Roustabout (1964)

geregisseerd door
John Richmet
Elvis Presley,
Barbara Stanwyck en
Leif EricksonElvis rijdt rond op zijn motor en probeert een beroemde zanger te worden door in clubs op te treden. Hij krijgt een tijdelijk baantje op een kermis, waar hij zingt en een meisje leert kennen.
2,5
[permalink] geplaatst op 6 februari 2005, 15:34 uurMijn eerste Elvis-film. ik heb wel gelachen; 2,5*
4,5
[permalink] geplaatst op 30 juli 2006, 16:56 uurniet slecht deze film voor in die tijd
veron35

1,0
[permalink] geplaatst op 31 mei 2007, 17:18 uurRitchie30 schreef:
niet slecht deze film voor in die tijd
Inderdaad. Dat brommergedoe is cool

Maar ere wie ere toekomt, het was Brando die eerst kwam met een bikeroutfit in THE WILD ONE, en dus niét Presley in ROUSTABOUT.
[permalink] geplaatst op 25 juli 2007, 13:42 uurPersoonlijke aanvallen verwijderd.
2,5
[permalink] geplaatst op 10 maart 2009, 20:08 uurElvis met meisje op de kermis.
Tussen de liedjes door valt er weinig te genieten, maar als Elvis-vehicel is deze allerminst slecht te noemen. En voor de niet-fans is deze ook geschikt om de tijd te doden als luchtig en muzikaal vermaak. De songs zijn goed. Erg veel heeft het verder niet om het lijf.
Er zijn slechts een handjevol goede films met Elvis:
- King Creole
- Love Me Tender
- Charro
- Flaming Star
- Jailhouse Rock
De plsm 25 andere films zijn niet best of minder, en in moordend tempo geschoten met een vaak ongemotiveerde en/of stonede Pelvis. Met dank aan het idiote film-wurgcontract waar zijn manager hem al helemaal niet in ondersteunde. Deze zette Elvis zelfs onder druk om hieraan te blijven voldoen en de ridicule scripts te slikken.
Gelukkig kon The King de laatste 8 jaren van zijn leven "vrij "leven. Het filmcontract liep af in 1969.
Hoe een wereldzanger bijna zonk tot B-acteur.
4,0
[permalink] geplaatst op 28 juni 2009, 18:48 uurLeuke film, goeie muziek. Verder niet veel verhaal en inhoud, maar dat is bekend van de Elvis-films. Verder kon ik Barbara Stanwyck erg waarderen.