• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.783 stemmen
Avatar
 
banner banner

Superstore - Seizoen 2 (2016-2017)

3,50 42 stemmen

Show titel: Superstore

IMDb beoordeling: 7,9 (68.669)

Afleveringen: 22

Speelduur: 8 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: Justin Spitzer

Met: Mark McKinney, Ben Feldman en America Ferrera

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 22 september 2016

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • SkyShowtime Bekijk seizoen 2 via SkyShowtime
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Superstore

Superstore gaat over een unieke familie van medewerkers in een gigantische winkel. Van heldere nieuwkomers tot ervaren veteranen en van onbenullige vakantiekrachten tot gedreven managers. Samen gaan ze de dagelijkse sleur aan van hondsdolle koopjesjagers, rellen veroorzakende aanbiedingen en slaapverwekkende trainingssessies.

Afleveringen Seizoen 2 (2016-2017)

  1. 1. Strike

    22 september 2016 (22 minuten)

    Een totale staking volgt als een groep Cloud 9 medewerkers het werk neer legt om te protesteren tegen het ontslag van Glenn. Jonah helpt Amy bij de onderhandelingen met het hoofdkantoor.

  2. 2. Back to Work

    29 september 2016 (22 minuten)

    Jeff, de districtsmanager van het hoofdkantoor, vertelt het Cloud 9 personeel dat hij een hele dag aanwezig is om te zien wat er aan de winkel kan worden verbetert. Amy probeert indruk op hem te maken door een perfecte dag te creëren, maar een incident bedreigt haar plan.

  3. 3. Guns, Pills and Birds

    6 oktober 2016 (22 minuten)

    Jonah wordt opgedragen om op de wapenafdeling van Cloud 9 te werken en weigert wapens te verkopen aan iedereen die hij verdacht vind. Glenn probeert de complete winkelvoorraad morning after-pillen te kopen.

  4. 4. Spokesman Scandal

    13 oktober 2016 (22 minuten)

    Glenn is verontrust dat hij niet genoeg weet over zijn medewerkers nadat de Cloud 9 woordvoerder verdacht wordt van een misdaad. Dina probeert misbruik te maken van zijn zorgen door een winkelbrede drugstest te implementeren.

  5. 5. Dog Adoption Day

    20 oktober 2016 (22 minuten)

    Nieuwe ouders Chayenne en Bo hebben ruzie, waardoor Amy en Glenn zich genoodzaakt voelen om hen advies in verschillende vormen te geven. Mateo en Johan overdenken een adoptie van een hond voor de winkel.

  6. 6. Halloween Theft

    27 oktober 2016 (22 minuten)

    Dino gooit roet in de Halloween-plannen van iedereen als er iets ontbreekt in de winkel en ze verklaart dat niemand de winkel mag verlaten tot iemand heeft bekend gestolen te hebben. Amy is vastberaden de dader te vinden omdat ze haar Halloween-avond met haar dochter niet wil missen en Mateo bereidt zich voor op zijn geheime date met Jeff.

  7. 7. Election Day

    3 november 2016 (22 minuten)

    Als het hoofdkantoor een stemwijzer uitbrengt waar alleen de bedrijfsbelangen mee geholpen worden, werken Amy en Jonah samen om een rivaliserende stemwijzer uit te brengen, totdat Jonah's persoonlijke leven in de weg komt te staan.

  8. 8. Seasonal Help

    10 november 2016 (22 minuten)

    Tegen de zin van Amy huurt Glenn de man van Amy in voor wat extra hulp, wat haar bloot stelt aan dingen waar ze niet op voorbereid is. Gefrustreerd door de luie, niet gecommitteerde tijdelijke medewerkers beginnen Jonah en Garrett een weddenschap waar gewed wordt wie het eerst wordt ontslagen.

  9. 9. Black Friday

    10 november 2016 (22 minuten)

    Cloud 9 bereidt zich voor op de grootste winkeldag van het jaar, wanneer de personeelsleden plots ziek worden. Jonah legt de dag vast met een videocamera.

  10. 10. Lost and Found

    5 januari 2017 (22 minuten)

    Aan het begin van elk jaar houden Cloud 9 medewerkers een ''gevonden voorwerpen-bak'' opruimmoment om alle niet-geclaimde dingen weg te doen. Amy weet niet dat ze weg loopt met een groot bedrag aan geld en Jonah is vastberaden haar te helpen om het zo goed mogelijk te besteden.

  11. 11. Rebranding

    12 januari 2017 (22 minuten)

    Jeff laat de medewerkers weten dat Rex, de vice-president van het bedrijf, op bezoek komt om te nieuwe wereldwijze herintroductie van de winkel uit te rollen. Het blijkt echter dat Rex iemand is die Jonah uit zijn verleden nog kent.

  12. 12. Ladies' Lunch

    2 februari 2017 (22 minuten)

    Tijdens de ochtendontmoeting vertelt Glenn per ongeluk aan de medewerkers wat de echte reden is dat Amy te laat op het werk is deze dag. Ondertussen probeert Dina Amy op te vrolijken als ze haar ontvoert voor een ''dames-lunch''.

  13. 13. Valentine's Day

    9 februari 2017 (22 minuten)

    Op Valentijnsdag leren Amy en Glenn wat er gebeurt als je probeert de liefde te forceren. Ondertussen gaat Jonah undercover om een winkeldief te vangen.

  14. 14. Super Hot Store

    16 februari 2017 (22 minuten)

    Het mankement aan de winkelverwarming levert hoge spanningen op tussen Amy, Jonah en de magazijnmedewerkers. Dina en Garrett vinden een manier om de tijd door te komen. Cheyenne helpt Glenn door een existentiële crisis heen.

  15. 15. Wellness Fair

    23 februari 2017 (22 minuten)

    Amy ziet Mateo op een geheime date met Jeff. Glenn heeft een woordje met Jonah die hem overschaduwde tijdens een gezondheidsbeurs. Dino probeert te bewijzen dat Amy niet echt ziek is.

  16. 16. Integrity Award

    16 maart 2017 (22 minuten)

    Jonah begeleidt Amy tijdens een trip om haar ouders uit haar ouderlijk huis te krijgen. Glenn probeert een prijs voor integriteit te winnen. Dino probeert de relatie van Mateo met Jeff te gebruiken om diverse problemen binnen de winkel op te lossen.

  17. 17. Mateo's Last Day

    23 maart 2017 (22 minuten)

    Mateo's overplaatsing raakt vertraagd als zijn ongedocumenteerde status erbij betrokken raakt. Glenn vecht met een online trol met de hulp van Amy. Jonah en Cheyenne proberen om legaal juridisch advies aan Mateo te geven.

  18. 18. Glenn's Kids

    6 april 2017 (22 minuten)

    Glenn nodigt al zijn kinderen uit om naar de winkel te komen, wat voor wanorde onder het personeel zorgt. Jonah raakt verliefd op de 25-jarige dochter van Glenn.

  19. 19. Spring Cleaning

    20 april 2017 (22 minuten)

    Een voorjaarsschoonmaak wordt door Glenn in het leven geroepen, waardoor Amy en Garrett verdwenen foto's tijdens het schoonmaken vinden. Cheyenne's verloofde neemt ook een baantje in de winkel, om zodoende snel geld te verdienen voor de bruiloft.

  20. 20. Cheyenne's Wedding

    27 april 2017 (22 minuten)

    De trouwerij van Cheyenne en Bo komt dichtbij, maar niets gaat volgens plan. In de tussentijd ontwijken Amy en Jonah relatievragen.

  21. 21. Tornado

    4 mei 2017 (22 minuten)

    Glenn probeert te ontdekken welke medewerkers hij kan ontslaan. Jonah loopt rond met de vragen over een toenadering die hij richting Amy maakte, terwijl Garrett en Dina samen sparren en Mateo een bondgenootschap creëert om zijn baan te behouden. Ook is er een tornado-waarschuwing waardoor er een aantal ongemakkelijke momenten optreden.

  22. Olympics (special)

    19 augustus 2016 (22 minuten)

    Cloud 9 viert de Olympische Zomerspelen met een Olympisch-getinte promotie. Glenn verzorgt de openingsceremonie van de winkel met vreselijke gevolgen. Dino vindt dat zij de persoon is die met een over de top gaande sluitingsceremonie moet komen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

Ik vind dit echt een hele leuke serie en seizoen 2 is net weer wat leuker dan de eerste. Simpel, maar tegelijk ook scherp, grappig en met hele likable personages. Het is wel een beetje formulewerk, het lijkt qua typetjes bijvoorbeeld een beetje op The Office US, maar Michael, Dwight, Jim en Pam zijn dan nu Glenn, Dina, Jonah en Amy. De humor gaat over alledaagse situaties en misverstanden, wat gewoon goed werkt. Daarbij weet de serie zaken als romances goed te vermijden. Ze spelen ermee, maar het neemt nooit een grote rol in, behalve richting het einde dan met de kus van Jonah en Amy. Ergens is hun geflirt nog wel wel leuk, maar ik vermoed dat ze in seizoen 3 gewoon weer wat afstand van elkaar houden.

4*


avatar van Daan258

Daan258

  • 3671 berichten
  • 2445 stemmen

Tja, best vermakelijk maar wel veel van hetzelfde.

De seizoenen vind ik ook wat te veel episodes hebben waardoor het soms voor mij wat lastig was er doorheen te komen.

Glenn blijft wel een erg leuke personage

2,5*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.