• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.192 series
  • 29.837 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.579 stemmen
Avatar
 
banner banner

Skins - Seizoen 5 (2011)

3,08 12 stemmen

Show titel: Skins

IMDb beoordeling: 8,2 (92.675)

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 52 minuten

Ontwikkeld door: Bryan Elsley en Jamie Brittain

Met: Dakota Blue Richards, Freya Mavor en Alexander Arnold

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 27 januari 2011

Eerst uitgezonden op: E4 (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 5 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Skins

Skins richt zich op een groep tieners die met elkaar bevriend zijn en wonen in Bristol. Ze bezoeken allen dezelfde middelbare school. Bijna elke aflevering bevat een personage dat in het middelpunt staat. Dit betekent dat de hele aflevering wordt gefilmd vanuit zijn/haar oogpunt en het personage staat ook in het middelpunt van de verhaallijn in die aflevering. Er zijn ook afleveringen waarbij er geen specifieke personage in het middelpunt staat. Vaak zijn dit de laatste afleveringen van een seizoen.

Afleveringen Seizoen 5 (2011)

  1. 1. Franky

    27 januari 2011 (44 minuten)

    Einzelgänger Franky daagt per ongeluk de positie van Mini uit als Queen Bee. Hierdoor wordt Franky populairder. Een nieuwe vriendengroep ontstaat met daarin Alo, Rich en Grace. Franky heeft eindelijk vrienden.

  2. 2. Rich

    3 februari 2011 (44 minuten)

    Rich houdt met zijn extreme muziek de wereld, en vooral meisjes, op afstand. Wanneer Alo de perfecte vrouw voor hem vindt, moet Rich leren hoe hij meisjes moet versieren. Daarom gaat hij naar Grace. Grace moet op haar beurt de gebruiken van de metal-scene leren.

  3. 3. Mini

    10 februari 2011 (44 minuten)

    Mini wordt bedreigd en als Grace Franky toevoegt aan de modeshow, ontslaat Mini hen beiden en zet ze de show naar haar eigen hand. Ze heeft geen zin in vrienden zoals Grace.

  4. 4. Liv

    17 februari 2011 (44 minuten)

    Liv blijft bij Nick slapen, maar weet niet waarom. Ze ontmoet een jongen die Matty heet, en ze brengen een dag door buiten de realiteit, zonder gevolgen of verplichtingen. Als ze de wet overtreden, besluiten ze samen weg te lopen. Maar Matty heeft een geheim.

  5. 5. Nick

    24 februari 2011 (44 minuten)

    Nick is de ster van de school: hij is sexy, hij is een rugbyheld en hij heeft Mini. Maar dan verschijnt Matty ten tonele. Matty maakt moeiteloos nieuwe vrienden en oude wonden komen weer boven bij Nick.

  6. 6. Alo

    3 maart 2011 (44 minuten)

    Alo wordt gelokt door de zonden van de stad en is aan het feesten om steeds iemand in zijn bed te krijgen. Maar zijn ouders hebben genoeg van hun nutteloze zoon. Nadat een feestje op de boerderij totaal uit de hand loopt, realiseert hij zich dat het tijd is om zich als een volwassene te gedragen.

  7. 7. Grace

    10 maart 2011 (44 minuten)

    Grace heeft altijd in sprookjes geloofd, maar moet nu de realiteit onder ogen zien. Als Rich erachter komt wie haar vader is, heeft Grace heel wat uit te leggen. Terwijl haar vader dreigt haar naar Mayberry's College voor meisjes te sturen.

  8. 8. Everyone

    17 maart 2011 (44 minuten)

    Het is de huwelijksdag van Rich en Grace. De groep probeert er een leuke dag van te maken, door hun verschillen aan de kant te zetten. Maar met Alo als bruidsjonker is het geen verrassing dat ze elkaar in de haren vliegen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.