• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.754 stemmen
Avatar
 
banner banner

Safety First - Seizoen 2 (2014)

3,39 23 stemmen

Show titel: Safety First

IMDb beoordeling: 7,0 (824)

Afleveringen: 8

Speelduur: 3 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Tim van Aelst

Met: Bruno Vanden Broecke, Ruth Beeckmans en Ben Segers

Oorsprong: België

Datum van release: woensdag 29 oktober 2014

Eerst uitgezonden op: VTM (België)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Safety First

We leren het team van Safety First kennen als vier bewakingsagenten die uitblinken in onbekwaamheid, maar overleven door vriendschap. Luc, Smos en Ingrid hebben namelijk één ding gemeen: het respect voor hun ‘Head of Security’, Dirk Porrez. Een held, een boezemvriend, een broer. De man die hen een baan bezorgde in moeilijke tijden en die voor hen door het vuur gaat. Dat Dirk, ondanks sommige professionele teleurstellingen uit het verleden, nog nieuwe opdrachten weet binnen te slepen, mag het bewijs zijn dat hij er werkelijk alles aan doet om zichzelf en zijn team te promoten.

Afleveringen Seizoen 2 (2014)

  1. 1. Bobbejaanland

    29 oktober 2014 (25 minuten)

    Bobbejaanland beveiligen is voor Dirk een natte droom en de uitgelezen kans om zijn kennis te delen met een groep andere beveiligingsagenten. Maar die droom valt al snel aan diggelen wanneer blijkt dat het volledige Safety First-team, inclusief Dirk zelf, onder het commando valt van Kim, de lokale 'Head of Security'. Smos valt daarentegen als een blok voor de autoritaire Kim. Het is net Dirk, maar dan met borsten. Voor Smos de ideale vrouw. Al vindt hij niet direct een manier om haar dat duidelijk te maken. Samen met Ingrid gaat hij op zoek naar de beste liefdesverklaring. Luc is er met z'n gedachten niet bij.

  2. 2. Schoolrock

    5 november 2014 (25 minuten)

    Safety First staat in voor de veiligheid op het Schoolrockfestival in het Kardinaal Van Roey-college. Tijdens de voorbereidingen ontdekt Smos dat Dirk sinds zijn jeugd vertrouwensissues heeft. Zijn grote held blijkt echt niemand te vertrouwen, zelfs Smos niet! Smos is dan ook vastberaden om Dirk te genezen. Hij gaat hiervoor zelfs te rade bij de hoofdact op het festival, Regi. Luc zit intussen met de handen in het haar, hij heeft Ingrid beloofd dat hij haar zoontje Robbe zou ingeschreven krijgen in de school, ondanks de overvolle wachtlijst. Maar de schooldirecteur blijkt niet zo vatbaar voor Luc zijn charmeoffensief.

  3. 3. Bouwwerf

    12 november 2014 (25 minuten)

    Het Safety First-team rukt voor het eerst in zijn geschiedenis uit zonder Ingrid. Zij gaat niet mee een bouwwerf bewaken, omdat ze een afspraakje heeft met haar vriendje Olivier. Hij wou haar dringend spreken. Dirk is er zeker van dat Olivier haar ten huwelijk gaat vragen, en is al helemaal in de wolken. Luc, daarentegen, wil liefst zo weinig mogelijk horen over Ingrid en Olivier, en focust zich helemaal op het nieuwe speelgoedje van Safety First: een drone. Wanneer Ingrid, helemaal overstuur, toch op de bouwwerf verschijnt, vermoedt Dirk dat er een haar in de boter zit tussen Ingrid en Olivier.

  4. 4. Automarkt

    19 november 2014 (25 minuten)

    Smos is verliefd! Op de tweedehands automarkt, die Safety First bewaakt, ziet hij een knalblauwe sportauto passeren. Maar hij mag hem van Dirk niet kopen. Ingrid heeft medelijden met Smos, en belooft zijn droomwagen stiekem voor hem te gaan kopen. Haar onderhandelingsvaardigheden drijven al gauw de prijs omhoog. De wanhoopsdaad van Ingrid loopt dan ook volledig uit de hand. Tussen Luc en Dirk vallen er rake klappen.

  5. 5. Cinema

    26 november 2014 (25 minuten)

    Wanneer Moeder Porrez ontdekt dat Safety First een bioscoop gaat bewaken, nodigt ze zichzelf uit om mee te komen. Ze heeft wel zin in een filmpje. Smos ontdekt dat zij een flesje drank heeft binnengesmokkeld. Dirk kiest echter partij voor zijn moeder en weigert Smos te geloven zonder concreet bewijs. Uiteraard blijft Smos niet bij de pakken zitten. Zijn pogingen om Dirk te overtuigen, zetten de baan op het spel. Bovendien hebben Luc en Ingrid andere katjes te geselen en ook die brengen Dirk geregeld in aanvaring met de bioscoopmanager.

  6. 6. Multinational

    3 december 2014 (25 minuten)

    De internationale top van multinational Samsung komt samen in België om hun nieuwste gsm-model voor te stellen. De organisator heeft Safety First ingehuurd om het hele evenement te beveiligen tegen bedrijfsspionage. Dirk maakt zich sterk dat niets zijn alziend oog ontsnapt. Hij bedenkt zelf een plan om de alertheid van Smos aan een testje te onderwerpen, terwijl het eerder Luc en Ingrid zijn die meer dan ooit hun ‘focus on the job’ verliezen.

  7. 7. Bowling

    10 december 2014 (25 minuten)

    Wanneer er weer een opdrachtgever afbelt, beseft Dirk dat Safety First op de rand van het faillissement staat. Hij durft niet aan zijn mensen te vertellen dat de baan niet doorgaat en verzint een alternatief. Ze gaan op teambuilding! Niets zo goed om een team scherp te houden als een partijtje bowling. Smos doet daar echter een schokkende ontdekking, maar wordt het zwijgen opgelegd, en daar is hij absoluut niet goed in. Het hek is helemaal van de dam wanneer Smos het geheim per ongeluk verklapt aan Pol, een oude bowling rivaal van Luc. In een ultieme poging om de situatie te redden komt Dirk ten val. Hij reageert niet meer.

  8. 8. Ziekenhuis

    17 december 2014 (25 minuten)

    Dirk wordt bewusteloos het ziekenhuis binnengereden, omringd door zijn drie medewerkers. Wanneer Dirk alleen op de kamer is met de dokter blijkt dat hij helemaal niets heeft. Safety First zit zodanig in de slechte papieren dat hij iemand moet ontslaan, maar hij durft niet. Hij wil even bewusteloos blijven, zodat hij tijd heeft om een plan uit te dokteren. Intussen dwaalt Ingrid door de gangen. Na een gesprek met een plastisch chirurg slaat ze aan het twijfelen over haar moedervlek. Luc en Smos ontdekken dat Dirk niet meer bewusteloos is, maar die durft nog altijd niet eerlijk te zijn. Hij blijkt ook plots Luc en Smos niet meer te herkennen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Toontje G

Toontje G

  • 766 berichten
  • 1466 stemmen

Nu 3 afleveringen van seizoen 2 gezien. Hopelijk kan ik nog ergens seizoen 1 te pakken krijgen. Lachen!


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.