• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.401 stemmen
Avatar
 
banner banner

Army Wives - Seizoen 3 (2009)

3,50 3 stemmen

Show titel: Army Wives

IMDb beoordeling: 7,5 (8.397)

Afleveringen: 18

Speelduur: 12 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Katherine Fugate

Met: Brian McNamara, Wendy Davis en Catherine Bell

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 7 juni 2009

Eerst uitgezonden op: Lifetime (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Army Wives

'Army Wives' vertelt het verhaal van vier vrouwen en een man die één overeenkomst hebben: ze houden allemaal van iemand die in het Amerikaanse leger zit. Ondanks hun verschillende karakters groeien de vrouwen dicht naar elkaar toe en ontwikkelen ze een hechte band. De echtgenotes worstelen met problemen vanwege het leven onder strikte militaire regels en het missen van hun partner.

Afleveringen Seizoen 3 (2009)

  1. 1. Best Laid Plans

    7 juni 2009 (42 minuten)

    Roxy, Denise, Roland en Pamela steunen Claudia Joy en Michael die niet naar Brussel kunnen vertrekken na de verdwijning van Emmalin. Roxy heeft er moeite mee de bar in handen te krijgen ten koste va Collin.

  2. 2. About Face

    14 juni 2009 (41 minuten)

    Denise probeert erachter te komen wat er met Frank is gebeurd nadat zijn team in problemen is geraakt in Irak. Denise zoekt hulp bij Claudia Joy, maar die is te druk met haar eigen problemen.

  3. 3. Moving Out

    21 juni 2009 (42 minuten)

    Claudia Joy gaat op huizenjacht wanneer Emmalin zich rebels blijft gedragen. Pamela is ook op zoek naar een nieuw onderkomen omdat haar kinderen geen kamer meer willen delen.

  4. 4. Incoming

    28 juni 2009 (43 minuten)

    Roland krijgt een baan aangeboden. Claudia Joy probeert ondertussen de kloof in de relatie tussen Michael en Emmalin te overbruggen.

  5. 5. Disengagement

    5 juli 2009 (43 minuten)

    Roxy hoopt op een geweldige heropening van haar bar, maar dit gaat niet soepeltjes. Pamela krijgt een taak als coach aangeboden in het American football team van haar zoon. Chase keer eerder terug naar huis.

  6. 6. Family Readiness

    12 juli 2009 (42 minuten)

    Pamela, Roxy en Claudia Joy helpen Joan wanneer zij zich klaarmaakt voor het doopsel van haar dochter. Trevor neemt Lucky de hond in huis en Roxy is hier niet blij mee.

  7. 7. Onward Christian Soldier

    19 juli 2009 (43 minuten)

    Pamela probeert de coach van het sportteam van haar zoon zo ver te krijgen meer aan sportiviteit te denken. Denise en Frank proberen hun huwelijk te repareren en Joan en Evan staan tegenover elkaar tijdens een oorlogsspel.

  8. 8. Post and Prejudice

    26 juli 2009 (44 minuten)

    Haneen is succesvol door de operatie heen gekomen. Frank en Denise blijven aan hun relatie werken en Pamela geeft een jonge vrouw advies over het starten van een eigen zaak.

  9. 9. Coming Home

    2 augustus 2009 (44 minuten)

    Michael en Emmalin brengen wat tijd met elkaar door om hun relatie te verbeteren. Claudia Joy brengt Hanneen terug nar huis in het Midden Oosten. Roxy vreest dat Finn problemen op school heeft.

  10. 10. M.I.A.

    9 augustus 2009 (43 minuten)

    Pamela is enthousiast omdat Chase naar huist komt. Wanneer ze haar portemonnee verliest moet ze haar stappen nalopen om deze terug te kunnen vinden. Roxy is verbaasd wanneer Stella Raye, een countryzangeres, naar de bar komt op zoek naar werk.

  11. 11. Operation: Tango

    16 augustus 2009 (42 minuten)

    Claudia Joy en Denise staan de vrouw van een plots overleden senator bij. Roland heeft een manier gevonden om Joan te troosten. Roxy probeert de directeur van een privéschool te imponeren zodat Finn daar naar toe kan.

  12. 12. First Response

    23 augustus 2009 (42 minuten)

    Claudia Joy en Denise zijn op weg naar een weekendje weg maar raken betrokken bij een ongeluk. Claudia Joy komt iets schokkends te weten wanneer ze voor controle naar het ziekenhuis moet. Finn is blij tijdens zijn eerste dag op school waardoor TJ zich verwaarloost voelt.

  13. 13. Duty To Inform

    30 augustus 2009 (43 minuten)

    Michael en Emmalin snappen er niets van wanneer Claudia Joy hen vertelt dat niemand op de basis mag weten hoe zij er medisch gezien voorstaat. Trevor begint met zijn nieuwe baan, maar heeft het er lastig mee. Pamela wil weten waarom ze niets van Chase hoort.

  14. 14. Need To Know Basis

    13 september 2009 (43 minuten)

    Pamela komt er eindelijk achter waar Chase zich bevindt. Denise gaat op zoek naar een nieuwe carrière. Jeremy raakt betrokken bij een schietincident in Irak. Roxy maakt een beslissing omtrent een eventuele zwangerschap.

  15. 15. As Time Goes By...

    20 september 2009 (42 minuten)

    Roxy en Pamela ontmoeten twee oude vrouwen die getrouwd waren met militairen en leren op deze manier over hoe het leven in de Tweede Wereldoorlog was. Roxy en Pamela merken dat er veel overeenkomsten tussen de twee oudere dames en zijzelf zijn.

  16. 16. Shrapnel and Alibis

    27 september 2009 (44 minuten)

    Jeremy keert terug naar huis omdat hij zich schuldig voelt over een bomaanslag in Irak. Joan neemt op emotionele manier afscheid van Roland en Sarah Elizabeth. Pamela en Chase ervaren frictie in hun relatie nadat zij hem betrapt heeft op liegen.

  17. 17. Fire in the Hole

    4 oktober 2009 (44 minuten)

    Roxy, Denise, Pamela en Claudia Joy doen mee aan een golftoernooi en krijgen zware tegenstanders. Roland probeert een patiënt te helpen en Jeremy komt een oude vriend tegen. Michael krijgt slecht nieuws.

  18. 18. Fields of Fire

    11 oktober 2009 (43 minuten)

    Michael en Claudia Joy bereiden zich voor op de ceremonie speciaal voor de promotie van Micheal. Pamela bereikt een breekpunt in haar huwelijk. Roxy maakt zich druk om de financiële toekomst van haar familie en Jeremy heeft het erg moeilijk.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.