• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.880 stemmen
Avatar
 
banner banner

Pretty Little Liars - Seizoen 7 (2016-2017)

3,70 25 stemmen

Alternatieve titel: PLL

IMDb beoordeling: 7,4 (177.804)

Afleveringen: 20

Speelduur: 15 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: I. Marlene King

Met: Troian Bellisario, Ashley Benson en Lucy Hale

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 21 juni 2016

Eerst uitgezonden op: Freeform (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • HBO Max Bekijk seizoen 7 via HBO Max
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Pretty Little Liars

Het verhaal gaat over vijf meisjes: Spencer, Aria, Hanna, Emily en Alison. Aan het einde van hun schoolperiode houden ze op een dag een slaapfeestje. Die dag verdwijnt Alison. Ze is spoorloos. Drie jaar later zijn de beste vriendinnen helemaal uit elkaar gegroeid en hebben ze nieuwe vrienden. Maar dan krijgen ze ineens rare berichtjes van iemand die zich 'A' noemt. A dreigt hun levens te verwoesten. Is A Alison, hun beste vriendin die drie jaar geleden verdwenen is?

Afleveringen Seizoen 7 (2016-2017)

  1. 1. Tick-Tock, Bitches

    21 juni 2016 (43 minuten)

    Na Hanna's schokkende ontvoering door "Uber A", moeten de Liars en hun gezelschap een rave tegen de klok voeren om Hanna te redden. De enige manier waarop ze dat kunnen doen, is door bewijs te overhandigen over Charlottes echte moordenaar. Om dat te doen, moeten de meiden kiezen welke lijnen ze gaan overschrijden, en als ze die lijn eenmaal overschreden hebben, is er geen weg meer terug.

  2. 2. Bedlam

    28 juni 2016 (43 minuten)

    De Liars beginnen Elliott te wantrouwen, terwijl Ali's conditie achteruit gaat. De spanning tussen Liam, Aria en Ezra begint te groeien, maar ze moeten samen aan het boek werken. Spencer en Calebs relatie loopt stroef, omdat ze beide niet over de gevoelens willen praten. Emily krijgt een verontrustend telefoontje en probeert een manier te vinden om Ali te bezoeken.

  3. 3. The Talented Mr. Rollins

    5 juli 2016 (43 minuten)

    Terwijl ze de trauma van Hanna's ontvoering nog moeten verwerken, moeten de Liars zich focussen op het redden van Alison. Om Ali te kunnen beschermen tegen de bedreigingen van Uber A, komen de Liars in actie in een poging om haar te bevrijden uit het ziekenhuis. Terwijl ze dat doen, maken ze een dodelijke fout die alles zal veranderen.

  4. 4. Hit and Run, Run, Run

    12 juli 2016 (43 minuten)

    De PLLs proberen hun fout te verbergen en brengen daarmee hun relaties in gevaar, door hen niets te vertellen. Ze krijgen hulp vanuit een onverwachtse hoek. Een oude bekende keert terug in Rosewood.

  5. 5. Along Comes Mary

    19 juli 2016 (43 minuten)

    Jenna raakt bevriend met een andere vijand van de Liars, waardoor ze de hoofdverdachte wordt om Uber A te zijn. Als Ali het psychiatrisch ziekenhuis wil verlaten, moet ze onder toezicht van een familielid komen te staan, waardoor Mary Drake toezicht over haar moet houden. Spencer vraagt Hanna om hulp om de vermiste Caleb te vinden. Aria en Emily bezoeken een geheim appartement waar ze hopen op meer antwoorden.

  6. 6. Wanted: Dead or Alive

    2 augustus 2016 (43 minuten)

    Hanna twijfelt of ze de politie de waarheid moet vertellen of niet, terwijl Aria en Ezra te maken hebben met moeilijkheden in hun relatie. Jenna maakt een deel van haar plannen bekend en de partner waarmee ze werkt. Ali komt erachter dat de Liars Ali hebben beschuldigd tegenover A.D. als Charlottes moordenaar om Hanna vrij te krijgen.

  7. 7. Original G'A'ngsters

    9 augustus 2016 (43 minuten)

    Jason keert terug in Rosewood om Ali te waarschuwen dat ze Mary niet moet vertrouwen. De meiden doen een ontdekking over Mary en Jessica DiLaurentis, wat hen leidt naar een schuilkelder. Noel Kahn wordt de hoofdverdachte van de meiden.

  8. 8. Exes and OMGs

    16 augustus 2016 (43 minuten)

    Emily solliciteert voor de positie als zwemcoach op Rosewood High, maar haar ex Paige solliciteert op dezelfde vacature. Hanna heeft een visioen dat de meiden in gevaar zijn. De meiden lokaliseren de dokter die Mary's baby op de wereld heeft gezet. Ali keert terug naar haar werk.

  9. 9. The Wrath of Kahn

    23 augustus 2016 (43 minuten)

    Eén van de meiden draaft door om bewijs te vinden van Noel Uber A is, terwijl de anderen ook bewijs proberen te vinden om haar theorie te ondersteunen. Emily zoekt troost bij Paige. Jason en Aria werken samen om de waarheid te vinden over Mary's verleden.

  10. 10. The DArkest Knight

    30 augustus 2016 (43 minuten)

    De meiden komen recht tegenover oude bekenden te staan, wat fataal eindigt. Eén van de meiden komt achter een geheim uit haar verleden, terwijl een ander iets over haar toekomst ontdekt.

  11. 11. Playtime

    18 april 2017 (43 minuten)

    Spencer wil graag meer te weten komen over haar connectie met Mary Drake. Aria en Ezra proberen te achterhalen hoe hun toekomst eruit ziet nu Nicole nog in leven blijkt te zijn. Mona helpt Hanna om haar modecarrière terug op de rails te krijgen. Emily heeft moeite om een balans te vinden tussen Ali en Paige nu ze alle drie samen moeten werken op Rosewood High. A.D. heeft een speciaal pakketje voor de Liars, een pakketje dat het eindspel onthult.

  12. 12. These Boots Are Made for Stalking

    25 april 2017 (43 minuten)

    Emily raakt in de problemen met tiener Addison, wat de nieuwe versie van Ali op de middelbare school blijkt te zijn. Spencer confronteert haar moeder met de geheimen die ze nooit heeft verteld. Aria vertrouwt Holden en vertelt hem over haar relatie met Ezra. Spencer vraagt hulp aan rechercheur Furey. Jenna veroorzaakt nog meer problemen wanneer ze terugkeert in Rosewood met informatie over Noel Kahn en recente activiteiten.

  13. 13. Hold Your Piece

    2 mei 2017 (43 minuten)

    Hanna weet zeker dat Jenna schuldig is aan haar professionele blamage en moet Caleb de waarheid gaan vertellen. Aria en Emily onderzoeken Sydney om meer informatie over Jenna en haar connecties met A.D. te krijgen. Spencer groeit dichter naar rechercheur Furey, terwijl Aria moeite heeft met de huidige situatie met Ezra. Hanna's beurt tijdens het spel is intenser dan ze had verwacht en leidt tot schokkende consequenties.

  14. 14. Power Play

    9 mei 2017 (43 minuten)

    Ali's beurt bij het spel forceert haar een moeilijk besluit te nemen, het wordt nog moeilijker gemaakt wanneer A.D. haar triggert om een vergeten trauma te herinneren. Spencer heeft een goed gesprek met haar vader over zijn verleden en waar hij is geweest. Paige maakt een moeilijke beslissing omtrent Rosewood High. Aria blijft twijfels hebben over haar relatie met Ezra. Hanna en Spencer stuiten op een bekend gezicht met een schokkend geheim wanneer ze op zoek zijn naar Mary Drake.

  15. 15. In the Eye Abides the Heart

    23 mei 2017 (43 minuten)

    Nadat Aria gechanteerd wordt door A.D., begint ze informatie naar haar door te spelen om degenen die dichtbij haar staan te beschermen. Rechercheur Furey vraagt zich af hoeveel de Liars weten over wat er met Archer Dunhull is gebeurd. Aria stelt een ultimatum aan Ezra omtrent Nicole en Emily weet niet hoe ze Ali moet steunen. Spencer gaat ver om een afspraak met Mary Drake te krijgen en heeft een ontmoeting met Wren. Nadat Hanna iets hoort over Lucas, zet ze alles op alles om te bewijzen dat hij onschuldig is.

  16. 16. The Glove That Rocks the Cradle

    30 mei 2017 (43 minuten)

    Terwijl rechercheur Furey steeds dichter bij de waarheid omtrent de dood van Archer Dunhill komt, moeten één van de Liars beschermd worden. Hanna blijft het niet geloven dat Lucas mogelijk connecties heeft met A.D., ondanks dat er steeds meer bewijs komt. Emily verrast Ali met een lief gebaar, dat ongedaan gemaakt wordt door A.D.. De Liars komen erachter waar het idee voor het eindspel vandaan is gekomen.

  17. 17. Happily Ever After... Not

    6 juni 2017 (43 minuten)

    Ashley keert terug naar Rosewood om te kijken hoe het met Hanna gaat, nadat ze beangstigende berichten ontvangt en ze vraagt aan Caleb wat zijn intenties zijn met Hanna. Spencers familie staat onder druk, waardoor Spencer steeds meer begint te twijfelen over wie ze wel en niet kan vertrouwen. Ezra merkt dat Aria's gedrag verandert en is bang dat hij haar kwijt is.

  18. 18. Choose or Lose

    13 juni 2017 (43 minuten)

    Aria's recente samenwerking met A.D. komt tot de aandacht van een onverwacht iemand. A.D. geeft de Liars een keuze, welke bedoeld is om hen elkaar te drijven. Ondertussen probeert iedereen een beetje geluk te vinden, voordat de hel losbreekt. Toby keert terug naar Rosewood en Aria ontdekt iets verschrikkelijks.

  19. 19. Farewell, My Lovely

    20 juni 2017 (43 minuten)

    De Liars willen een confrontatie met A.D.. Spencer, Hanna en Caleb ontdekken nieuwe informatie over Charlottes dood. Mary Drake keert terug met een cadeau voor Spencer en Alison.

  20. 20. Til DeAth Do Us PArt

    27 juni 2017 (1 uur en 27 minuten)

    Alles wordt onthuld en het ultieme eindspel komt aan het licht.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

Ben blij dat dit het laatste seizoen is, ze hadden eigenlijk na seizoen 5 al moeten stoppen. Het lijkt wel of iedereen uiteindelijk A blijkt te zijn...


avatar van Miszmi

Miszmi

  • 3240 berichten
  • 598 stemmen

renzoroy_mm schreef:

Ben blij dat dit het laatste seizoen is, ze hadden eigenlijk na seizoen 5 al moeten stoppen. Het lijkt wel of iedereen uiteindelijk A blijkt te zijn...

Deels mee eens, het is allemaal een beetje langdradig. Ergens in seizoen 4/5 ben ik ook op gaan zoeken wie 'A' was, maar de serie wijkt enigszins af van de boeken. De uiteindelijke ontknoping wie 'A' daadwerkelijk was, was tevens een mooi eind geweest van de serie, seizoen 6 dus. Al vind ik aan dit seizoen weer heel leuk dat veel oude personages terugkeren.


avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

ja ik heb de boeken nooit gelezen. Vind dit alleen weer zo'n serie die net iets te uitgemolken wordt. Oh dit trekt veel kijkers, wat kunnen we nog meer verzinnen qua verhaal om nog 90 seizoenen te maken

Maar ondanks dat, is dit zeker een aardige serie.. De eerste paar seizoenen in een recordtijd gekeken.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.