• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.783 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Sarah Jane Adventures - Seizoen 1 (2007)

- Nog geen stemmen

Show titel: The Sarah Jane Adventures

IMDb beoordeling: 7,4 (6.727)

Afleveringen: 10

Speelduur: 4 uur en 40 minuten

Ontwikkeld door: Russell T Davies

Met: Elisabeth Sladen, Yasmin Paige en Alexander Armstrong (stemrol)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: maandag 24 september 2007

Eerst uitgezonden op: CBBC (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Sarah Jane Adventures

Sarah Jane Smith komt in actie wanneer blijkt dat er een kwaadaardig buitenaards ras, de Slitheen, van plan is de aarde over te nemen. Ze werkt samen met haar jonge partner Maria Jackson en haar nieuwe geadopteerde en genetische gecreëerde zoon Luke Smith. Samen gaan ze de strijd aan met elk buitenaards gevaar en proberen op deze manier de wereld te behoeden voor overname en vernietiging.

Afleveringen Seizoen 1 (2007)

  1. 1. Revenge of the Slitheen: Part 1

    24 september 2007 (27 minuten)

    De eerste schooldag is aangebroken voor Maria, Luke en Clyde maar er lijkt iets niet helemaal te kloppen. Ze komen er al snel achter dat het kwaadaardige buitenaardse ras de Slitheen zichzelf als docenten vermomd hebben en een dodelijk plan hebben om de aarde te vernietigen.

  2. 2. Revenge of the Slitheen: Part 2

    24 september 2007 (28 minuten)

    Maria, Luke en Clyde weten te ontsnappen aan het monsterlijke Slitheen kind dankzij de supersonische lippenstift van Sarah Jane. Mr Smith onthult ondertussen de plannen van de Slitheen aan Sarah Jane en het team zal snel in actie moeten komen.

  3. 3. Eye of the Gorgon: Part 1

    1 oktober 2007 (28 minuten)

    Sarah Jane en haar jonge vrienden onderzoeken binnengekomen meldingen over een spookachtige non die de bewoners van een lokaal bejaardentehuis lastig valt. Al snel wordt duidelijk dat een mysterieuze talisman ermee te maken heeft en duikt het team dieper deze zaak in.

  4. 4. Eye of the Gorgon: Part 2

    8 oktober 2007 (28 minuten)

    Alan, de vader van Maria, is in steen veranderd. De talisman is nu in het bezit van de Gorgon en haar kwaadaardige nonnen. Zij bereiden zich voor om een portaal naar hun wereld open te zetten. Sarah Jane en haar team moeten dit zien te voorkomen.

  5. 5. Warriors of Kudlak: Part 1

    15 oktober 2007 (27 minuten)

    Sarah Jane en Maria onderzoeken de mysterieuze verdwijning van Lance Metcalf en komen erachter dat er veel kinderen in heel het land zijn verdwenen tijdens een nogal vreemde storm. Het lasergame spel Combat 300 blijkt er ook mee te maken te hebben en laat dat nou net het spel zijn dat Luke en Clyde van plan zijn te gaan spelen.

  6. 6. Warriors of Kudlak: Part 2

    22 oktober 2007 (29 minuten)

    Carcaroth is aangekomen op aarde en hij is op zoek naar soldaten om hem te helpen in zijn eindeloze intergalactische oorlog. Hij gebruikt Combat 300 om de beste schutters te selecteren. Clyde en Luke horen bij de uitverkorenen terwijl Sarah Jane en Maria het buitenaardse ras probeert te stoppen.

  7. 7. Whatever Happened to Sarah Jane?: Part 1

    29 oktober 2007 (28 minuten)

    Sarah Jane verdwijnt op mysterieuze wijze net op het moment dat een enorme meteoor recht op de aarde dreigt af te komen. Maria moet naar haar op zoek maar het lijkt erop dat ze nooit bestaan heeft. Zelfs Mr Smith is nergens meer te bekennen. Maria moet helemaal naar 1964 terugreizen om dit te kunnen oplossen.

  8. 8. Whatever Happened to Sarah Jane?: Part 2

    5 november 2007 (29 minuten)

    Maria wordt door het buitenaardse wezen Graske naar 1964 meegenomen en daar ontmoet ze een jongedame met de naam Sarah Jane Smith. Wanneer Maria opnieuw gevangen genomen wordt door Graske, wordt ze herenigd met de Sarah Jane die ze kent. Het is nu aan de vader van Maria om de twee te redden.

  9. 9. The Lost Boy: Part 1

    12 november 2007 (28 minuten)

    Sarah Jane is erg verrast wanneer de vermiste Ashley wel erg veel op Luke lijkt. Wanneer Mr Smith bevestigt dat Ashley en Luke genetisch exact hetzelfde zijn, gaat Sarah Jane op zoek naar de vermiste jongen. Ze komt al snel een wetenschappelijk instituut op het spoor dat hier meer vanaf weet.

  10. 10. The Lost Boy: Part 2

    19 november 2007 (28 minuten)

    Maria en haar vader Alan verdiepen zich in het mysterie rondom de nieuwe ouders van Luke en ze ontdekken dat Luke gekidnapt is door de Slitheen. De schok wordt nog groter wanneer blijkt dat Mr Smith eigenlijk een slechterik is. Het ziet er niet goed uit voor Sarah Jane en Maria.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.