• 10.800 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.986.007 stemmen
Avatar
 
banner banner
By Way of the Stars

By Way of the Stars seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie By Way of the Stars? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van By Way of the Stars.

Het laatste bij ons bekende seizoen van By Way of the Stars (Seizoen 1) dateert van 1992.

By Way of the Stars Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van By Way of the Stars? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over By Way of the Stars seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

By Way of the Stars Serie Informatie

By Way of the Stars is een Avontuur / Drama-serie uit 1992-1993. Geregisseerd door Allan King met onder meer de acteurs Zachary Bennett, Gema Zamprogna en Christian Kohlund .

Pruisen, rond 1865. De wereld van de dertienjarige Lukas Beinmann stort in als zijn moeder Maria in het kraambed sterft. Zijn norse opa eist nu dat Lukas met hem mee teruggaat naar Canada. Hierop vlucht Lukas het huis uit en wordt onmiddellijk door ellende achtervolgd. Zijn vader Karl wordt vals beschuldigd en belandt achter de tralies. Er ontstaat een vriendschap tussen Lukas en Ursula. Zijn vader ontsnapt uit de gevangenis en vlucht naar Amerika. Lukas wil achter hem aan en bereikt als blinde passagier Amerika.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.