• 10.793 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.834 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.489 stemmen
Avatar
 
banner banner

Army Wives - Seizoen 2 (2008)

3,50 3 stemmen

Show titel: Army Wives

IMDb beoordeling: 7,5 (8.397)

Afleveringen: 19

Speelduur: 14 uur en 29 minuten

Ontwikkeld door: Katherine Fugate

Met: Brian McNamara, Wendy Davis en Catherine Bell

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 8 juni 2008

Eerst uitgezonden op: Lifetime (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Army Wives

'Army Wives' vertelt het verhaal van vier vrouwen en een man die één overeenkomst hebben: ze houden allemaal van iemand die in het Amerikaanse leger zit. Ondanks hun verschillende karakters groeien de vrouwen dicht naar elkaar toe en ontwikkelen ze een hechte band. De echtgenotes worstelen met problemen vanwege het leven onder strikte militaire regels en het missen van hun partner.

Afleveringen Seizoen 2 (2008)

  1. 1. Would You Know My Name

    8 juni 2008 (43 minuten)

    Nadat de Hump Bar een bomaanslag te verwerken heeft, weet niemand goed hoe ze hun dagelijkse leven weer op moeten pakken. Er is veel tumult en onduidelijkheid.

  2. 2. Strangers in a Strange Land

    15 juni 2008 (1 uur)

    Joan kan maar lastig een beslissing maken omtrent haar zwangerschap. Roxy neemt Betty in huis na de bomaanslag en Pamela raakt gefrustreerd door de geheimen van Chase.

  3. 3. The Messenger

    22 juni 2008 (43 minuten)

    Denise krijgt een band met een gewonde soldaat die haar doet denken aan haar verleden. Katie vindt het vreselijk dat haar vader uitgezonden wordt. Claudia Joy merkt dat een schooljongen verliefd op haar is.

  4. 4. Leaving the Tribe

    29 juni 2008 (43 minuten)

    Denise probeert zo onafhankelijk mogelijk te zijn en ze probeert allerlei nieuwe dingen, waaronder motorrijden. Joan doet eindelijk niet meer geheimzinnig over haar zwangerschap.

  5. 5. The Hero Returns

    6 juli 2008 (55 minuten)

    Trevor wordt als held onthaalt wanneer hij thuis komt, maar hij kan hier lastig mee omgaan. Frank, die nog steeds in Irak is, maakt zich zorgen om alles wat Denise uitspookt. De vriendschap tussen Denise en Ferlinghetti wordt ondertussen steeds sterker.

  6. 6. Thicker Than Water

    13 juli 2008 (41 minuten)

    Betty komt erachter dat haar kanker steeds erger wordt en besluit een droom in vervulling te laten gaan voordat het te laat is. Roland is nerveus over zijn aanstaande vaderschap. De geruchten over de aard van de relatie tussen Denise en Ferlinghetti worden steeds hardnekkiger.

  7. 7. Uncharted Territory

    20 juli 2008 (44 minuten)

    Joan en Roland komen achter het geslacht van hun baby. Jeremy, de zoon van Denise, keert voor het eerst sinds de dood van Amanda terug naar Fort Marshall. Roxy wil de Hump Bar heropenen als Betty's Bar.

  8. 8. Loyalties

    27 juli 2008 (42 minuten)

    Roland wordt verdacht van ongepast gedrag met een van zijn studenten. Roxy neemt een nieuwe ober aan en Pamela weet niet wat ze hoort wanneer Chase gearresteerd wordt.

  9. 9. Casting Out the Net

    3 augustus 2008 (55 minuten)

    Denise moet haar relatie met Ferlinghetti evalueren wanneer Frank naar huis blijkt te komen. Roxy schrijft zich in voor de lessen van Roland en Pamela raakt bevriend met een journalist.

  10. 10. Duplicity

    10 augustus 2008 (43 minuten)

    Joan moet in bed blijven liggen na complicaties tijdens haar bevalling. Trevor is van streek wanneer blijkt dat zijn blessure ervoor zorgt dat hij niet terug het slagveld in mag. Frank keert terug en merkt dat Denis is veranderd.

  11. 11. Mothers & Wives

    17 augustus 2008 (42 minuten)

    De moeder van Claudia Joy komt onverwacht op bezoek. Roland staat een eenzame tiener bij wiens vader omkwam in Irak. Roxy raakt in paniek vlak voor haar examen.

  12. 12. Great Expectations

    7 september 2008 (43 minuten)

    Claudia Joy komt erachter waarom haar moeder op bezoek is gekomen. Roxy, Denise, Claudia Joy en Pamela organiseren een baby feestje voor Joan en Roland. Trevor komt achter het lot van één van zijn collega's.

  13. 13. Safe Havens

    14 september 2008 (42 minuten)

    Pamela wordt steeds ongeruster wanneer haar stalker ook haar kinderen begint aan te spreken. Roxy en Roland krijgen ruzie over de verslaving van Trevor. De Holdens krijgen ondertussen bezoek van een onverwachte gast.

  14. 14. Payback

    21 september 2008 (43 minuten)

    Denise huurt een huisje wanneer Frank naar Irak wordt gestuurd. Pamela krijgt de kans haar stalker te confronteren en Michael geeft Trevor officieel een medaille.

  15. 15. Thank You for Letting Me Share

    5 oktober 2008 (43 minuten)

    Jennifer, de vrouw van Evan Conner, arriveert en wil zich met de zaken bemoeien. Denise besluit het huis opnieuw in te richten en neemt gelijk een tatoeage. De moeder van Roland komt de baby bezoeken.

  16. 16. Transitions

    12 oktober 2008 (43 minuten)

    De correspondentievriend van Emmalin zou wel eens problemen kunnen gaan veroorzaken. Denise vindt een nieuwe vriend en Roland wordt een thuisblijfvader.

  17. 17. All in the Family

    19 september 2008 (42 minuten)

    De moeder van Roxy keert terug met een nieuwe man. Joan en Roland laten hun dochter achter bij Claudia Joy en Michael zodat zij op date kunnen gaan. Pamela helpt Roxy met de bar.

  18. 18. Departures, Arrivals

    26 oktober 2008 (42 minuten)

    Wanneer Joan terug naar het werk gaat, komen zij en Roland voor nieuwe problemen te staan. Denise en Frank moeten er aan wennen dat ze niet bij elkaar zijn en proberen van alles uit.

  19. 19. Last Minute Changes

    2 november 2008 (1 uur)

    De Holdens krijgen met enorme veranderingen te maken. Pamela vraagt zich af of ze wel met een militair had moeten trouwen. Roland moet een voormalige patiënt helpen. Frank blijft in Irak en Denise vraagt zich af of ze niet zouden moeten scheiden.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.