• 9.175.617 stemmen

Ontwikkeld door: Alex van Galen en Joop van den Ende

Met onder meer: John Jones, Jules Royaards en Anne-Mieke Ruyten

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: maandag 5 september 1994

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

Plot SamSam

SamSam draait om het leven van vier jongeren en twee ouderen in een huis in Haarlem. Jimmy is een echte losbol, Chris is de slimme brunette, Jo is het onwetende blondje en Lex is een barkeeper die graag de grenzen van fatsoen opzoekt en deze veelvuldig overschrijdt. De jongelui huren de bovenverdieping. Jimmy, Chris en Jo wonen in het appartement op de bovenverdieping en de zolderkamer, welke door Lex is gehuurd, van een oud stel, Nol en Riet(je) Brouwer. Nol is een nors en chagrijnig type, die liever lui is dan moe. Rietje is de warmbloedige en goedmoedige vrouw van Nol. Zij bemoeien zich geregeld, gewild of ongewild, met hun jeugdige huurders.

logo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een SamSam seizoen 11?

Acteurs en Actrices

Meningen over SamSam

avatar van Daan258

Daan258

dinsdag 15 januari 2019
SamSam seizoen 1 Jammer dat dit soort sitcoms niet meer gemaakt worden op de Nederlandse televisie. Wat je nu allemaal ziet is alleen maar bagger. Dit waren nog best vermakelijke series om naar te kijken. Nu het na jaren weer herhaald werd op tv heb ik even dit eerste seizoen meegepikt en prima ermee vermaakt. 3,0*