• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.711 stemmen
Avatar
 
banner banner

Silent Witness - Seizoen 19 (2016)

3,65 13 stemmen

Show titel: Silent Witness

IMDb beoordeling: 7,9 (12.596)

Afleveringen: 10

Speelduur: 10 uur

Ontwikkeld door: Nigel McCrery

Met: Emilia Fox, David Caves en Richard Lintern

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: maandag 4 januari 2016

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 19 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Silent Witness

Sam Ryan werkt in Cambridge als forensisch-patholoog. Politie en Openbaar Ministerie roepen bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van haar forensisch laboratorium. Later is Sam Ryan werkzaam in Londen. Ze heeft het geschopt tot "Professor of Forensic Pathology" aan de universiteit aldaar. Bij haar werk krijgt Sam ondersteuning van haar collega's Harry Cunningham en Leo Dalton. Na Sam Ryan wordt Nikki Alexander het gezicht van het forensisch laboratorium. Zij heeft een diepgeworteld gevoel voor rechtvaardigheid en is hardnekkig om de waarheid boven tafel te krijgen. Ze beperkt haar onderzoek niet tot de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé. Nikki's oog voor detail brengt meer dan eens verrassend nieuw bewijsmateriaal aan het licht. Niet altijd tot genoegen van de politie-inspecteurs die belast zijn met het onderzoek.

Afleveringen Seizoen 19 (2016)

  1. 1. After the Fall: Part 1

    4 januari 2016 (1 uur)

    De ogenschijnlijke zelfmoord van een dj zorgt ervoor dat Nikki een zaak uit het verleden evalueert en zich afvraagt of ze toen wel de juiste conclusies getrokken heeft. Wanneer ze haar zorgen deelt met collega's, kan ze rekenen op vergeldingen.

  2. 2. After the Fall: Part 2

    5 januari 2016 (1 uur)

    Nikki wordt gearresteerd nadat een senior patholoog, waarmee ze in het verleden ruzie gehad heeft, vermoord wordt. Terwijl het team er alles aan doet haar naam te zuiveren, heeft Nikki het idee dat iemand haar in de val laat lopen.

  3. 3. Flight: Part 1

    11 januari 2016 (1 uur)

    De moord op een beroemde anti fundamentalist, Amir Aziz, zorgt ervoor dat het Lyell team zich afvraagt wie deze vreedzame man zou willen vermoorden. Al snel wordt een lokale taxichauffeur verdacht wiens zoon door een Taliban strijder vermoord is.

  4. 4. Flight: Part 2

    12 januari 2016 (1 uur)

    Thomas moet zijn persoonlijke gevoelens aan de kant zetten wanneer het team achter Begovic aangaat voordat zij en haar strijders opnieuw toeslaan. Het wordt al snel duidelijk dat Begovic niet alleen handelt en dat iemand anders Ryman neer heeft geschoten.

  5. 5. Life Licence: Part 1

    18 januari 2016 (1 uur)

    Wanneer een voormalige gevangene op gruwelijke wijze vermoord wordt, is een recentelijk vrijgelaten moordenaar de hoofdverdachte. Het Lyell team moet samen werken met de forensisch psychologe Sasha Blackburn die nauw betrokken is bij vrijgelaten gevangenen.

  6. 6. Life Licence: Part 2

    19 januari 2016 (1 uur)

    Er vallen steeds meer slachtoffers en het Lyell team moet een vijftien jaar oude zaak opnieuw bekijken omdat het erop lijkt dat Paul niet is wie hij zegt dat hij is. Het team zoekt hulp bij Sasha.

  7. 7. In Plain Sight: Part 1

    26 januari 2016 (1 uur)

    Een tiener wordt per ongeluk neergeschoten. Jack wordt steeds closer met de familie van deze tiener en zijn objectiviteit wordt in twijfel getrokken. Nikki waarschuwt hem het bewijs te volgen maar het lijkt al te laat te zijn.

  8. 8. In Plain Sight: Part 2

    27 januari 2016 (1 uur)

    Jack neemt de leiding in het onderzoek naar de neergeschoten Poolse tiener. Het onderzoek leidt hem naar Bruno, de broer van de tiener. Bruno wordt de nieuwe hoofdverdachte.

  9. 9. River's Edge: Part 1

    1 februari 2016 (1 uur)

    Het Lyell team onderzoekt de executie van een familie die bij de rivier Malt aan het picknicken was. Jack en Nikki ontdekken een smerige wereld vol met seks en gruwelijkheden en bevinden zich in levensgevaar.

  10. 10. River's Edge: Part 2

    2 februari 2016 (1 uur)

    Nikki en Jack komen steeds dichter bij de waarheid, maar dit zorgt er tevens voor dat hun eigen levens ernstig gevaar lopen. Het verleden van Amy begint haar ondertussen in te halen en komt in de weg te staan van haar taken binnen het team.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van hilversum3_mm

hilversum3_mm

  • 224 berichten
  • 23 stemmen

Eens was dit een leuke serie met spannende afleveringen.

nu is het afgezaagd en nodeloos ingewikkeld.

Harry, Waarom moest je ons verlaten?


avatar van DjFrankie

DjFrankie

  • 3001 berichten
  • 3097 stemmen

Fijne serie weer deze deel 19, laatste afl is het sterkst


avatar van ZAP!

ZAP!

  • 5103 berichten
  • 3549 stemmen

Wat werden we weer voor de gek gehouden in die laatste ep..


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.