• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.711 stemmen
Avatar
 
banner banner

Fairly Legal - Seizoen 1 (2011)

2,50 3 stemmen

Alternatieve titel: Facing Kate

IMDb beoordeling: 7,3 (8.928)

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Michael Sardo

Met: Sarah Shahi, Michael Trucco en Virginia Williams

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 20 januari 2011

Eerst uitgezonden op: USA Network (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Fairly Legal

Kate Reed (Sarah Shahi), een top advocaat gefrustreerd door de eindeloze bureaucratie en dagelijkse onrecht van het systeem, neemt een scherpe bocht naar links om de ultieme anti-advocaat te worden: een bemiddelaar. Met behulp van haar kennis van de wet, samen met haar intuïtie en een "whatever-it-takes" aanpak voor het oplossen van conflicten, neemt Kate het op tegen haar tegenstanders - van grote bedrijven tot bittere echtscheidingen. Na de plotselinge dood van haar vader, vindt ze zichzelf in tegenspraak met de nieuwe baas, haar stiefmoeder Lauren Reed (Virginia Williams), en in bed met haar toekomstige ex-man, Justin Patrick (Michael Trucco).

Afleveringen Seizoen 1 (2011)

  1. 1. Pilot

    20 januari 2011 (1 uur en 05 minuten)

    Na de plotseling dood van haar vader moet Kate Reed samenwerken met haar stiefmoeder, die even oud is als haar. Samen moeten ze het bedrijf van haar vader draaiende zien te houden door een ruzie tussen een kledingmagnaat en diens zoon op te lossen.

  2. 2. Priceless

    27 januari 2011 (1 uur)

    Kate bemiddelt in een zaak tussen de staat Californië en Steve Jenks, een ten onrechte veroordeelde man die tweeëntwintig jaar in de gevangenis heeft gezeten. Kate probeert een rechtvaardig bedrag te verzinnen om te kunnen claimen.

  3. 3. Benched

    3 februari 2011 (1 uur)

    Rechter Nicastro, de eeuwige rivaal van Kate, zet Kate op een zaak waarbij een voetbalcoach in een dispuut met boze ouders terecht is gekomen. De coach wordt beschuldigd van mishandeling, al claimt hij dat hij gewoon aparte technieken hanteert.

  4. 4. Bo Me Once

    10 februari 2011 (41 minuten)

    Kate bemiddelt tussen de ster van de kookshow Burnin' with Bo en het bedrijf dat zijn barbecuesaus gaat verkopen. Kate komt erachter dat Beth, de assistent van Bo, het echte genie is achter het programma.

  5. 5. The Two Richards

    17 februari 2011 (41 minuten)

    Kate bemiddelt tussen een verzekeringsmaatschappij en een man die geraakt is door een vrachtwagen. Ze komt er al snel echter dat de echte strijd tussen de man en diens vrouw gaat.

  6. 6. Believers

    24 februari 2011 (41 minuten)

    Marcus, de uitvinder van een revolutionaire nieuw product, dreigt zelfmoord te plegen wanneer zijn werkgever John Kate vraagt om te bemiddelen. Kate moet Marcus van de rand van het gebouw zien af te praten.

  7. 7. Coming Home

    3 maart 2011 (42 minuten)

    Een grote cliënt van Reed & Reed vraagt of Kate kan bemiddelen in een simpele financiële zaak. Het blijkt al snel niet zo simpel te zijn en identiteitsdiefstal steekt de kop op.

  8. 8. Ultravinyl

    10 maart 2011 (1 uur)

    Paul Shelton, de zanger van een bandje dat ooit één hitje had in de jaren negentig, zoekt hulp bij Kate om veel geld te kunnen verdienen wanneer een reclamespotje zijn liedje gebruikt. Het blijkt dat dit niet de enige reden is om bij Kate aan te kloppen.

  9. 9. My Best Friend's Prenup

    17 maart 2011 (1 uur)

    Julie, de beste vriendin van Kate, klopt bij Reed & Reed aan om huwelijkse voorwaarden op te laten stellen. De schoonvader van Julie heeft echter bedenkingen bij haar toekomstige man.

  10. 10. Bridges

    24 maart 2011 (1 uur)

    Kate heeft het er maar druk mee; zo moet ze een incident bij de Kroatische ambassade zien op te lossen, bemiddelen tussen twee broers en haarzelf voorbereiden op grote persoonlijke veranderingen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.