• 10.788 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.262 gebruikers
  • 8.985.204 stemmen
Avatar
 
banner banner

Cougar Town - Seizoen 2 (2010-2011)

2,72 9 stemmen

Show titel: Cougar Town

IMDb beoordeling: 7,0 (45.737)

Afleveringen: 22

Speelduur: 8 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: Bill Lawrence en Kevin Biegel

Met: Courteney Cox, Christa Miller en Josh Hopkins

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 22 september 2010

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 2 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Cougar Town

Jules is een succesvolle makelaar in een kleine stad in Florida, die onlangs is gescheiden van Bobby. Samen hebben ze de inmiddels 17-jarige zoon Travis. Jules heeft het gevoel niet alles uit het leven gehaald te hebben en wil de schade inhalen wat daten betreft. Ze stort zich op mannen die veel jonger zijn dan zijzelf. Haar omgeving reageert verdeeld op haar avonturen als nieuwbakken vrijgezel.

Afleveringen Seizoen 2 (2010-2011)

  1. 1. All Mixed Up

    22 september 2010 (22 minuten)

    Jules ontdekt een band met haar nieuwe psychiater Glenn, totdat ze de vreemde, maar hilarische, manier van behandelen ontdekt. Een weddenschap tussen Laurie en Travis leidt tot een speciaal moment. Ondertussen uit Bobby zijn frustraties over het daten van Jules en Grayson door te tekenen op een poster van Jules.

  2. 2. Let Yourself Go

    29 september 2010 (22 minuten)

    Jules heeft het er moeilijk mee dat Travis uit huis gaat en probeert nog zoveel mogelijk met hem te doen vooraleer hij vertrekt. Laurie leert Bobby hoe hij het internet moet gebruiken op zijn nieuwe laptop. Andy bedenkt een plan om Ellie meer over haar zoon Stan te doen praten. Eens ze begint, is ze echter niet meer te stoppen.

  3. 3. Makin' Some Noise

    6 oktober 2010 (22 minuten)

    Terwijl Jules aan het alleen wonen went, wordt Grayson het ongewilde nieuwe object van haar constante aandacht. Travis vraagt advies aan Bobby over hoe hij zich aan de universiteit moet gedragen. Ellies nieuwe oppas staat opeens op te vriendschappelijke voet met haar. Laurie zit hier mogelijk voor iets tussen.

  4. 4. The Damage You've Done

    13 oktober 2010 (22 minuten)

    Grayson vindt het tijd om Jules de waarheid te vertellen over Laurie en hemzelf. Jules wil vervolgens haar woede op iemand afreageren, maar weet niet op wie. Laurie vertelt aan Smith dat ze van hem houdt, maar krijgt niet de reactie die ze verwacht had.

  5. 5. Keeping Me Alive

    20 oktober 2010 (22 minuten)

    Als Bobby besluit niet meer financieel afhankelijk te willen zijn van Jules, ontdekt hij wat hij allemaal misloopt. Als Jules ontdekt wat hij allemaal moet opgeven, besluit ze hem in dienst te nemen. Ellie vindt zichzelf de slimste van de vriendenclub. Laurie en Smith gaan uit elkaar.

  6. 6. You Don't Know How It Feels

    27 oktober 2010 (22 minuten)

    De vader van Jules komt op bezoek en ze is vastbesloten een betere band met hem op te bouwen. Ondertussen blijkt Grayson het erg goed met haar vader te kunnen vinden. Ellie en Andy proberen Stan bovenaan een lijst van nieuwe leerlingen van een goede kleuterschool te krijgen. Goed nieuws, want de directeur speelt blijkbaar golf met Bobby.

  7. 7. Fooled Again (I Don't Like It)

    3 november 2010 (22 minuten)

    Als Jules jarig is, organiseert ze een wedstrijd tussen haar vrienden om te bepalen wie haar het beste cadeau geeft. Andy stelt voor een avond te gaan dansen, maar zijn idee wordt al snel van de hand gewezen. Travis toont Bobby hoe hij een neti pot moet gebruiken.

  8. 8. Little Girl Blues

    17 november 2010 (22 minuten)

    Travis neemt zijn nieuwe vriendin mee naar huis. Het huis van Grayson is de nieuwe ontmoetingsplaats van de groep geworden, maar hij vindt dit zelf maar niets. Hij vraagt Ellie om advies en besluit zijn huis te doen stinken.

  9. 9. When the Time Comes

    24 november 2010 (22 minuten)

    Jules zegt voor het eerst tegen Grayson dat ze van hem houdt. Maar hij zegt het niet terug. Ellie en Laurie spannen samen om Andy's optimisme te bestrijden. De vriendenclub bekritiseert Bobby door te zeggen dat ze moeite hebben om hem te verstaan.

  10. 10. The Same Old You

    8 december 2010 (22 minuten)

    Jules helpt Bobby meer zelfvertrouwen te krijgen en helpt hem zijn boot op te knappen. Ellie graaft in Graysons verleden en komt een hilarisch feitje over hem te weten. Kirsten is jaloers op de relatie van Travis en Laurie.

  11. 11. No Reason to Cry

    5 januari 2011 (22 minuten)

    Jules vraagt zich af of zij en Grayson wel voor elkaar gemaakt zijn wanneer hij haar verdriet niet deelt. Ellie is geschokt als ze ontdekt dat Andy hun persoonlijk grapje bij Laurie gebruikt heeft.

  12. 12. A Thing About You

    19 januari 2011 (22 minuten)

    Bobby voelt zich gepasseerd wanneer Travis Grayson om romantisch advies vraagt. Ellie vindt haar gelijke in de barman van een nieuwe wijnbar en Laurie heeft een sleep-over bij Jules die alle remmen losgooit.

  13. 13. Lost Children

    26 januari 2011 (22 minuten)

    Grayson vraagt zich af waarom Andy problemen heeft met hem. Bobby wacht angstvallig op het moment dat de bende hem begint te plagen met zijn nieuwe vriendin. Jules bedenkt een creatieve versie van verstoppertje als de televisie stuk is

  14. 14. Cry to Me

    2 februari 2011 (22 minuten)

    Het is valentijn en Jules hoopt dat Grayson eerlijk zal zijn over zijn gevoelens voor haar. Travis schakelt Laurie in om 'n sexy cadeau te vinden voor Kirsten.

  15. 15. Walls

    18 april 2011 (22 minuten)

    Wanneer Jules zich te veel moeit met Travis, grijpt Ellie in. Bobby en Laurie willen Penny Can commercialiseren en Andy leert Grayson een les in vriendschap.

  16. 16. Baby’s a Rock ‘N’ Roller

    20 april 2011 (22 minuten)

    Ellie laat Jules alleen met baby Stan na een discussie over de opvoeding. Grayson krijgt gratis golflessen. Andy besluit weer te gaan daten. En Bobby probeert wat vroeger op te staan.

  17. 17. You're Gonna Get It

    27 april 2011 (22 minuten)

    Bobby heeft geen geluk tijdens zijn professionele golftoernooi. Jules probeert haar grootste angst te overwinnen: publieke vernedering. Laurie verbaast iedereen met haar intelligentie tijdens een quizspelletje.

  18. 18. Lonesome Sundown

    4 mei 2011 (22 minuten)

    Travis staat op het punt een van de grootste beslissingen in zijn leven te nemen. Hierdoor neemt Jules een stap terug. Ondertussen probeert Grayson Travis beter te leren kennen en de groep richt een 'raad' op om het eens te worden over een straf voor iedereen zodat ze elkaar wat meer zouden appreciëren.

  19. 19. Damaged By Love

    11 mei 2011 (22 minuten)

    Travis heeft voor het eerst in zijn leven een gebroken hart. Jules en Bobby doen er alles aan om hem te helpen. Ondertussen probeert Jules Grayson te vertellen wat hij moet doen. Ellie staat Laurie bij wanneer Andy's overdreven aandachtszoekende schoonzus op bezoek komt.

  20. 20. Free Fallin'

    18 mei 2011 (22 minuten)

    Wanneer Travis depressief wordt vanwege zijn breuk met Kirsten, besluit Jules hem aandacht te geven. Ellie en Grayson worden bedreigd door drie kinderen. Bobby's Penny Can-spel wordt door een bedrijf opgepikt en hem wordt een zakendeal aangeboden.

  21. 21. Something Good Coming: Part 1

    25 mei 2011 (22 minuten)

    Wanneer Travis plotseling naar Hawaï verhuist, besluit de vriendengroep daar hun vakantie door te brengen. Jules heeft het erg moeilijk met Travis' keuze en Laurie verzint een plan om hem weer naar huis te lokken.

  22. 22. Something Good Coming: Part 2

    25 mei 2011 (22 minuten)

    Wanneer Travis plotseling naar Hawaï verhuist, besluit de vriendengroep daar hun vakantie door te brengen. Jules heeft het erg moeilijk met Travis' keuze en Laurie verzint een plan om hem weer naar huis te lokken.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.