menu

Hier kun je zien welke berichten wwelover als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

13 Reasons Why - Seizoen 1 (2017)

Alternatieve titel: Th1rteen R3asons Why

4,0
Behoorlijk zware en soms nare serie. Ken het boek verder niet, de serie bevat zoals ik het begrijp veel meer stof dan het boek. Alle 13 afleveringen zijn ijzersterk en het is gewoon heel erg boeiend. Het is ook natuurlijk een thema dat veel speelt, zowel in Amerika als in Nederland. Merkte aan mijzelf dat ik behoorlijk veel nadacht over de karakters en hoe het zou kunnen verder lopen. Echt typisch Netflix, waardoor je al snel toch de volgende aflevering gaat kijken.

Heel sterk gefilmd en ook de jonge acteurs zijn heel erg goed. Kende er ook geen één van. Muziek ook goed. Wel beetje zoals een indie film gedaan. En zowel de karakter als acteur die Clay speelt deden mij erg aan Logan Lerman denken in Perks of Being a Wallflower.

Toch vind ik dat ze sterker hadden moeten eindigen. De laatste aflevering laat te veel vragen open en daardoor komt er vast een tweede seizoen. Terwijl dit juist gewoon 1 seizoen had moeten zijn en moeten blijven.

Zorro - Seizoen 1 (1957-1958)

5,0
Uitstekende eerste seizoen met vooral twee verhaallijnen. Allereerst het Montasario tijdperk, de reden dat Diego terugkeert naar Los Angeles. Uit alle seizoen blijft hij wel de fijnste vijand van Zorro. Ook in combinatie met de priester waar Diego vaak langs gaat. In latere fases van de serie zijn het steeds andere priesters, wat wel een beetje jammer is.

En vervolgens heb je bijna 20+ afleveringen rond 'The Eagle'. Heel sterk geschreven en mooi opgebouwd. De acteur die Vargo (The Eagle) speelt is ook erg indrukwekkend. Vooral als hij boos is.