• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.830 stemmen
Avatar
 
banner banner

The New Statesman - Seizoen 2 (1989)

3,70 5 stemmen

Show titel: The New Statesman

IMDb beoordeling: 7,8 (2.792)

Afleveringen: 7

Speelduur: 2 uur en 53 minuten

Ontwikkeld door: Laurence Marks en Maurice Gran

Met: Rik Mayall, Michael Troughton en Marsha Fitzalan

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zondag 15 januari 1989

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The New Statesman

Alan B'Stard is een politicus voor de Tory Party, naar alle waarschijnlijkheid is hij het meest conservatieve lid van het Britse parlement. Verder staat hij bekend als een eigentijdse Dzjengis Khan die nergens voor terugdeinst in zijn zoektocht naar meer rijkdom en comfort.

Afleveringen Seizoen 2 (1989)

  1. 1. Fatal Extraction

    15 januari 1989 (25 minuten)

    Alan vindt een oliebron in een stuk land dat van de feministische Georgina Pitt is. Middels een list probeert Alan het stuk land over te kopen, maar dit mislukt en niet Alan maar Georgina wordt er rijk van.

  2. 2. Live from Westminster

    22 januari 1989 (25 minuten)

    Wanneer er camera's worden toegelaten in het lagerhuis weet Alan hier gelijk gebruik van te maken. Zijn charismatische manier van praten en handelen, zorgt ervoor dat hij een superster wordt in de ogen van de media. Ondertussen is Sarah van plan details over de smerige zaakjes van Alan bekend te maken. Alan probeert hier een stokje voor te steken.

  3. 3. A Wapping Conspiracy

    29 januari 1989 (24 minuten)

    Ronald Barret, journalist van de Times, publiceert een artikel waarin hij Alan neerzet als een vieze, seksverslaafde man die naar bed gaat met minderjarige meisjes. Alan klaagt hem aan en krijgt Ronald zover dat hij bekend dat hij loog. Alles is echter in scène gezet om Alan goed over te laten komen in de media.

  4. 4. The Haltemprice Bunker

    5 februari 1989 (25 minuten)

    Piers vertelt Alan dat er beloningen worden uitgekeerd aan mensen die nazi's aangeven. Alan weet dat Hans Drucker, één van zijn partijgenoten, een oude nazi is en besluit hem aan te geven. Hans belooft Alan een half miljoen in goud als hij hem laat gaan.

  5. 5. California Here I Come

    12 februari 1989 (25 minuten)

    Alan vliegt naar Amerika om zijn idee voor een komedie serie aan een producer te verkopen. Zijn idee wordt geweigerd, maar Alan weet een afspraakje met de bekende actrice Donna Nightingale te maken. Wanneer hij bij haar thuis komt, wordt hij echter per ongeluk buitengesloten terwijl hij vrijwel niets aan heeft. Alan wordt opgepakt voor onzedelijk gedrag en Piers moet hem komen bevrijden.

  6. 6. May the Best Man Win

    19 februari 1989 (24 minuten)

    Piers gaat trouwen met de aantrekkelijke maar dominante Clarissa en vraagt Alan als getuige. Alan gaat echter met Clarissa naar bed en krijgt ook nog eens van haar te horen dat er niet veel van bakte. Alan besluit de bruiloft tussen Piers en Clarissa te saboteren uit angst voor de plannen van Clarissa om hem tegen te werken in zijn baan.

  7. 7. Piers of the Realm

    26 februari 1989 (25 minuten)

    Wanneer Alan terugkeert uit het ziekenhuis komt hij erachter dat Piers promotie heeft gemaakt. Hij is woedend en neemt wraak op alles en iedereen. Hij vernielt de teddybeer van Piers, filmt Sarah terwijl ze seks heeft met de tuinman en probeert Sir Greville te chanteren. Wanneer Alan neergeschoten wordt, zijn er meer dan genoeg verdachten.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.