• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.891 stemmen
Avatar
 
banner banner

I Just Want My Pants Back - Seizoen 1 (2011-2012)

- Nog geen stemmen

Show titel: I Just Want My Pants Back

IMDb beoordeling: 6,4 (994)

Afleveringen: 12

Speelduur: 4 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: David Rosen

Met: Elisabeth Hower, Peter Vack en Kim Shaw

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 28 augustus 2011

Eerst uitgezonden op: MTV (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot I Just Want My Pants Back

Jason Strider en zijn vrienden proberen hun weg te vinden in het leven en hebben het lastig met daten, seks en overleven als volwassenen. Ze vinden relaxen, naar cafés gaan en onenightstands scoren dan ook belangrijker dan verantwoordelijk nemen en een vaste baan zien te krijgen. Wanneer een onenightstand de spijkerbroek van Jason steelt en hij ook nog eens verliefd op haar wordt, besluit hij haar en zijn broek op te sporen. Tijdens zijn queeste wordt Jason langzaam steeds volwassener.

Afleveringen Seizoen 1 (2011-2012)

  1. 1. Pilot

    28 augustus 2011 (22 minuten)

    Na een onenightstand is Jason Strider zijn spijkerbroek kwijt. Hij zoekt heel de stad af om deze terug te vinden en hoopt tevens het meisje te vinden waar hij mee naar bed is geweest.

  2. 2. Baby Monkeys

    2 februari 2012 (22 minuten)

    Jason wordt aangemoedigd door zijn vrienden en plaatst een advertentie om Jane te vinden. Tina mag hem niet meer uitlachen nadat ze een stagiaire voor schut zet.

  3. 3. Never Trust a Moonblower

    9 februari 2012 (22 minuten)

    Jason neemt ontslag en hoopt te kunnen netwerken op een feestje van James Franco. Tina vraagt zich af of ze er klaar voor is om met Brett te gaan daten.

  4. 4. Pecker Necklace

    16 februari 2012 (22 minuten)

    Jason en Tina hebben een wilde avond uit gepland. Ze hopen dat hun pech hiermee op zal houden. Het vrijgezellenfeestje van Stacey en een drugsdealer verpesten de avond.

  5. 5. Something's Wrong Down There

    23 februari 2012 (22 minuten)

    Tina heeft een probleem op een nogal privéplekje. Ze krijgt advies van een vriend Eric, die bijna dokter is, en krijgt te horen dat ze haar ex-vriendjes moet bellen om ze in te lichten.

  6. 6. Safety Nets

    23 februari 2012 (22 minuten)

    Jason kan maar geen baan vinden en heeft geld nodig. Tina heeft een baan maar is ook blut omdat ze haar geld over de balk smijt. Wanhopig op zoek naar geld besluiten de twee het anders aan te pakken.

  7. 7. A Piece of Cake

    1 maart 2012 (22 minuten)

    Jason krijgt een baantje waarbij hij zich moet verkleden als een stuk cake en flyers uit moet delen. Tina besluit haar ware gevoelens voor Brett op te biechten.

  8. 8. The Blackout

    8 maart 2012 (22 minuten)

    Het team gaat samen met Ness, een nieuwe vriendin van Tina, naar een feestje. Ness heeft een oogje op Jason. Op weg naar het feest valt de stroom overal in de stad uit.

  9. 9. Love Equation

    15 maart 2012 (22 minuten)

    Tina gaat voor de verandering eens met een aardige vent uit. Jason geeft Ness een nogal vreemd en dubbelzinnig verjaardagscadeau. Eric en Stacey zijn iets te eerlijk tegen elkaar.

  10. 10. Sextipated

    22 maart 2012 (22 minuten)

    Ness wordt bezocht door een oude vlam waardoor Jason twijfels krijgt over zijn relatie met Ness. Tina krijgt ruzie met een fotograaf op het werk. Bobby stoort Stacey en Eric.

  11. 11. Quid No Quo

    29 maart 2012 (22 minuten)

    Jason probeert zijn liefje van de middelbare school te imponeren. Tina heeft een romantische date met Paul. Eric maakt een zwaar semester mee en vraagt zich af hoe het in de toekomst met hem zal gaan.

  12. 12. Jerk or Dork

    5 april 2012 (22 minuten)

    Het grote avondje uit van Tina en Jason verloopt niet zoals verwacht. Jason komt Jane tegen en probeert er achter te komen wat er tussen hen gebeurd is. Tina is bang dat haar relatie met Paul te snel gaat.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.