• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.793 stemmen
Avatar
 
banner banner

Scrubs - Seizoen 8 (2009)

3,62 37 stemmen

Show titel: Scrubs

IMDb beoordeling: 8,4 (270.004)

Afleveringen: 19

Speelduur: 6 uur en 58 minuten

Ontwikkeld door: Bill Lawrence

Met: Zach Braff, Donald Faison en Sarah Chalke

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 6 januari 2009

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 8 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Scrubs

John "J.D." Dorian is net begonnen als medisch assistent in het ziekenhuis Sacred Heart. We volgen zijn carrière door zijn ogen.. en fantasieën. Hij wordt vergezeld door zijn maatje en assistent chirurgie Chris Turk en de gedreven Elliot Read, medisch assistent. Deze groentjes worden in de gaten gehouden door directeur Bob Kelso, de sarcastische Dokter Perry Cox, verpleegkundige Carla Espinosa en de schoonmaker.

Afleveringen Seizoen 8 (2009)

  1. 1. My Jerks

    6 januari 2009 (22 minuten)

    Dokter Maddox, de aantrekkelijke maar onethische vervangster van dokter Kelso, zorgt voor veel ophef in Sacred Heart. J.D. heeft ondertussen moeite met de nieuwe stagiaires en Carla helpt Elliot met haar ego.

  2. 2. My Last Words

    6 januari 2009 (22 minuten)

    J.D. en Turk moeten hun traditionele steakavond die ze al jarenlang hebben opgeven voor een stervende patiënt. Dokter Maddox toont ondertussen haar ware aard.

  3. 3. My Saving Grace

    13 januari 2009 (22 minuten)

    Dokter Kelso en dokter Cox moeten samenwerken om zo snel mogelijk van dokter Maddox af te komen. Carla moet ondertussen zien om te gaan met een incompetente stagiaire.

  4. 4. My Happy Place

    13 januari 2009 (22 minuten)

    De relatie tussen J.D. en Elliot lijkt er weer wat bovenop te krabbelen wanneer ze samenwerken om dokter Kelso te helpen. Hij moet namelijk op zoek naar zijn eigen geluk.

  5. 5. My ABC's

    27 januari 2009 (22 minuten)

    J.D. leert een belangrijke les omtrent compassie. Elliot wordt ondertussen opgelicht door Katie de stagiaire die op deze manier een plek in het chirurgen team van Turk weet te bemachtigen.

  6. 6. My Cookie Pants

    27 januari 2009 (22 minuten)

    Dokter Cox is de belangrijkste kandidaat voor de functie van hoofdarts maar hij weet niet of hij dit wel wil. J.D. confronteert zijn stagiaire en Elliot vraagt Turk om hulp bij haar liefdesleven met J.D.

  7. 7. My New Role

    3 februari 2009 (22 minuten)

    De taken als hoofdarts worden dokter Cox af en toe wat te veel en wanneer hij zijn breekpunt bereikt gebeurt het ondenkbare: dokter Cox zoekt hulp bij dokter Kelso.

  8. 8. My Lawyer's In Love

    3 februari 2009 (22 minuten)

    Het is een goede dag voor Ted wanneer hij hopeloos verliefd wordt op een ukelele speler. Dokter Cox begint zich te realiseren dat hij niet overal controle over heeft en niet met alles om kan gaan dat hem gevraagd wordt.

  9. 9. My Absence

    10 februari 2009 (22 minuten)

    J.D. krijgt het klaargespeeld om dokter Cox nog steeds lastig te vallen ook al is hij op vakantie en niet aanwezig in Sacred Heart. Turk en Carla hebben ondertussen belangrijk nieuws.

  10. 10. My Comedy Show

    10 februari 2009 (22 minuten)

    J.D. en Turk zijn van plan hun jaarlijkse, totaal niet grappige, sketch show te organiseren. Ze gaan op zoek naar een groep stagiaires om te helpen bij het opzetten van deze show.

  11. 11. My Nah Nah Nah

    18 maart 2009 (22 minuten)

    Turk kijkt naar een inspirerend programma op SportsCenter en komt op deze manier tot een nieuwe handelswijze om een patiënt van hem te helpen. Dokter Cox en de conciërge kampen ondertussen allebei met problemen van romantische aard.

  12. 12. Their Story II

    25 maart 2009 (22 minuten)

    Het ego van J.D. blaast verder op wanneer hij eindelijk de erkenning van dokter Cox krijgt waar hij al zolang naar verlangt. Ondertussen krijgen de bazen informatie doorgespeeld van de stagiaires.

  13. 13. My Full Moon

    1 april 2009 (22 minuten)

    De combinatie van een volle maan en een boel pech zorgt ervoor dat de nieuwe stagiaires van Sacred Heart hun lastigste taak tot nu toe hebben. Elliot maakt een belangrijke beslissing omtrent haar toekomst als dokter.

  14. 14. My Soul on Fire: Part 1

    8 april 2009 (22 minuten)

    De conciërge en Lady nodigen het personeel van Sacred Heart uit naar haar nep bruiloft op de Bahama's in de hoop er wat aan te kunnen verdienen. Hun plannetje pakt heel anders uit.

  15. 15. My Soul on Fire: Part 2

    15 april 2009 (22 minuten)

    De bruiloft op de Bahama's gaat alsnog door zoals gepland en de conciërge en Lady trouwen in het bijzijn van hun collega's. De bruiloft bevestigt tevens de relatie van een ander koppel.

  16. 16. My Cuz

    22 april 2009 (22 minuten)

    J.D. probeert dichter bij Sam te komen en komt hierdoor achter de identiteit van de nieuwe man van Kim en dit zorgt voor een gênante situatie. Turk begint ondertussen een campagne om zo promotie te kunnen maken.

  17. 17. My Chief Concern

    5 mei 2009 (22 minuten)

    J.D. denkt erover te verhuizen om zo dichter bij zijn zoon te kunnen zijn. De rest van het personeel en zijn vrienden vinden dit maar lastig. Ted en Gooch bereiken een nieuw punt in hun relatie.

  18. 18. My Finale: Part 1

    6 mei 2009 (22 minuten)

    J.D. staat op het punt Sacred Heart te vertalen maar hij moet nog een aantal zaken afhandelen. Zo wil hij een knuffel van dokter Cox en de echte naam van de conciërge te weten komen. Elliot is klaar voor de volgende stap in haar relatie met J.D. en verhuist haar meubilair naar het appartement van J.D.

  19. 19. My Finale: Part 2

    6 mei 2009 (22 minuten)

    J.D. rondt zijn laatste dag op het Sacred Heart ziekenhuis af en hoopt nog steeds stiekem op een knallend afscheid waarbij hij al zijn vrienden nog één laatste keer kan treffen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

Scrubs was echt jarenlang op een heel constant en goed niveau een geweldige komedieserie over het leven van een groep vrienden in het ziekenhuis. Niet voor niets hebben seizoen 1 tot 6 bij mij ook allen 4 sterren gekregen. Daarna werd het al ietsjes minder en die neerwaartse lijn zet dit achtste seizoen helaas door. Dit ligt niet aan de oude cast, want zij doen het nog prima, maar het is juist dat er een nieuwe cast bij is geplaatst die én niet leuk is én veel te veel screentijd heeft. Dit zal gedaan zijn omdat de oude cast er langzaam klaar mee was, maar jammer is het wel. Het zorgt er ook voor dat er in diverse afleveringen niet eens iedereen van de oude groep te zien valt. Ook weten ze verhaaltechnisch met een aantal personages niet veel meer te doen. Carla krijgt nog een tweede kind, Dr. Kelso is weg bij het ziekenhuis en zit de hele dag muffins te eten. Het is een beetje teleurstellend allemaal. De echt scherp geschreven verhaallijnen zijn schaars en ook emotioneel pakt dit seizoen me een stuk minder.

Gelukkig is de finale wel weer heel behoorlijk en precies in de stijl van de reeks. Niet te klef, personages zijn ook nog steeds zichzelf (Dr. Cox die J.D. die vertrekt geen gedag wil zeggen, maar dit per ongeluk wel met mooie woorden doet als hij achter hem staat) maar de boodschap is wel duidelijk. Het was een goed slot geweest, al is het wat flauw dat ze J.D. bij het ziekenhuis laten vertrekken. Het had ook gewoon mogen eindigen op een minder pijnlijke wijze. Wel bestaat er nog een negende seizoen, die uiteindelijk na twijfels er toch kwam, maar wat van laag niveau is en tevens Scrubs onwaardig. Toch overheerst wel vooral dat Scrubs een geweldige serie was, die alleen een tikje te lang door is gegaan.

3*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.