• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.891 stemmen
Avatar
 
banner banner

Flipper - Seizoen 2 (1965-1966)

3,00 9 stemmen

Show titel: Flipper

IMDb beoordeling: 6,3 (2.897)

Afleveringen: 30

Speelduur: 15 uur

Ontwikkeld door: Jack Cowden en Ricou Browning

Met: Luke Halpin, Brian Kelly en Tommy Norden

Oorsprong: Verenigde Staten

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Flipper

De serie volgt een dolfijn genaamd Flipper, die het huisdier is van Porter Ricks, een parkwachter in Florida, en zijn zonen Sandy en Bud. Flipper woont in een lagune vlakbij het huisje van de Ricks familie in Coral Key Park. Samen met de familie helpt Flipper het park en zijn bewoners te beschermen. Daarnaast schiet hij ook te hulp bij het gevangen nemen van criminelen in het park.

Afleveringen Seizoen 2 (1965-1966)

  1. 1. Flipper and the Mermaid

    Porter is niet gelukkig met de nieuwe, vrouwelijke wetenschapper die het park lijkt te hebben overgenomen. Wat nog erger is: ze heeft Flipper meegenomen om haar te helpen.

  2. 2. Dolphin in Pursuit: Part 1

    De Ricks familie heeft wat afleiding nodig en gaat kamperen op een nabijgelegen camping. Op weg daarheen krijgen ze te horen dat er een ontsnapte gevangene in de buurt rondhangt. Porter krijgt toestemming zijn vakantie te vervolgen, maar wanneer zijn boot wordt gestolen beseft hij dat zijn vakantie toch ten einde is. Flipper zet de achtervolging in!

  3. 3. Dolphin in Pursuit: Part 2

    The Ricks familie is gestrand op een onbewoond eiland en Flipper wordt vermist. Al Bardeman, de veroordeelde moordenaar, slaagt erin zich steeds verder uit de voeten te maken. Kan Flipper de familie nog redden?

  4. 4. Flipper's Hour of Peril

    Flipper verkeert in groot gevaar wanneer hij verstrikt raakt in een net dat is vastgemaakt aan een zeemijn. Porter en de jongens moeten hem zien te bevrijden, voordat de hele familie wordt opgeblazen.

  5. 5. Coral Fever

    Flipper is gewond geraakt tijdens een explosie en de dokter verklaart dat Flipper het misschien niet gaat overleven. Porter wil tot op de bodem uitzoeken wie verantwoordelijk is voor de explosie. De jongens wijken niet van Flippers zijde en bidden dat hij het haalt.

  6. 6. Junior Ranger

    Een jonge ranger die stage komt lopen bij Coral Key Park maakt kennis met Porter Ricks. Ze komen er al snel achter dat de nieuwe ranger nogal eigenwijs is en ze moeten hem leren wat het inhoudt om een echte ranger te zijn. Hij brengt zelfs Buds leven in gevaar door de regels niet te volgen, maar hij geeft Bud hier de schuld van.

  7. 7. The Ditching: Part 1

    Sandy haalt Porter over om hem met Flipper een vliegreis te laten maken, terwijl Porter op het eiland blijft met een mooie dame. Flipper is onderweg naar het lab om een tijdje bestudeerd te worden. Een zwerm vogels brengt Flipper, Sandy en de andere inzittenden van het vliegtuig echter in groot gevaar.

  8. 8. The Ditching: Part 2

    Terwijl de bemanning van het vliegtuig doorgaat met het redden van Sandy, die vastzit onder een grote krat, wordt er een grootschalige reddingsoperatie opgezet om te helpen. Het is echter zoeken naar een naald in een hooiberg en alle hoop is gevestigd op Flipper.

  9. 9. Flipper and the Spy

    Na een ongeluk met een ruimteraket, meldt NASA dat er een sonde met gevoelige informatie vermist wordt. Terwijl Porter en Bud in de zee gaan zoeken, blijft Sandy thuis om de radio te bemannen. Later komt er een ambtenaar die Sandy en Flipper opdraagt om hem te helpen bij de zoektocht, maar de man blijkt niet te zijn wie hij in eerste instantie lijkt.

  10. 10. Dolphin Patrol

    Nadat een orkaan het eiland heeft getroffen, worden de wateren geteisterd door haaien. Wanneer Sandy en Bud vervolgens op zee een monster gaan zoeken voor een wetenschapsproject, komen ze hierdoor in levensgevaar.

  11. 11. A Job for Sandy

    Sandy krijgt de mogelijkheid aanwezig te zijn bij een stuntman die een onderwaterstunt uitvoert. Wanneer deze echter zijn rug bezeert, neemt Sandy zijn rol over, zonder dat iemand dit weet.

  12. 12. Flipper and the Horse Thieves

    Bud stelt Flipper voor aan zijn vriend Stevie. Ondertussen wordt het zeer kostbare paard van Stevie door twee dieven gestolen. Flipper helpt om het paard terug te krijgen.

  13. 13. Flipper and the Bounty

    Bud is enthousiast wanneer The Bounty, een oud schip, aankomt in Coral Key Park. Zonder dat iemand het weet besluit hij aan boord te sluipen en op onderzoek uit te gaan.

  14. 14. Shark Hunt

    Er is weer een uitbraak van haaien en Porter heeft er zijn handen vol aan. Hij moet de haaien zien kwijt te raken, duikers redden, het park sluiten voor zwemmers en Flipper in leven houden.

  15. 15. Flipper, the Detective

    Een ooggetuige identificeert Porter Ricks als de man die zijn boot gestolen heeft. Flipper en de jongens moeten zijn onschuld zien te bewijzen.

  16. 16. Flipper's Odyssey: Part 1

    Flipper wordt gevangen genomen door vissers en naar een tentoonstelling ver weg van Coral Key gebracht.

  17. 17. Flipper's Odyssey: Part 2

    Porter en zijn zonen ontdekken dat Flipper weg is. Ze besluiten om meteen op zoek naar hem te gaan en zeilen met hun boot langs de kust.

  18. 18. Flipper's Odyssey: Part 3

    Terwijl Porter en zijn zonen naar hem op zoek zijn, probeert Flipper te ontsnappen en zijn weg terug naar huis te vinden.

  19. 19. Slingshot

    Bud is samen met zijn vriend Stevie en oceanograaf Ulla Norstrand een ritje aan het maken. Plotseling schiet de auto van de weg en belandt in een afvoerkanaal. Ze komen hierin vast te zitten, vlak voordat de sluisdeuren open gaan. Flipper moet ze nu proberen te redden.

  20. 20. Flipper and the Shark Cage

    Bud gehoorzaamt zijn vader niet en breekt een hoop regels. Hierdoor brengt hij zichzelf in ernstig gevaar, wanneer hij in een haaienkooi op de bodem van de oceaan belandt. Het grootste probleem is nog dat niemand hiervan op de hoogte is.

  21. 21. The Lobster Trap

    Bud ontdekt twee tieners die kreeften buiten het seizoen om proberen te vangen. Ze dreigen Sandy’s poging om president te worden te verstoren, tenzij Bud zijn mond houdt. Later brengt Buds zwijgen Flipper in groot gevaar.

  22. 22. Air Power

    Sandy en Bud kopen een luchtboot met als bedoeling geld te verdienen aan toeristen. Wanneer ze echter de Everglades ingaan om een route uit te stippelen, komt Flipper daar in de problemen.

  23. 23. Gift Dolphin

    Een bezoekende prins is zeer gecharmeerd van Flipper, zo veel zelfs dat hij een verzoek indient bij de regering om hem Flipper als cadeau te geven. De regering zet veel druk op Porter om aan het verzoek van de prins te voldoen.

  24. 24. The Raccoon Who Came to Dinner

    Een hoog geplaatst iemand, die de macht heeft om het park te sluiten, brengt een bezoek aan Porter Ricks en het park. Zijn afschuw voor wilde dieren zorgt ervoor dat Porters baantje wel eens op de tocht kan komen te staan.

  25. 25. Flipper Joins the Navy: Part 1

    Een onrustige dolfijn die een miljoen dollar waard is heeft zenuwinzinkingen. Porter en Flipper worden opgeroepen om te kijken of zij er achter kunnen komen hoe ze de dolfijn kunnen helpen.

  26. 26. Flipper Joins the Navy: Part 2

    De dure dolfijn is verdwenen terwijl hij bij de Ricks familie was om bij te komen van zijn zenuwinzinking. Intussen is zowat iedereen naar de dolfijn op zoek.

  27. 27. Flipper Joins the Navy: Part 3

    Een zeer geheime zender is gestolen door een spion. Bud bouwt een onderwater avontuur dat iedereen versteld zal doen staan.

  28. 28. Deep Waters

    Porter en Ulla zijn op onderzoek op de bodem van de oceaan. Plots begeeft hun onderzeeër het en ze hebben nog maar zuurstof voor één uur over.

  29. 29. Dolphin Love: Part 1

    Flipper heeft de liefde van zijn leven gevonden en brengt liever tijd met haar door dan met de Ricks familie. Bud is jaloers en begrijpt niet waarom een huisdier hem zou verlaten voor een meisje.

  30. 30. Dolphin Love: Part 2

    Flipper is zeer bedroefd vanwege de verwonding van zijn vriendin en doet er alles aan om haar leven te redden. Hij heeft echter de hulp van de Ricks familie nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.