• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.805 stemmen
Avatar
 
banner banner

Quincy, M.E. - Seizoen 7 (1981-1982)

4,00 1 stemmen

Alternatieve titel: Quincy

IMDb beoordeling: 7,3 (7.265)

Afleveringen: 24

Speelduur: 1 dag

Ontwikkeld door: Glen A. Larson en Lou Shaw

Met: Jack Klugman, Robert Ito en Val Bisoglio

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 28 oktober 1981

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Quincy, M.E.

Na het overlijden van zijn vrouw Helen sluit dokter R. Quincy zijn praktijk en gaat hij werken als forensisch arts voor het Los Angeles County Coroner's Office. Hier onderzoekt hij of omgekomen personen op een natuurlijke manier zijn gestorven of dat er sprake is van een misdrijf. Ook als Quincy levende personen ervan verdenkt dader of juist slachtoffer te zijn van een ernstig delict of vergrijp, komt hij in actie. Hoewel zijn theorieën hierbij regelmatig worden betwist, vertrouwt Quincy op zijn deskundigheid en zoekt hij zo nodig net zo lang door tot hij de waarheid boven tafel heeft, ongeacht of hij daarmee vriend en/of vijand tegen zich in het harnas jaagt.

Afleveringen Seizoen 7 (1981-1982)

  1. 1. Memories of Allison

    28 oktober 1981 (1 uur)

    Sam en Quincy gaan naar een banenbeurs voor studenten en daar valt een vrouw uit een lift. Ze overleeft de val maar kan zich niets meer herinneren. Sam en Quincy onderzoeken de zaak.

  2. 2. The Golden Hour

    4 november 1981 (1 uur)

    Een jong meisje raakt gewond in een auto-ongeluk en moet naar het ziekenhuis. Haar vader is nog veel erger gewond geraakt. Toch overleeft hij het en is het juist zijn dochter die sterft. Quincy onderzoekt de zaak.

  3. 3. Slow Boat to Madness: Part 1

    11 november 1981 (1 uur)

    Quincy en Janet krijgen eindelijk wat tijd om te ontspannen op een cruise. Hun rust duurt niet lang wanneer de kapitein de hulp van Quincy inschakelt nadat een crewlid vermoord is.

  4. 4. Slow Boat to Madness: Part 2

    18 november 1981 (1 uur)

    Het cruiseschip mag nergens aan land. Quincy en Janet zullen aan boord van het schip uit moeten zoeken wie de schuldige is en de rest van de passagiers rustig moeten houden.

  5. 5. D.U.I.

    2 december 1981 (1 uur)

    Een man wordt omver gereden door een dronken bestuurder. Quincy is woedend wanneer de dader ermee weg lijkt te komen. Hij onderzoekt de zaak en ontdekt meer dan hij verwachtte.

  6. 6. For Want of a Horse

    9 december 1981 (1 uur)

    Quincy onderzoekt de dood van de eigenaar van een ranch. Dokter Astin en zijn vrouw hebben het moeilijk met de zorg voor hun pleegkind en weten hier niet goed mee om te gaan.

  7. 7. Gentle into That Good Night

    16 december 1981 (1 uur)

    Een negentienjarige jongen sterft in een auto-ongeluk. Quicy voert de autopsie uit en ontmoet de familie van de jongeman. Hij raakt in gesprek met dokter Pendleton en leert over diens nieuwe methode.

  8. 8. Dead Stop

    23 december 1981 (1 uur)

    Een vrachtwagenchauffeur sterft een aantal dagen nadat hij een chemisch goedje over zich heen kreeg. Quincy ontdekt wat er precies aan de hand is en onderzoekt de zaak.

  9. 9. Bitter Pill

    6 januari 1982 (1 uur)

    Nadat een tiener sterft bij het innemen van een ogenschijnlijk onschuldige pil, is Quincy van plan de, legale, distributie van de pil te stoppen.

  10. 10. Guns Don't Die

    13 januari 1982 (1 uur)

    Een man wordt overvallen in het park en daarna vermoord. De moordenaar wordt snel opgespoord en opgepakt. Later vermoordt een bendelid een jongetje. Uit onderzoek blijkt dat de twee zaken met elkaar in verband staan.

  11. 11. When Luck Ran Out

    20 januari 1982 (1 uur)

    Een bekend racepaard sterft na een race en Quincy komt erachter dat er opzet in het spel is. De verzekeringsmaatschappij stuurt een expert en dat blijkt de nieuwe vriendin van Quincy te zijn.

  12. 12. Smoke Screen

    27 januari 1982 (1 uur)

    Er breekt brand uit in een hotel. De meeste slachtoffers zijn gestorven door het inademen van de rook. Al snel komt men erachter dat de brand aangestoken is.

  13. 13. For Love of Joshua

    3 februari 1982 (1 uur)

    Een dokter haalt een koppel over hun baby met het syndroom van Down een speciale behandeling te laten ondergaan. De baby sterft en een tweede dokter klaagt zijn collega aan voor moord.

  14. 14. Into the Murdering Mind

    10 februari 1982 (1 uur)

    Een familie wordt op brute wijze vermoord in hun huis. De man die gearresteerd wordt blijkt een familielid te zijn. De man claimt dat één van zijn alter ego's de moorden gepleegd heeft, maar Quincy vertrouwt het niet.

  15. 15. To Clear the Air

    17 februari 1982 (1 uur)

    Een oude man in het ziekenhuis valt dood neer nadat hij een wandelingetje maakte toen er smog hing. Quincy komt erachter dat er een stofje in zijn longen zat dat door fabrieken uitgestoten wordt.

  16. 16. The Shadow of Death

    24 februari 1982 (1 uur)

    Een voormalige verpleegster die in de Vietnam oorlog werkte, wordt dood aangetroffen in haar appartement. Haar beste vriend probeert de moordenaar op te sporen.

  17. 17. The Flight of the Nightingale

    3 maart 1982 (1 uur)

    Lynn Buchanan komt om in het werk en besluit uit gemak een patiënt pillen te geven zodat deze minder pijn heeft. De patiënt sterft en Lynn wordt geschorst. Quincy moet de boel onderzoeken.

  18. 18. Stolen Tears

    17 maart 1982 (1 uur)

    Een voormalige gevangene uit een nazikamp wordt vermoord nadat hij zijn kampbeul op straat herkende. Hij weet echter nog niet op tijd een boodschap naar een vriend te sturen.

  19. 19. The Face of Fear

    24 maart 1982 (1 uur)

    Vicki Maguire, een vrouw met pleinvrees, durft eindelijk haar huis te verlaten na zeven jaar binnen zitten. Ze gaat haar hond uitlaten en is getuige van een wurging. Quincy onderzoekt de zaak.

  20. 20. Expert in Murder

    31 maart 1982 (1 uur)

    Quincy wordt opgeroepen als getuige in het hoger beroep van maffiabaas Victor Ramsay. De maffiabaas heeft echter een plannetje om zo snel mogelijk vrij te komen.

  21. 21. The Unquiet Grave

    7 april 1982 (1 uur)

    Quincy komt een ex-vriendin tegen met wie hij jaren geleden flinke ruzie had. Haar huidige man is overleden en Quincy moet een ingewikkeld plot zien te doorgronden om de moordenaar te vinden.

  22. 22. The Last of Leadbottom

    28 april 1982 (1 uur)

    Admiraal McKenzie sterft tijdens de opening van een museum dat zijn naam heeft gekregen. Quincy en Asten raken verward tijdens de autopsie en er blijkt meer aan de hand te zijn.

  23. 23. Deadly Protection

    5 mei 1982 (1 uur)

    Een Duitse herder verminkt en vermoordt een kind. Quincy onderzoekt de zaak en komt erachter dat er malafide hondentrainers rondlopen. Hij wil ze zien tegen te houden.

  24. 24. The Mourning After

    12 mei 1982 (1 uur)

    Een ontgroening gaat helemaal mis en Cary Stadler sterft. De andere studenten raken in paniek en proberen het lijkt te verbergen. Quincy moet de boel onderzoeken.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.