• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.401 stemmen
Avatar
 
banner banner

Till Death Us Do Part - Seizoen 2 (1966-1967)

3,50 1 stemmen

Show titel: Till Death Us Do Part

IMDb beoordeling: 7,3 (996)

Afleveringen: 11

Speelduur: 7 uur en 21 minuten

Ontwikkeld door: Johnny Speight

Met: Warren Mitchell, Una Stubbs en Anthony Booth

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Till Death Us Do Part

Till Death Do Us Part focust zich op de Garnett familie uit het East End. Hoofd van de familie is de racistische, bevooroordeelde en zwaar nationalistische Alf. Samen met zijn zachtaardige vrouw Else, zijn dochter Rita en zijn slimme en socialistische schoonzoon Mike moet Alf zijn leven zien door te brengen. Gezien zijn nogal extreme ideeën en opvattingen ligt Alf geregeld in de clinch met vrijwel iedereen.

Afleveringen Seizoen 2 (1966-1967)

  1. 1. Peace and Goodwill

    De Garnetts vieren kerst, maar Alf is boos op Rita en Mike omdat ze hem simpele sigaretten hebben gegeven in plaats van echte sigaren. Als blijkt dat Rita en Mike een jurk aan Else hebben gegeven en sokken aan Alf, wordt hij helemaal boos.

  2. 2. Sex Before Marriage

    Alf is samen met zijn familie de serre aan het behangen. Ze bespreken tegelijkertijd een documentaire over vrije liefde. De meningen zijn nogal verdeeld.

  3. 3. I Can Give Up Any Time I Like

    Mike en Alf staan erom bekend dat ze graag een sigaretje opsteken. Niet iedereen is hier blij mee en de twee besluiten te stoppen. Mike daagt Alf uit en claimt dat hij langer zonder sigaretten kan leven dan Alf.

  4. 4. The Bulldog Breed

    Wanneer er mensen langskomen die geld ophalen voor een goed doel dat te maken heeft met Vietnam veteranen, ontstaat er een enorme discussie over de Vietnam oorlog. Wanneer er dan ook nog een vrachtwagen voor het huis parkeert gaat Alf helemaal door het lint.

  5. 5. Caviar on the Dole

    Mike heeft geen baan en de overheid heeft zojuist bekend gemaakt om de uitkeringen te verhogen. Daarnaast betaalt Mike slechts zeer weinig huur aan Alf, maar heeft hij zich wel aangemeld voor een soort huursubsidie. Het is maar de vraag of dit goed kan blijven gaan.

  6. 6. A Woman's Place Is in the Home

    Alf komt thuis en ziet dat iedereen weg is. Hij probeert contact te zoeken via de telefoon maar dit blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn.

  7. 7. A Wapping Mythology

    Alf beweert dat Edward de achtste een vriend van zijn vader was en geregeld de lokale voetbalwedstrijden bezocht. Else heeft zo haar bedenkingen bij de verhalen van Alf.

  8. 8. In Sicknes and in health

    Alf ligt ziek in bed terwijl de rest van de familie gezellig tv kijkt. Wanneer de dokter langskomt en beweert dat er niets aan de hand is met Alf, eist hij een second opinion.

  9. 9. State Visit

    Alf is woedend wanneer hij hoort dat Harold Wilson de Russische president zal ontvangen. Wanner hij dan ook nog leest dat de koningin deze president zal ontmoeten, is Alf van streek.

  10. 10. Alf's Dilemma

    Alf probeert iedereen te overtuigen van de kracht van het nieuwe boek van Mary Whitehouse. Hij heeft echter tevens last van vreselijk diarree en zijn verkooppraatje wordt constant onderbroken door zijn drang om naar het toilet te gaan. Helaas is er geen enkel werkend toilet in de buurt.

  11. Till Closing Time Us Do Part (special)

    De avond wordt later en Alf wordt erg dronken. Wanneer er drie beroemdheden langs de winkel komen, wordt Alf het mikpunt van de grappen en grollen van deze gasten.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.