134.878 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.920 berichten | 4.928.086 stemmen

locatie: Films » Ring of Terror (1962) » Info

Ring of Terror (1962)

Ring of Terror (1962)
4 stemmen | gemiddelde 0,87
mijn stem:
Horror
71 minuten

geregisseerd door Clark L. Paylow
met George E. Mather, Esther Furst en Edward Erwin

De eerstejaars van een gereputeerde medische universiteit hebben er alles voor over om lid te worden van de studentenvereniging. In een poging om op te vallen, halen ze alle mogelijke domme en gewaagde streken uit en sommigen gaan zelfs zo ver dat ze voor hun eerste autopsie een lijk van het kerkhof stelen.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 juni 2006, 21:50 uur
Zeer bizarre film, een waardig object voor MST3K om hun licht er eens over te schijnen. Het plot rammelt aan alle kanten, wordt soms zelfs volkomen genegeerd, maar uiteindelijk zit er wel iets van een boodschap in (geen practical jokes uithalen?). De film wordt als een flashback verteld door één of andere rare snuiter, maar of het daar beter van wordt?

1,5*.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juni 2007, 23:45 uur
Slechte film, maar aangezien dat van alle films die ik origineel op dvd heb, dit degene is met de laagste imdb-score (1.6), viel ie me nog best mee. Waar het nou precies allemaal over gaat is niet altijd duidelijk, en die Criswell-ripoff intro/outro sloeg ook nergens op. Ach ja, er zijn heus nog slechtere films. 1*

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 juni 2007, 22:34 uur
Wel vrij typisch dat in een horror-film een anatomische ontleeddemonstratie niet in beeld wordt gebracht ;(. Oke je moet zulke dingen in het juiste tijdsperspectief zien, maar toch maar toch... gemiste kans! Voor de rest was het erg saai. 0,5*.