• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.880 stemmen
Avatar
 
banner banner

Second Thoughts - Seizoen 4 (1993)

3,50 1 stemmen

Show titel: Second Thoughts

IMDb beoordeling: 6,9 (129)

Afleveringen: 8

Speelduur: 4 uur

Ontwikkeld door: Gavin Petrie en Jan Etherington

Met: James Bolam, Lynda Bellingham en Belinda Lang

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: vrijdag 29 oktober 1993

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Second Thoughts

De gescheiden tijdschrift illustrator Faith Grayshott wordt verliefd op haar baas, de eveneens gescheiden editor Bill McGregor. De twee besluiten een relatie met elkaar te beginnen maar komen er al snel achter dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Bill moet zien om te gaan met Hannah en Joe, de twee tieners van Faith terwijl Faith moet zien om te gaan met Liza, de ex-vrouw van Bill die hun relatie constant probeert te verstoren.

Afleveringen Seizoen 4 (1993)

  1. 1. Last Words

    29 oktober 1993 (30 minuten)

    Faith is allesbehalve gelukkig wanneer ze meent dat Bill terug is bij Liz. Wanneer ze dan ook nog te maken krijgt met een overvaller, loopt het helemaal verkeerd. Hannah probeert haar te kalmeren maar Faith meent dat ze alleen maar van Liza af kan komen wanneer ze haar relatie met Bill verbreekt.

  2. 2. Into the Fire

    5 november 1993 (30 minuten)

    Bill besluit bij Richard in te trekken zodat hij zijn tijden als vrijgezel kan herleven. Richard heeft echter een obsessie met Liza en Bill mist Faith waardoor hij geen prettige huisgenoot is.

  3. 3. One More Time

    12 november 1993 (30 minuten)

    Bill en Faith kunnen niet zonder elkaar en besluiten dat ze weer terug bij elkaar moeten komen. Hannah en Joe zijn hierdoor opgelucht. Bill wil verder waar ze gebleven zijn maar Faith vindt dat hij haar opnieuw moet winnen.

  4. 4. Auld Acquaintance

    19 november 1993 (30 minuten)

    Bill neemt Faith mee naar Schotland om bij zijn moeder op bezoek te gaan. Bill wil Faith alle plekjes laten zien waar hij zijn jeugd doorbracht, maar de meeste bestaan niet meer of zijn onherkenbaar. Ze zijn blij wanneer ze weer naar huis kunnen.

  5. 5. Mr. Fixit

    26 november 1993 (30 minuten)

    Faith besluit dat ze een serre wil waar ze kan werken en Bill gaat akkoord. Hij is minder blij wanneer de serre zelf gemaakt moet worden dus worden Barry en Jay ingeschakeld. Het is geen prettige samenwerking.

  6. 6. Whose Birthday Is It Anyway?

    3 december 1993 (30 minuten)

    Joe wordt binnenkort achttien en Faith is van plan een lunch te organiseren. Joe, Bill en Hannah zijn niet blij. Faith en Bill worden opgeroepen voor een noodgeval en komen erachter dat Joe zijn verjaardag op zijn eigen manier wil vieren.

  7. 7. Playing Away

    10 december 1993 (30 minuten)

    Richard neem de aantrekkelijke jonge Max aan als pianist in zijn wijnbar en alle meiden vallen voor hem. Hannah gaat met hem uit en komt erachter dat hij al getrouwd is. .

  8. 8. What's New?

    17 december 1993 (30 minuten)

    Joe weigert te gaan werken en Faith maakt zich zorgen. Wanneer Joe aangeeft zich depressief te voelen gaat het helemaal mis. Faith wil dat Bill het gesprek met hem aangaat.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.