
Romantiek90 minuten
geregisseerd door
Joel Zwickmet
Kim Basinger,
John Corbett en
Denise RichardsHarmony (Basinger) is geboren tijdens een Elvis-concert en op één of andere manier is zij een bloedverwant van de King. Per ongeluk vermoordt ze een paar Elvis-imatators en wordt daarom achterna gezeten door de FBI. Hoe redt ze zich hieruit?!
[permalink] geplaatst op 10 december 2003, 20:37 uurIrritante titel.
[permalink] geplaatst op 10 december 2003, 21:05 uurHoezo ?
[permalink] geplaatst op 10 december 2003, 21:18 uurErg Amerikaans leukdoenerig.
[permalink] geplaatst op 10 december 2003, 22:04 uurDie titel doet mij aan Frank Zappa denken, heeft een nummer geschreven dat 'Elvis has just left the building' heet, vandaar dat het voor mij niet op viel als een irritante titel.
[permalink] geplaatst op 10 december 2003, 22:39 uuris toch gewoon wat aan het eind van elk Elvis concert werd omgeroepen?
[permalink] geplaatst op 10 december 2003, 22:49 uurLijkt me eerlijk gezegd niks, maar we zien het nog wel.
[permalink] geplaatst op 11 december 2003, 0:25 uurpetey schreef:
is toch gewoon wat aan het eind van elk Elvis concert werd omgeroepen?
Ik dacht dat dit pas werd gezegd in zijn Las Vegas tijd.
[permalink] geplaatst op 11 december 2003, 0:37 uurJullie hebben allemaal gelijk. Dit werd aan het eind van zijn concerten geroepen in zijn Las Vegas-periode en ja, het is ook een nummer (heel flauw weliswaar) van Frank Zappa.
Het verhaaltje voor deze film doet lichtelijk gezocht aan. Ik vrees dat zelfs Kim hier weinig van kan bakken.
[permalink] geplaatst op 11 december 2003, 12:51 uurIk moet zeggen dat er vrouwen van 50 zijn die er slechter uitzien
[permalink] geplaatst op 14 juli 2004, 11:16 uur
ThaNick
[permalink] geplaatst op 29 augustus 2004, 15:22 uurDamn, nu ik die trailer heb gezien.. hoef ik de complete film niet meer te zien..

De langste trailer die ik ooit heb gezien, van zo'n 4 of 5 minuten?
Je ziet waar de film over gaat(uiteraard), maar dan ook hoe hij eindigt.. is niet zo leuk
Advies: als je van plan was deze film te kijken, kijk dan niet de trailer!!
[permalink] geplaatst op 22 december 2004, 10:43 uurJa, maar is het nu een leuke film of niet? Daar lees ik weinig over!
[permalink] geplaatst op 22 december 2004, 13:02 uurWat leuk, ik had al jaren zoiets van: waar is toch die Kim Basinger gebleven. Nou, hier dus...
[permalink] geplaatst op 13 mei 2005, 17:12 uurspeeld in deze film rose McOwen ook in mee
ik had overlaats ergens gelezen dat er een film over elvis met haar in zou zijn maar heb der nog geen enkele film van gezien ofzo
Dustyfan
[permalink] geplaatst op 13 mei 2005, 20:05 uurJij bedoelt volgens mij
"Elvis", maar dat is een mini-serie.
[permalink] geplaatst op 20 mei 2005, 16:09 uurHoe kan ze opeens iemand vermoorden en achternagezeten worde door de FBI. dat snap ik niet!
Ik vindt het onduidelijk samenvatting.
[permalink] geplaatst op 1 juni 2005, 22:22 uurlol, die trailer, ze geven alle belangrijke stukken, wat een spoiler movie die trailer (niet dat de film onvoorspelbaar is)
2,5
[permalink] geplaatst op 10 juni 2005, 19:02 uurwel leuk filmpje maar je bent hem ook zo weer vergeten. Wel even leuk voor tussendoor.
3,5
[permalink] geplaatst op 25 november 2005, 23:32 uurIk (als oud-elvisfan) heb in een deuk gelegen, heel veel dingen zijn herkenbaar, vette stereotypen en dan de originele wijze waarop menig imitator aan zijn eind komt !
Lachen geblazen ! OK misschien ben je deze film zo weer vergeten, maar het leuke is dan dat je er de volgende keer weer net zo van kunt genieten.
4,0
[permalink] geplaatst op 15 september 2006, 14:16 uurSamen met een vriend gekeken. Een onverwacht genoegen deze film. In het algemeen ben ik geen liefhebber van komedies, maar deze vonden we beiden heel leuk. Grappige karikaturen steken de draak met de Elvis cultuur en andere delen van de amerikaanse samenleving.
Kim Bassinger mag er nog steeds zijn en acteert hier ook prima. Verwacht geen diepgang, gewoon leuk. Wij vonden hem in zijn soort dus goed, 4**
3,0
[permalink] geplaatst op 19 oktober 2006, 15:05 uurBest lollig; iig leuker dan ik van te voren gedacht had. Idioot plot natuurlijk, maar wel leuk gebracht in de Elvis-setting en met de nodige bizarre humor.
1,0
[permalink] geplaatst op 11 april 2007, 18:58 uurHet is mij echt een raadsel waarom dit soort ongeinspireerde flutfilms worden gemaakt.
Acteerniveau = ver beneden de maat.
Verhaal = te slecht om uit te leggen.
Regie = uitermate slecht.
In deze film valt Kim Basinger toch erg duidelijk door de mand, ze ziet er leuk uit maar acteren ho maar.
Het zuidelijk accentje wat ze probeert te imiteren is echt een aanfluiting en maakt de film zelfs nog slechter.
John Corbett is zelfs nog slechter dan Basinger en dat moet genoeg zeggen.
Omdat Kim Basinger zo sexy is geef ik deze film niet het minimum.
Cijfer: 1
1,5
[permalink] geplaatst op 19 mei 2007, 10:38 uurKomedie, komedie.. Ik zie hier geen komedie in. Ik vind dit gewoon morbide. Niks leuks aan, ook. Ik heb welgeteld één keer gelachen. De liedjes zijn wel geweldig, natuurlijk. Ik heb genoten van Love Me Tender, die voor mij het bekendste was. Ik heb die aan het einde van Wild at Heart echt te vaak gehoord

. Las Vegas is geweldig. Ik ga daar echt ooit heen

! Deze film krijgt absoluut geen voldoende, veel te slecht allemaal..
2,0
[permalink] geplaatst op 3 april 2010, 19:25 uurMatige film alleen de muziek was top!
2,5
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2011, 0:34 uurDe eerste helft is eigenlijk nog wel geinig, maar de tweede helft en de afronding zijn belabberd.
1,0
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2011, 19:34 uurVond de film op niet veel lijken en alleen omdat ik de muziek (als vanzelfsprekend)
helemaal geweldig vond krijgt deze film niet het minimum.
Maar ook niets meer dan dat, vond er niets aan.
Is dit wat ze komedie noemen?
Ik heb geen een keer moeten lachen, kan ook aan mij liggen.
Maar ik schuif het toch liever af op het feit dat er niet echt humor in zat.
Heel voorspelbaar ook allemaal, vond er echt niets aan.