• 10.796 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.908 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Worst Witch - Seizoen 3 (2000-2001)

2,83 3 stemmen

Alternatieve titel: De Hopeloze Heks

IMDb beoordeling: 7,2 (1.750)

Afleveringen: 14

Speelduur: 5 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Jill Murphy

Met: Georgina Sherrington, Kate Duchêne en Carrie Finlay

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Canada

Datum van release: donderdag 9 november 2000

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Worst Witch

De Cackle's Academy is een school voor heksen. Iedereen draagt hetzelfde uniform en heeft dezelfde leerkrachten. Enkel heksen uit heksengeslachten worden toegelaten op de academie. Mildred Hubble komt niet uit een heksenfamilie maar toch wordt ze toegelaten op de academie nadat ze een uitmuntend opstel schreef over heksen. Het kost haar ontzettend veel moeite om een goede heks te worden en belandt constant in de meest vreemde situaties met alle gevolgen van dien.

Afleveringen Seizoen 3 (2000-2001)

  1. 1. Secret Society

    9 november 2000 (25 minuten)

    Mildred en haar vrienden proberen lid te worden van Ethel's Cauldron Club, maar Mildred faalt het toelatingsexamen. Fenella en Griselda schieten te hulp en samen starten ze DOBS, een club voor gevaarlijke oude boeken.

  2. 2. An Unforgettable Experience

    16 november 2000 (25 minuten)

    Mildred, Maud, Ethel en Drusilla worden naar Mrs Cosie's Cafe gestuurd om werkervaring op te doen. Ze leren hier alles wat er maar te leren valt op het restaurantwezen.

  3. 3. Which Witch is Which

    23 november 2000 (25 minuten)

    Ruby gebruik haar machine die ze gemaakt heeft om de geheimen van het verleden te kunnen ontdekken. Het gaat bijna helemaal mis, maar gelukkig weet Mildred het kasteel te redden.

  4. 4. The Witchy Hour

    30 november 2000 (25 minuten)

    Cackle's Academy doet mee aan een quizshow op de radio waarbij ze het opnemen tegen hun rivalen van de Pentangle's School. Mevrouw Hardbroom wil er niets mee te maken hebben, maar moet een vernedering voor de school zien te voorkomen.

  5. 5. Learning the Hard Way

    7 december 2000 (25 minuten)

    Het jongere nichtje van mevrouw Cackle, Gabrielle Gribble, komt naar de academie om te zien hoe ze docent moet worden. Mildred en haar vriendinnen leren haar echter meer dan ze ooit had gedacht.

  6. 6. The Hair Witch Project

    14 december 2000 (25 minuten)

    Het is tijd voor het alom gevreesde Third Year Witch Project, een toets om het derde jaar mee af te sluiten. Iedereen is nerveus en vormt groepjes. Het dreigt echter helemaal fout te lopen.

  7. 7. Just Like Clockwork

    21 december 2000 (25 minuten)

    Mevrouw Hecketty Broomhead keert terug naar Cackle's Academy om de leiding over te nemen zolang mevrouw Cackle op haar zieke tante past. Ze is echter niet bepaald geliefd.

  8. 8. Cinderella in Boots

    24 december 2000 (25 minuten)

    Cackle's Academy organiseert een toneelvoorstelling om het kerstseizoen te vieren. Er is veel drama op en rondom het podium en er moet magie aan te pas komen om het toneelstuk te laten slagen.

  9. 9. Art Wars

    19 januari 2001 (25 minuten)

    Mildred komt erachter dat ze niet de slechtste is in tekenen. Ethel kan het niet hebben dat iemand ergens beter in is en verzint een gemeen plannetje.

  10. 10. Power Drill

    22 januari 2001 (25 minuten)

    De academie is verlaten op mevrouw Drill na die de volleybalvelden in orde aan het maken is. Iedereen heeft een uitstapje naar mevrouw Blackcat geweest. Mildred en haar vriendinnen hebben er een geweldige tijd gehad. Mevrouw Blackcat komt binnenkort naar de academie om te spreken.

  11. 11. Better Dead Than Co-Ed

    23 januari 2001 (25 minuten)

    De geruchten doen de ronde dat Cackle's Academy gaat fuseren met Camelot College, maar Mildred en haar vriendinnen zijn vastberaden hier een stokje voor te steken.

  12. 12. The Lost Chord

    24 januari 2001 (25 minuten)

    Mevrouw Crotchet en haar koor komen terug van een wedstrijd waar ze tweede zijn geworden. In de jury zat een professor uit Wenen die een oogje op mevrouw Crotchet lijkt te hebben. Laat nu net deze professor een bezoekje brengen aan Cackle's Academy...

  13. 13. The Unfairground

    25 januari 2001 (25 minuten)

    De derdejaarsstudenten schrijven hun allerlaatste examen. De meiden zingen en vieren hun laatste dagen op school, maar mevrouw Hardbroom wil er niets van weten. Fenny en Gris vertellen de meiden dat er een kermis in de stad is en Mildred besluit er naartoe te gaan.

  14. 14. The Uninvited

    26 januari 2001 (25 minuten)

    Mevrouw Hardbroom heeft Mildred en Jadu straf gegeven en ze moeten nu pagina's uit oude boeken overschrijven. Ondertussen is Maud kandidaat om leider van de meiden te worden en haar eerste actie zal worden Mildred en Jadu bevrijden van hun straf. Mevrouw Hardbroom is er echter van overtuigd dat Ethel de verkiezing gaat winnen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.