• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.783 stemmen
Avatar
 
banner banner

Killjoys - Seizoen 3 (2017)

3,50 1 stemmen

Show titel: Killjoys

IMDb beoordeling: 7,2 (23.435)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 10 minuten

Ontwikkeld door: M. A. Lovretta

Met: Aaron Ashmore, Hannah John-Kamen en Luke Macfarlane

Oorsprong: Canada

Datum van release: vrijdag 30 juni 2017

Eerst uitgezonden op: SyFy (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Killjoys

Het verhaal gaat over drie interplanetaire premiejagers ('Killjoys') in een ver sterrenstelsel, dat bekend staat als het 'Quad'. De Killjoys hebben de taak allerlei gevaarlijke criminelen op te sporen, maar moeten zich tegelijkertijd wel aan strenge regels houden. Ze mogen tijdens hun missies bijvoorbeeld geen politieke voorkeur hebben. In de praktijk is het echter bijna onmogelijk onpartijdig te blijven. Het politiek instabiele Quad staat namelijk aan de vooravond van een bloederige oorlog.

Afleveringen Seizoen 3 (2017)

  1. 1. Boondoggie

    30 juni 2017 (43 minuten)

    Dutch en D'avin openen de jacht op een wapen waarmee ze de Hullen uit hun tent kunnen lokken. Johnny krijgt een SOS van Clara waardoor hij in de ondergrondse wereld van de Hackmods terecht komt.

  2. 2. A Skinner, Darkly

    7 juli 2017 (43 minuten)

    Turin staat erop dat Dutch en D'avin een aantal van de top breinen van de RAC gebruiken om een test missie te draaien. Ze komen echter in een lastige situatie terecht waarbij ze vast komen te zitten en het doelwit van een moordpartij zijn.

  3. 3. The Hullen Have Eyes

    14 juli 2017 (43 minuten)

    De Killjoys vinden de coördinaten van een Black Root schip, hiermee vinden ze een planeet, een verlaten Hullen trainingskamp, enge inwoners en een verrassende link naar hun verleden.

  4. 4. The Lion, the Witch & the Warlord

    21 juli 2017 (43 minuten)

    Dutch en Johnny komen in een val terecht waardoor ze de hulp van de warlord van Pree nodig hebben. D'avin komt in een onverwacht persoonlijke situatie terecht.

  5. 5. Attack the Rack

    28 juli 2017 (43 minuten)

    De rebellen van de Killjoys nemen drastische maatregelen: een geheime operatie tegen hun eigen Rack. Door een plannetje van Aneela zal niet iedereen dit overleven.

  6. 6. Necropolis Now

    4 augustus 2017 (43 minuten)

    Johnny komt tegenover iemand uit zijn verleden te staan. Dutch moet een persoonlijke hel doorstaan wanneer zij vast komt te zitten in een lift met Qreshis die één voor één sterven.

  7. 7. The Wolf You Feed

    11 augustus 2017 (43 minuten)

    Dutch besluit eropuit te trekken in de hoop een voordeel te kunnen behalen. Ze riskeert hiermee echter veel en geeft een schokkend antwoord op de vragen omtrent het verleden van Aneela.

  8. 8. Heist, Heist Baby

    18 augustus 2017 (43 minuten)

    De Killjoys plannen een gevaarlijke overval op een gewapend konvooi. Aneela is op een wanhopige zoektocht naar iets zeer waardevols dat van haar gestolen is.

  9. 9. Reckoning Ball

    25 augustus 2017 (43 minuten)

    Johnny moet zijn aartsvijand onder ogen komen wanneer Delle Seyah plotseling verschijnt met oorlog in gedachte. Het plan van Dutch pakt ondertussen verkeerd uit.

  10. 10. Wargasm

    1 september 2017 (43 minuten)

    Het Killjoy leger heeft iedereen verzameld en ze zijn van plan een oorlog te beginnen tegen Aneela en haar Hullen. Ze zetten Delle Seyah in als lokmiddel. Wanneer de strijd losbarst, verandert Aneela plotseling alles.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.