• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.830 stemmen
Avatar
 
banner banner

2point4 Children - Seizoen 1 (1991)

3,00 3 stemmen

Show titel: 2point4 Children

IMDb beoordeling: 6,9 (1.688)

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur

Ontwikkeld door: Andrew Marshall

Met: Gary Olsen, Julia Hills en Belinda Lang

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: dinsdag 3 september 1991

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot 2point4 Children

Op het eerste gezicht lijken Bill en Ben een typisch stel. Ze zijn getrouwd, hebben twee kinderen en een beste vriendin die ongehuwd maar mannengek is. Al snel blijkt dat dit gezin alles behalve typisch is maar dat ze allerlei absurde en bizarre dingen meemaken die ervoor zorgen dat hun gezinsleven constant op zijn kop staat.

Afleveringen Seizoen 1 (1991)

  1. 1. Leader of the Pack

    3 september 1991 (40 minuten)

    De gekwelde Bill Porter probeert haar werk in de bakkerij met haar seksverslaafde college Rona te combineren met het zorgen voor haar luie man Ben en hun kinderen Jenny en David. Bill moet naar de school van Jenny omdat ze heeft gespijbeld om Spin, een motorrijder, te kunnen ontmoeten. Bill zelf is ook een aantrekkelijke motorrijder, Angelo, tegengekomen die haar heeft voorgesteld er met zijn tweeën vandoor te gaan. Haar familie komt echter op de eerste plaats.

  2. 2. Saturday Night and Sunday Morning

    10 september 1991 (40 minuten)

    Bill heeft er genoeg van dat Ben te moe is voor seks en steeds in slaap valt terwijl hij tv kijkt. Niemand helpt Bill met het huishouden en ze vertelt Rona over haar gevoelens voor Angelo. Ben besluit dat ze er tussenuit moeten en ze gaan naar Tina, de zus van Ben. Dit loopt uit op een enorm fiasco en Bill rijdt er woest vandoor, ook al kan ze eigenlijk niet autorijden.

  3. 3. When the Going Gets Tough, the Tough Go Shopping

    17 september 1991 (40 minuten)

    Ben krijgt bezoek van de belastingdienst en maakt zich zorgen. Wanneer blijkt dat hij juist geld terug krijgt, is hij hier dolblij mee. Ben wil een barbecue houden en Bill gaat boodschappen voor hem doen maar wordt per ongeluk voor winkeldief aangezien en wordt opgepakt. Ze mag gaan als blijkt dat Angelo de dief is. De barbecue loopt helemaal in het water waarna Jenny vegetarisch wil worden en Bill en Rona een telefoonnummer vinden waarvan ze denken dat het van Angelo is.

  4. 4. Love and Marriage

    24 september 1991 (40 minuten)

    Bette, de moeder van Bill, komt tegen ieders zin in langs en neemt een jurk voor Jenny mee en een vieze film voor David. Tot hun groot ongenoegen moeten Bill en Ben ook nog eens hun eigen slaapkamer uit omdat Bette met een oude vlam in hun bed ligt. Na een ruzie realiseert Bill zich dat ze op haar moeder begint te lijken. Terwijl de gedachte over weglopen met Angelo weer opspeelt bij Bill, wordt Ben ingehuurd door een ex-vriendin.

  5. 5. Dirty Bowling

    1 oktober 1991 (40 minuten)

    Bill voelt zich opnieuw gekweld en vindt geen steun in Ben die constant naar het werk gaat. Dan mist Bill ook nog de signalen dat de relatie van Jenny over is. Bill is te druk geweest met haar baan en het proberen te halen van haar rijbewijs. Gelukkig is Rona er voor Jenny om haar op te vrolijken en Ben neemt Bill mee uit bowlen. Bill schrikt zich echter rot als blijkt dat Ben zijn belastingteruggave heeft uitgegeven aan een niet al te beste Chevrolet. Nu moet Bill ook nog haar rijbewijs in deze auto gaan halen, terwijl ze net gewend was geraakt aan de vorige auto.

  6. 6. Young at Heart

    8 oktober 1991 (40 minuten)

    Bill en Ben zitten krap nadat al hun geld naar de Chevrolet is gegaan. Bill krijgt van zowel haar baas als een bank medewerker nul op haar rekest wanneer ze om geld vraagt. Wanneer ze vast komt te zitten met haar auto, komt Angelo haar opnieuw redden. Bill gaat op bezoek bij de familie van één van de vrienden van David en wanneer ze ziet in welke staat hun huis is, prijst ze zich gelukkig met wat ze zelf heeft. Ben probeert ondertussen om David over de bloemetjes en de bijtjes te leren, maar David weet hier al meer dan genoeg over.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3163 stemmen

Het origineel van Kees & Co!


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.