Epicenter (2000)

geregisseerd door
Richard Pepinmet
Traci Lords,
Jeff Fahey en
Gary DanielsUndercover FBI-agente Amanda Foster bevindt zich op het scherpst van de snede. En nu is het haar taak om Nick Constatine over te brengen naar de staatsgevangenis in Los Angeles. Nick is gespecialiseerd in diefstal van high-tech en verkoopt de militaire geheimen van zijn bedrijf aan de hoogste bieder. Amanda komt er al gauw achter dat ze in de val is gelokt. En op het moment dat ze zich realiseert dat ze niemand kan vertrouwen, zelfs haar collega-agenten niet, wordt Los Angeles verwoest door een gigantische aardbeving. Hoewel ze allebei aan een andere kant van de wet staan, moeten Amanda en Nick hun krachten bundelen om zich een weg te banen door de verwoeste straten van LA.
1,0
[permalink] geplaatst op 4 juli 2004, 11:44 uurMooie geschoten op locatie in San Fransisco. Een auto-achtervolging in deze stad lijkt overigens verdacht veel op The Rock, in negatieve zin.En veel enorme grove fouten en cliches (Jeff Fahey heeft geen ongeschoren kop in de film, zoals hier boven te zien is, dat kan niet hoor!).1 ster
[permalink] geplaatst op 4 juli 2004, 13:15 uurVoor de duidelijkheid Neo, Jeff Fahey is de middelste op de poster en die heeft gewoon een geschoren bekkie hoor..
2,0
[permalink] geplaatst op 21 juni 2005, 10:45 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenneo schreef:
Een auto-achtervolging in deze stad lijkt overigens verdacht veel op The Rock
Ik heb speciaal de film opgezocht en er is een scene letterlijk overgenomen uit Money Train (1995) met Wesley Snipes en Woody Harrelson. Het is de scene
waar die trein in de metro verongelukt en maar blijft kantelen en kantelen. Als men zo een film moet maken, Triest.
1,5
[permalink] geplaatst op 23 januari 2006, 23:03 uurZo slecht vond ik hem nog niet, sommige scènes waren niet geloofwaardig. Maar er was tenminste actie. *2,5.
[permalink] geplaatst op 5 april 2006, 23:19 uurDe actiescene met die autoachtervolging door de straten van San Francisco lijkt inderdaad op die van The Rock. De scene is alleen letterlijk gekopieërd van de film "Metro" met Eddie Murphy...
1,0
[permalink] geplaatst op 5 april 2006, 23:26 uurdonnie B. schreef:
Maar is dat ook zo in de film... Dat hier al een 'discussie' uitvoort kan komen is eigenlijk al bedroevend (kijkend naar de kwaliteit van de film)

3,0
[permalink] geplaatst op 10 augustus 2007, 13:06 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenHahahaha, wat een grappige film. Soms ook erg vermakelijk. Gary Daniels dieed het zo slecht nog niet. Deze film lijkt wel erg op een gokspel: Uit welke film komt deze scene? Want de film gebruikte heel veel geknipte scene's. Bv: die auto achtervolging was regelrecht gekopieerd van Metro. Er gebeurt gewoon bijna exact het zelfte als Metro
cabriolet rijd achter de tram aan, tram gaat met volle vaart door het verkeer heen en de cabriolet gaat er voor staan op de tram tegen te houden. of die scene met die metro was regelrecht gekopieert uit Money Train. Jaja. Goedkope efecten allemaal.
Voor de rest draait de film alleen maar om die aardbeving. Dus de rest van de actie was denk niet zo belangrijk. Wel vond ik die schietpartij in die restaurant tjdens de aardbeving wel lachen.
Gewoon een erg slechte over de top film, zo slecht dat ie erg goed is en toch de moeite waard is om hem te kijken.
Katy Stuart is een lekker ding.
0,5
[permalink] geplaatst op 23 maart 2008, 11:48 uurSlechte rampenfilm,geen stem!
Ik heb hem zelfs niet uit gezien,en dat betekend dat hij wel heel slecht is.
2,5
[permalink] geplaatst op 30 september 2008, 10:47 uurerg jammer dat verhaal
maak dan alleen over aardbeving.
2,5 ster
2,5
[permalink] geplaatst op 15 november 2009, 23:00 uurEpicenter is een behoorlijk slechte film, die echter in al zijn knulligheid soms best te genieten is. De special effects zijn soms rampzalig, maar in enkele gevallen (zelfs als ze niet uit andere films gejat zijn) lang niet zo slecht. Er zit redelijk wat vaart in de film, Daniels heeft een leuk personage te spelen en voor een ex-porno ster doet Traci Lords het helemaal niet zo slecht als actrice.
Tja, de twee verhaallijnen door elkaar zijn wel rampzalig gemixt en voor een film met Gary Daniels waar men hem in een grote rol neerzet is er verbazingwekkend weinig goeie actie te vinden op een enkele shootout na.
Oh, en wanneer stopt men nu eindelijk eens met kinderen en drama te combineren, het is gewoon strontvervelend om familiedrama in dit soort films terug te zien.
0,5
[permalink] geplaatst op 10 juni 2011, 11:56 uurEen van de meest waardeloze die ik ooit heb gezien.
2,0
[permalink] geplaatst op 23 januari 2012, 8:21 uurDe acteerprestaties gingen nog wel, maar de special effects tijdens de aardbeving waren echt slecht.