• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.269 gebruikers
  • 8.985.334 stemmen
Avatar
 
banner banner
Lost Room, The

The Lost Room seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie The Lost Room? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van The Lost Room.

Het laatste bij ons bekende seizoen van The Lost Room (Seizoen 1) dateert van 2006.

The Lost Room Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van The Lost Room? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over The Lost Room seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

The Lost Room Serie Informatie

The Lost Room is een Actie / Fantasy-serie uit 2006. Geregisseerd door Craig R. Baxley met onder meer de acteurs Peter Krause, Elle Fanning en Julianna Margulies .

Rechercheur Joe Miller krijgt een sleutel in handen die nogal belangrijk blijkt te zijn. Meerdere obscure personen blijken naar deze sleutel op zoek te zijn. Miller ontdekt dat de sleutel past op een bepaalde deur van een kamer in een motel. Maar het blijkt dat deze kamer fysiek volledig anders in elkaar zit dan de rest van de wereld, sterker nog: hij leidt naar een parallel universum. De kamer biedt bovendien plaats aan enkele voorwerpen met magische krachten, die erg gewild zijn bij zogenaamde 'object-hunters'. Wanneer Millers dochtertje in gevaar komt, moet hij deze zonderlinge figuren in vertrouwen nemen om de juiste combinatie van voorwerpen te vinden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,48 met in totaal 25 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.