• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.401 stemmen
Avatar
 
banner banner

Chicago Justice - Seizoen 1 (2017)

2,83 3 stemmen

Show titel: Chicago Justice

IMDb beoordeling: 6,8 (4.489)

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Dick Wolf

Met: Philip Winchester, Jon Seda en Joelle Carter

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 1 maart 2017

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Chicago Justice

Chicago Justice, een spin-off van Chicago Fire, Chicago P.D. en Chicago Med, volgt het leven en de werkzaamheden van de openbare aanklagers en onderzoekers van het Openbaar Ministerie van Cook County, waar Chicago onder valt. Hier moeten de medewerkers dag en nacht werken om de criminelen voor de rechtbank te brengen. De zaken zijn alles behalve gemakkelijk en het team zal altijd honderd procent moeten geven om gerechtigheid te bereiken.

Afleveringen Seizoen 1 (2017)

  1. 1. Fake

    1 maart 2017 (42 minuten)

    Een afschuwelijke brand in een warenhuis heeft negenendertig mensen het leven gekost. Het politiebureau van Chicago zit achter de dader aan en ze weten iemand op te pakken. Peter Stone en zijn team worden erbij gehaald als aanklagers, maar dit is geen gemakkelijke zaak.

  2. 2. Uncertainty Principle

    5 maart 2017 (42 minuten)

    Stone en het team aanklagers onderzoeken de gebeurtenissen die plaatsvonden na het arrest en de daaropvolgende dood van een jongeman. Ze pakken de politie, de brandweer en het medisch personeel aan.

  3. 3. See Something

    7 maart 2017 (42 minuten)

    Wanneer een moslim student op gruwelijke wijze vermoord wordt, pakken Stone en zijn team diens vriend, tevens moslim, op. Deze claimt echter dat hij de moord pleegde om daarmee terrorisme te voorkomen.

  4. 4. Judge Not

    12 maart 2017 (42 minuten)

    Een prominente rechter wordt neergeschoten terwijl hij samen met Valdez een bar uitkomt. Haar integriteit wordt nu betwijfeld. Het team komt erachter dat de dood van de rechter in verband staat met een verkrachtingszaak.

  5. 5. Friendly Fire

    19 maart 2017 (42 minuten)

    Een man wordt neergestoken aangetroffen in zijn huis. Het blijkt een voormalige Navy SEAL te zijn die een boek aan het schrijven was over misstanden tijdens een geheime missie. Dit gaat een lastige zaak worden.

  6. 6. Dead Meat

    26 maart 2017 (42 minuten)

    Een kilometer of dertig buiten Chicago wordt het dode lichaam van agent Tim Cody aangetroffen in een bad. Het lijkt op zelfmoord maar Antonio en Nagel stellen vast dat het om moord gaat.

  7. 7. Double Helix

    2 april 2017 (42 minuten)

    Een zwangere vrouw wordt vermoord aangetroffen met haar baby uit haar lichaam gesneden. Het team aanklagers gaat op zoek naar de moordenaar en de baby. Het wordt lastig wanneer DNA aantoont dat de vader een gevangene is.

  8. 8. Lily's Law

    9 april 2017 (42 minuten)

    Een vrouwelijk jurylid in een zaak tegen een bendelid wordt dood aangetroffen. Het team meent dat ze vermoord is omdat ze 'schuldig' ging stemmen. Het blijkt echter om iets heel anders te gaan.

  9. 9. Comma

    16 april 2017 (42 minuten)

    Abigail Chapman keert terug vanuit Spanje nadat ze vrijgesproken is voor de moord op haar vriendje. Ze is echter meteen de hoofdverdachte in een nieuwe moordzaak.

  10. 10. Drill

    23 april 2017 (42 minuten)

    Nadat een onschuldig meisje vermoord wordt tijdens een bende oorlog, is de queeste naar gerechtigheid van Stone obsessief aan het worden. Hij moet het ook nog eens opnemen tegen social media magnaten.

  11. 11. AQD

    30 april 2017 (42 minuten)

    Alderman, een anti-milieuactivist, komt om het leven door een auto-ongeluk. Antonio en Nagel gaan op zoek naar de bestuurder van de auto en dit blijkt een moeder te zijn die op zoek is naar haar gekidnapte dochter.

  12. 12. Fool Me Twice

    7 mei 2017 (42 minuten)

    Nadat een man meerdere malen neergeschoten is en er een kilo heroine in zijn auto wordt aangetroffen, ontdekt Antonio een connectie tussen een aantal andere identieke zaken. Stone wil niet dat Nagel zich ermee bemoeit omdat hij het slachtoffer kende.

  13. 13. Tycoon

    14 mei 2017 (42 minuten)

    Een hijskraan stort in en de schoonzoon van de rijke vastgoedmagnaat Frank Linden komt om het leven. Nagel en Antonio komen erachter dat dit geen ongeluk was maar moord.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van stinissen

stinissen (crew series)

  • 22196 berichten
  • 66749 stemmen

Met afstand de meest minste uit de Chicago reeks.


avatar van Lebarron

Lebarron

  • 1019 berichten
  • 702 stemmen

Chicago Justice was de vierde serie in de Chicago Franchise en ging over het OM. Ze probeerde vaste kijkers mee te trekken door rechercheur Antonio Dawson(Jon Seda) over te hevelen naar deze serie. Verder hadden ze ook een bekende kop als Carl Weathers van stal gehaald als State Attorney Mark Jefferies en pretty girl Monica Barbaro als assistant state attorney Anna Valdez. Het mocht allemaal niet baten want de serie is na 1 seizoen gecanceld. Waar de series uit de Chicago Franchise zich kenmerken door snelle en enerverende verhalen was deze wat trager omdat een strafproces en het onderzoek er naar ook traag is. Bij Law and Order werd dit ondervangen door de oplossing van het misdrijf en het strafproces te combineren. Je wilde als kijker weten of de dader gestraft werd. Dat ontbrak bij deze serie een beetje.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.