• 10.797 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.921 stemmen
Avatar
 
banner banner

Benidorm - Seizoen 6 (2014)

2,75 2 stemmen

Show titel: Benidorm

IMDb beoordeling: 7,5 (7.009)

Afleveringen: 7

Speelduur: 5 uur en 15 minuten

Ontwikkeld door: Derren Litten

Met: Jake Canuso, Janine Duvitski en Kenny Ireland

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 2 januari 2014

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Benidorm

Het Solane vakantieresort in Benidorm, Spanje, verwelkomt ieder jaar de nodige gasten uit Groot Brittannië. Van seksverslaafde swingers tot niet functionerende families en van flamboyante homoseksuelen tot pub quiz kampioenen: iedereen is welkom in het resort. De medewerkers van Solane hebben zelf ook zo hun eigenaardigheden. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat de vakantiegangers een vakantie meemaken die ze nooit meer zullen vergeten.

Afleveringen Seizoen 6 (2014)

  1. Aflevering 1

    2 januari 2014 (45 minuten)

    Madge heeft een poeder bij zich waar ze zich mee insmeert, maar dit wordt aangezien voor iets illegaals waardoor Mick opgepakt wordt. Kenneth en Liam runnen een kapsalon en Kenneth steekt per ongeluk iets in brand. De nieuwe familie, de Dykes uit Watford, komen voor het eerst aan in Solanas en zijn niet onder de indruk.

  2. Aflevering 2

    9 januari 2014 (45 minuten)

    Mick wordt vrijgelaten en Janice neemt met tegenzin een lift van Clive aan om hem op te gaan halen. Helaas raken ze door de slechte navigatie van Donald verdwaald. Michael heeft een tatoeage en wil niet dat zijn vader hier achter komt. Bianca Dyke arriveert en wordt per ongeluk aangezien voor een prostituee.

  3. Aflevering 3

    16 januari 2014 (45 minuten)

    Martin Weedon en zijn luidruchtige vrienden arriveren in Solanas voor het vrijgezellenweekend van Jonty. Ze werken iedereen op hun zenuwen. Clive en Mick leggen het bij terwijl hun zoon pillen steelt.

  4. Aflevering 4

    23 januari 2014 (45 minuten)

    Martin wordt met een kater wakker in het bed van Bianca en komt erachter dat zij nog minderjarig is. Hij vreest nu voor Clive maar het lijkt alsof Clive van niets weet. Kenneth raakt in paniek wanneer het erop lijkt dat een klant doodgaat in de zaak.

  5. Aflevering 5

    30 januari 2014 (45 minuten)

    Joyce neemt een dagje vrij waardoor Les de leiding heeft. Hij doet het alles behalve goed en ontslaat Mateo zelfs. Wanneer een lokaal televisiestation hier lucht van krijgt, mag Mateo weer terugkeren. De Stewarts zijn van plan de as van een vriend uit te strooien maar dit gaat helemaal mis.

  6. Aflevering 6

    6 februari 2014 (45 minuten)

    Cyril, die nu assistent manager is, organiseert een eet wedstrijd. Kenneth doet niet mee en gaat zelfs op zijn gezondheid letten. Dit pakt echter niet uit zoals verwacht. Mick komt erachter dat Madge niet ongeneeslijk ziek is. Michel en Tiger vechten om de aandacht van Elena.

  7. Aflevering 7

    13 februari 2014 (45 minuten)

    Crystal Hennessy-Vass, de dominante oprichtster van de Solana groep, eist dat Joyce van het vier sterren hotel een drie sterren hotel maakt. Een aantal Nederlandse zakenmannen arriveren in het hotel en Les en Mateo proberen ervoor te zorgen dat zij zich thuis voelen. Ze worden echter beschuldigd van racisme. Tiger probeert Michael bij Elena weg te houden.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.