134.877 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.917 berichten | 4.928.085 stemmen

locatie: Films » Shark Zone (2003) » Info

Shark Zone (2003)

Shark Zone (2003)
30 stemmen | gemiddelde 1,55
mijn stem:
16 jaar geweld angst grof taalgebruikVerenigde Staten / Bulgarije
Actie / Drama
88 minuten

geregisseerd door Danny Lerner (I)
met Dean Cochran, Velizar Binev en Alan Austin

Andrew Wagner vertelt een groepje toeristen en z'n zoon Jimmy het verhaal over de Santa Cruz, een Spaans galjoen dat ergens in de buurt zou zijn gezonken. De vracht van het schip bestond uit kostbare diamanten, die nog steeds op de bodem van de zee zouden moeten liggen. De toeristen maken spottende opmerkingen over het verhaal van Andrew, maar Jimmy gelooft hem op z'n woord. Het gezelschap besluit en duik te maken. Andrew waarschuwt de toeristen nog dan ze bij elkaar moeten blijven, maar ze zwemmen toch weg. Dat hadden ze beter niet kunnen doen. Op de plek van het scheepswrak huizen namelijk een paar zeer agressieve mensenhaaien die het op de toeristen gemunt hebben.

gebruiker
bericht

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2003, 23:20 uur
wel een leuke film er zit een goed verhaal in enz. en nog wat me op viel bij al die andere haaienfilms lijk die haai zo nep maar hier hebbe ze dat sterk verbetert ik geef een 4

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2003, 11:13 uur
ik vond het verhaal niet zo boeiend en best wel cliché maar de haaien'footage' was goed gefilmd.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2004, 16:45 uur
Een goeie haaienfilm ! hoe is het mogelijk. Na Jaws en heel misschien Jaws 2 had ik niet verwacht nog ooit een leuke haaienfilm te zien maar deze was toch erg sterk.3 1/2*

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2004, 17:55 uur
jordykuijt schreef:

die haaienaanvallen lijken helemaal nergens op...willekeurige beelden van haaien op disccovery gevolgd door wat bloedsporen en dat is het. voor de rest matige film met slecht acteerwerk 1,5 *

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 februari 2004, 12:12 uur
niet zo slecht maar kan nog altijd stukken beter vraagje brullen haaien onder water ik weet het nie ze raar een 2 oja en het is jaws5 die zal uikomen ben benieuwd

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 april 2004, 0:11 uur
HAhaha dit was duzz wel een slechte haaien film naar mijn mening. Ik heb er in de afgelopen weken een aantal gezien en dit sloeg echt alles. Dit kan ik ook wel maken gewoon shark week op discovery tapen wat ketchup rond spuiten en daar t rex geluidjes onder plakken en het verhaal tja k ben bang dat na JAWS er echt geen betere haaien film komt...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 september 2004, 11:53 uur
Erg slecht geacteerd, meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen. Af en toe wel wat vermakelijke momentjes maar over 't algemeen slecht.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juli 2005, 22:53 uur
Halverwege afgezet (en waarschijnlijk het beste gemist?) De haaiaanvallen waren best okay gemonteerd, maar om voor iedere aanval de zelfde beelden te monteren? Verder een ongelooflijk en belachelijk verhaal..

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 september 2005, 0:15 uur
Ben ik dan de enige die het heeft opgemerkt?
Shark Zone heeft al haar haaienaanvallen beelden gestolen uit Shark Attack 2!
@ Dray, het is dus niet zo verwondelijk dat ze continue dezelfde beelden gebruiken.
Op de orginele cover durfen ze zelfs pictures uit Shark Attack 2 te plaatsen...

666south park
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 januari 2006, 18:59 uur
Een erge slechte film :@ waarom heb ik deze film gezien :@ bah een schande een 0,5

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 januari 2006, 19:27 uur
Let een beetje op je Nederlands, aub.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 april 2006, 20:09 uur
ik vond hem niet zo slecht hij was wel beter dan Red water en shark attack 3. en zoals ik altijd al zeg kan deze film ook Jaws niet verslaan :)
2.5

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2006, 10:29 uur
WAt een slechte film....grommende haaien wie komt erop..

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 augustus 2006, 21:18 uur
1,5. een erg slechte haaien film zeg. natju je hebt gelijk wie komt er nou op dat haaien grommen :?

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2007, 15:11 uur
ze moeten wat verzinnen om de film er ietsje beter te maken dan een flop te laten worden 1,5

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 mei 2007, 17:49 uur
Nooit van gehoord, de poster alleen al ziet niet uit :X!

avatar van Spetie
0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2008, 22:15 uur
Beste film ooit. Hierbij vergeleken stelt Jaws niks meer voor. De effecten zijn super, het acteerwerk is geweldig. Kortom anderhalf uur genieten.

oftewel 5,0 * :D

PS: lees mijn reactie tegenovergesteld en je weet precies hoe ik over deze film denk ;)

avatar van Spetie
0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juli 2008, 10:58 uur
Hopelijk komt de film een keer op televisie, want de film blijft maar onbekend en dat terwijl deze film juist een kans is om zo je flop 10 lijst in te duiken :p.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2009, 9:40 uur
wrm haat iedereen deze film???
ik vond 'm best goed en spannend
de haai was niet al te nep
en het was een goed verhaal
normaal een 4 maar omdat deze film weinig punten heeft een 5

starbright boy
avatar van starbright boy
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2009, 1:32 uur
funland schreef:

normaal een 4 maar omdat deze film weinig punten heeft een 5

Da's niet de bedoeling natuurlijk. Geven wat je van de film vind, niet hoger omdat je het gemiddelde te laag vind. Ik heb je stem verwijderd.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 augustus 2009, 13:56 uur
een belachelijke prutsfilm van het ergste soort. het is niet de slechtste haaien film. maar gaat wel in die richting. vooral die haaien beelden waren erg vooral als je shark attack 3 voor deze kijkt.valt het op dat telkens dezelfde beelden gebruikt worden.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 september 2010, 17:08 uur
Gisterenavond opgezet, na de eerste haaienaanval heb ik het al voor bekeken gehouden :-)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2010, 18:26 uur
Ik zat er over na te denken of ik hem bij de ex-rentals neer zou zetten. Blijkbaar niet een film die je in het assortiment hoeft te hebben. Vanaf vandaag voor €1,- bij mij op te halen ;)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 juni 2011, 13:23 uur
wat een lelijke poster

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 december 2011, 14:46 uur
Ik vond deze wel vermakelijk en onderhoudend met een aardig verhaal.