• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.812 stemmen
Avatar
 
banner banner

Dag & Nacht - Seizoen 1 (2010)

3,50 3 stemmen

Alternatieve titel: Dag & Nacht: Hotel Eburon

IMDb beoordeling: 5,2 (23)

Afleveringen: 12

Speelduur: 8 uur

Ontwikkeld door: Bram Renders en Carl Joos

Met: Katrien De Ruysscher, Ivan Pecnik en Charlotte Vandermeersch

Oorsprong: België

Datum van release: dinsdag 2 maart 2010

Eerst uitgezonden op: VTM (België)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dag & Nacht

Nathalie Sanders was jarenlang de Paris Hilton van Vlaanderen en schitterde op alle tijdschriftomslagen. Plots verdween ze volledig uit de schijnwerpers, om drie jaar later, afgestudeerd aan één van de beste Zwitserse hotelscholen, als General Manager aan de slag te gaan in één van haar hotels. Niet iedereen is even blij met de komst van Nathaie.

Afleveringen Seizoen 1 (2010)

  1. Aflevering 1

    2 maart 2010 (40 minuten)

    Het gaat niet goed met hotel Eburon. General manager Ludo Van Dijck houdt zich meer bezig met drank en vrouwen dan met het runnen van zijn hotel. Zowel zijn rechterhand Vincent als hoofd catering Lena willen hem buiten, maar geen van beiden durft het bestuur in te lichten. Maar het probleem 'Ludo' wordt alleen maar groter als hij zijn nieuwe vriendinnetje Amber een baantje achter de balie geeft. Het eerste contact van Amber met hoofd receptionist Gio loopt niet echt vriendschappelijk.

  2. Aflevering 2

    9 maart 2010 (40 minuten)

    Nathalie Sanders wordt al op haar eerste dag als General Manager geconfronteerd met vijandigheden van Mathias en Lena. Bovendien valt haar eerste beslissing niet in goede aarde. Niet iedereen gelooft dat Sylvia een goed hoofd van de onderhoudsploeg zal zijn. Zelfs Sylvia zelf begint te twijfelen.

  3. Aflevering 3

    16 maart 2010 (40 minuten)

    Ludo, de vorige General Manager, checkt in en zet het hotel op stelten. Hij heeft zijn ontslag niet verwerkt en probeert het leven van Nathalie zo moeilijk mogelijk te maken. Mathias geniet als hij ziet dat Nathalie Ludo moeilijk de baas kan. Maar haar helpen? Alleen op voorwaarde dat hij een aantal van zijn oude privileges terugkrijgt. Ludo is niet het enige probleem waar Nathalie mee af te rekenen krijgt. In één van de kamers wordt een pornofilm gedraaid, illegaal uiteraard. De kamermeisjes krijgen de opdracht de kamer te ontruimen. Eef geeft daar een eigen interpretatie aan.

  4. Aflevering 4

    23 maart 2010 (40 minuten)

    Hotel Eburon moet iemand ontslaan. Nathalie zit met de handen in het haar. Maar er is echt geen andere oplossing. Iedereen heeft wel een goede reden om zeker te mogen blijven. Mathias maakt de keuze nog moeilijker. Een Aziatische gast checkt intussen in en heeft opvallend veel oog voor Amber. Amber is niet echt geïnteresseerd, maar de klant is koning, zeker als er ontslagen vallen. Tot ongenoegen van Lena komen haar ouders op bezoek. Om één of andere reden denken zij dat Vincent de nieuwe directeur is. Bovendien geven ze de hele tijd op alles commentaar.

  5. Aflevering 5

    30 maart 2010 (40 minuten)

    Een nieuwe rockband checkt in: Drax. Lena ziet hierin een uitgelezen kans om de omzet van bar en minibar te verhogen. Maar de jongens worden zeer kort opgevolgd door hun manager. Titus zal de bevoorrading op eigenzinnige manier moeten aanpakken. De verjaardag van Lena komt er ook aan. Vincent wil haar verrassen met een feestje, maar speelt het spel te overtuigend. Lena voelt zich afgewezen en vindt troost bij de manager van Drax. Gio is een afspraakje met zijn vrouw vergeten, of dat beweert zijn vrouw toch. De ruzie escaleert en Gio mag thuis niet meer binnen.

  6. Aflevering 6

    6 april 2010 (40 minuten)

    Een man checkt in met zijn maîtresse voor een romantisch weekend. Maar dan checkt ook, compleet onverwacht, zijn echtgenote in. Amber en Gio zetten alles op alles om een confrontatie te vermijden. Een evenement manager onderzoekt of Eburon de geschikte locatie is voor hun internationale conventies. Deze klant mag hun zeker niet ontglippen, maar de manager laat zich niet zo makkelijk om de tuin leiden.

  7. Aflevering 7

    13 april 2010 (40 minuten)

    De Sanders Group houdt zijn jaarlijkse prijsuitreiking. Nathalie is in de strijd voor 'manager van het jaar'. Ook haar oude boezemvriendin en huidige concurrente Tina maakt kans. Gio zoekt een goede tweedehandswagen voor zijn zoon. Titus kan wel iets regelen, maar is hij wel te vertrouwen met al dat geld? Zeker als er net een pokertoernooi in één van de kamers gehouden wordt.

  8. Aflevering 8

    20 april 2010 (40 minuten)

    Een operazangeres checkt in met haar nichtje Sari. Deze rebelse puber ziet Titus wel zitten. Gio verplicht Titus echter om zich te bedwingen. Sari geeft echter niet snel op. Eef en Vincent hebben geheime afspraakjes in hotelkamers. Maryam ontdekt dit en moet liegen tegen Lena om hen te beschermen. Maar Lena ruikt onraad en vermoedt overspel. Intussen krijgt de familie Boon in het hotel onderdak na een woningbrand. De gastvrijheid van het personeel wordt echter al snel op proef gesteld.

  9. Aflevering 9

    27 april 2010 (40 minuten)

    Omdat het druk is in de bar krijgt Titus een assistent: Jimmy. Deze is al snel de lieveling van de gasten en van Lena. Titus ziet zijn eigen positie in gedrang komen en wil terugvechten. Daarnaast komt Tack langs met zijn kersverse bruid, Brigitte. Zij heeft een andere visie op het begrip ’eeuwige trouw’ en gaat achter Mathias aan. Andrea, de zoon van Gio, krijgt een vakantiejob. Eef moet hem opleiden.

  10. Aflevering 10

    4 mei 2010 (40 minuten)

    Mathilde, een jeugdvriendin van Amber, gaat trouwen. Haar toekomstige echtgenoot brengt zijn laatste nacht door in het hotel. Wanneer Amber ontdekt dat hij die laatste nacht echter beleeft met een andere vrouw, knaagt haar geweten en overweegt ze Mathilde in te lichten. Nathalie ontfermt zich dan weer over Rosa en Stany, een stel waarvan de relatie in het slop zit. Rosa wil nieuwe dingen ontdekken, Stany vindt alles goed zoals het is. Hun huwelijk lijkt gedoemd.

  11. Aflevering 11

    11 mei 2010 (40 minuten)

    Een wielerploeg overrompelt het hotel. Gio is fan van de nieuwe wielerbelofte Jurgen Lados, maar durft hem niet te benaderen. Amber heeft hier minder problemen mee, zeker als ze hoort hoe rijk hij is. De manager van het team, Hugo Sameyn, werkt Mathias op de zenuwen. Om één of andere reden heeft Hugo enkel oog voor Nathalie en niet voor hem. Hij vermoedt meer dan alleen mannelijke interesse en gaat op onderzoek uit. Titus zit in geldnood en ziet een kans om snel aan geld te raken. Hij gaat op zoek naar bezwarend materiaal bij het wielerteam, maar vindt meer dan hij verwacht had.

  12. Aflevering 12

    18 mei 2010 (40 minuten)

    Professor Chabert, een gerenommeerd kunsthistoricus, heeft het geheim van de Tongerse Dodecaëder ontsluierd. Hij organiseert een grote persconferentie in het hotel om zijn ontdekking aan de wereld te verkondigen. Het geheim is dan ook zeer verrassend. Eef ontfermt zich intussen over Ray, een vluchteling op weg naar Engeland. Ze biedt hem een slaapplaats aan in het hotel. Een nobel gebaar, maar is Ray wel te vertrouwen? Maryam heeft andere problemen, ze krijgt een dure halsketting als fooi.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van JorisTVmeter

JorisTVmeter

  • 359 berichten
  • 654 stemmen

Wel wat fouten in het verhaal en tijd, maar Clara Cleymans speelt wel leuk.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.