134.883 gebruikers | 85.677 films | 31.041 regisseurs | 3.507.146 berichten | 4.928.389 stemmen

locatie: Films » Moon 44 (1990) » Info

Sciencefiction / Actie
98 minuten

geregisseerd door Roland Emmerich
met Michael Pare, Lisa Eichhorn en Dean Devlin

Wanneer alle aardse bronnen zijn uitgeput, breken grote oorlogen uit op verschillende planeten, om de bewaarde voorraden te stelen van elkaar. Moon 44 is de sleutel voor een vijandelijke overname. Gevangenen worden naar de Moon 44 gebracht om speciale helikopters te leren besturen en de voorraden te verdedigen.

gebruiker
bericht

neo
(moderator)
2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 april 2002, 18:33 uur
eerste science fiction project van roland emmerich.matig acteerwerk,onorigineel script en redelijke special effects.verder zijn er wel wat goeie scenes met helikopters.later zou emmerich met dean devlin gelukkig beter films maken (godzilla uitgezonderd).2 sterren

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juni 2002, 16:46 uur
low budget sci-fi film met Dean Devlin als geek. Hij is trouwens ook de producer van alle Emmerich films sinds Universal Soldier.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 september 2002, 12:37 uur
redelijke special fx ? Heb je dat maan-auto-tje wel gezien?

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2005, 14:20 uur
Is Dean Devlin hier een acteur?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2005, 16:26 uur
neo schreef:
eerste science fiction project van roland emmerich.

Lijkt me deze:

neo
(moderator)
2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2005, 20:57 uur
Dat lijkt mij bij nader inzien ook ;)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2005, 23:45 uur
De poster heeft wat weg van Apollo 13

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 augustus 2010, 22:59 uur
Vroege Emmerich heeft best behoorlijke Special Effects, ondanks het (ongetwijfeld) lage budget. In die zin een aanradertje. 2,5*.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 september 2011, 15:24 uur
Goh dat is best lang geleden dat ik deze film gezien heb. Het verhaal was best leuk verzonnen maar de uitvoering was belabberd waardoor de film ook niet boeiend laat staan spannend werd. De special effecten zagen er overigens nog redelijk uit en dat geldt ook voor diverse beelden. De cast (zeer matig) kon helaas ook niet overtuigen waardoor deze film al met al zeer belabberd was.