• 10.789 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.264 gebruikers
  • 8.985.214 stemmen
Avatar
 
banner banner

Cold Case - Seizoen 6 (2008-2009)

3,25 8 stemmen

Show titel: Cold Case

IMDb beoordeling: 7,6 (31.268)

Afleveringen: 23

Speelduur: 16 uur en 52 minuten

Ontwikkeld door: Meredith Stiehm

Met: Kathryn Morris, John Finn en Jeremy Ratchford

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 28 september 2008

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Amazon Prime Bekijk seizoen 6 via Amazon Prime
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Cold Case

Lilly is een gedreven detective die haar sporen heeft verdiend bij de divisie moordzaken in Philadelphia. De transfer naar 'cold cases' is voor Lilly een keerpunt in haar carrière. Vanaf dan moet ze zich gaan bezighouden met het ondervragen van getuigen uit moordzaken van soms wel vijfentwintig jaar terug. Door middel van oude bewijzen, nieuwe ondervragingen en actuele technologieën graaft Lilly in het verleden. Ze wordt hierin onder meer bijgestaan door haar mentor Lt. Tom Stillman en haar ietwat arrogante collega rechercheur Scott Valens. Ze heeft zichzelf één missie opgelegd; geen enkel slachtoffer mag ooit vergeten worden.

Afleveringen Seizoen 6 (2008-2009)

  1. 1. Glory Days

    28 september 2008 (44 minuten)

    Het team heropent een zaak uit 1973. Toen werd een football-speler vermoord, maar nu steekt er nieuw bewijsmateriaal de kop op dat erop zou kunnen wijzen dat hij pas later werd vermoord dan oorspronkelijk aangenomen.

  2. 2. True Calling

    5 oktober 2008 (44 minuten)

    Rush en het team onderzoeken de dood van een lerares van wie oorspronkelijk vermoed werd dat ze het slachtoffer werd van een uit de hand gelopen carjacking.

  3. 3. Wednesday's Women

    12 oktober 2008 (44 minuten)

    Als het team nieuw bewijs ontvangt omtrent een zaak uit 1964, reizen Will en Kat af naar Mississippi om de dood van een vrouw aan een nieuw onderzoek te onderwerpen. De vrouw was stiekem betrokken bij het verstrekken van schoolspullen aan donkere kinderen.

  4. 4. Roller Girl

    19 oktober 2008 (44 minuten)

    Het team onderzoekt een oude zaak uit 1979. Een meisje dat dol was op rolschaatsen in de lokale discotheek werd toen dood teruggevonden in een ravijn.

  5. 5. Shore Leave

    26 oktober 2008 (44 minuten)

    Het team heropent de merkwaardige zaak rond de dood van een jonge marinesoldaat in 1951. Jimmy Tully werd van desertie beschuldigd toen hij verdween tijdens zijn vrije dagen en zich daarna nooit meer opnieuw aanmeldde. Voor zijn familie, en vooral voor zijn vader die zelf nog gediend had tijdens WOII, was dit een grote schande. Het team wil 50 jaar na datum proberen de eer van de jonge soldaat alsnog te herstellen, omdat zijn stoffelijke resten wijzen op moord.

  6. 6. The Dealer

    2 november 2008 (44 minuten)

    Op een autokerkhof worden de resten van een jonge vrouw teruggevonden. Het gaat om Donna D'Amico, een alleenstaande moeder van tweeëntwintig die vermist wordt sinds 1981. Haar dochter Marissa was vijf toen haar moeder verdween, nadat ze haar bankrekening volledig had leeggehaald. Donna's mannelijke collega's in de armzalige garage waar ze werkte, maakten het haar niet gemakkelijk en ook haar dochter bevestigt dat hun leven geen rozengeur en maneschijn was.

  7. 7. One Small Step

    9 november 2008 (44 minuten)

    Als het team nieuw bewijs ontvangt omtrent een zaak uit 1969, wordt de dood van een 12-jarig jongetje opnieuw onderzocht.

  8. 8. Triple Threat

    16 november 2008 (44 minuten)

    De onopgeloste moordzaak rond de Russische operazangeres Nadia Koslov uit 1989 wordt heropend nadat Nick op straat op een jongen botst die hem lijkt te kennen. Het is Nadia's broer Dimitri, wiens aanvraag tot politiek asiel Nick heeft behandeld. Dimitri komt op straat in conflict met een jongen die volgens hem de handtas van zijn zus bij zich heeft.

  9. 9. Pin Up Girl

    23 november 2008 (44 minuten)

    Een fan van de bekende pin-up Rita Flynn, die begin '50 werd vermoord, komt aanzetten met nieuw bewijsmateriaal in verband met haar onopgeloste moord. Een originele en unieke foto van de plaats delict, die enorm lijkt op de foto's die tijdens het politieonderzoek werden gemaakt, werpt een nieuw licht op deze zaak. Men had aangenomen dat Rita's doodsoorzaak een uit de hand gelopen aanranding was, maar deze foto bevestigt dat zij vlak voor haar dood nog levend werd gezien.

  10. 10. Street Money

    30 november 2008 (44 minuten)

    Politicus Dexter Collins werd in 2005 enkele dagen voor belangrijke verkiezingen dood teruggevonden in een drugsbuurt. Een vreemde zaak aangezien de strijd tegen drugsbendes een van zijn belangrijkste strijdpunten was. De verkiezingscampagne verliep hard tegen hard en Dexter maakte met zijn idealistische aanpak veel vijanden. Als Afro-Amerikaan wist hij immers wat er leefde in de probleemwijken omdat hij er zelf opgroeide. Wanneer het moordwapen jaren later dankzij nieuwe tip wordt teruggevonden, bijten Lilly en haar team zich opnieuw vast in deze onopgeloste zaak.

  11. 11. Wings

    21 december 2008 (44 minuten)

    Bij de renovatie van een hotel wordt het stoffelijk overschot van een jonge vrouw teruggevonden. Het team ontdekt dat het gaat om Allison Thurston, een jonge stewardess die eind 1960 door haar kamergenote als vermist werd opgegeven. Jaren later blijken heel wat mensen in aanmerking te komen als moordenaar. Ally had zich met haar carrièrekeuze en haar plan om te waken over hun rechten op het werk, niet echt populair gemaakt in haar nabije omgeving.

  12. 12. Lotto Fever

    4 januari 2009 (44 minuten)

    Een jonge monteur, Ed Dubinski, wint in mei 2007 de grote jackpot van de loterij. Amper zes maanden later wordt zijn lijk teruggevonden in een afgelegen steegje. Op dat moment heeft Ed de 8 miljoen die hij won, al lang uitgegeven aan wilde feestjes en zijn nieuwe "vrienden". Twee jaar later wordt plots een bankverrichting met Eds bankkaart geregistreerd. Hoe kan zijn code uitgelekt zijn en waarom heeft het twee jaar geduurd vooraleer iemand ze gebruikte?

  13. 13. Breaking News

    11 januari 2009 (44 minuten)

    Rush en het team heropenen de moordzaak van een jonge televisieverslaggeefster uit 1988. Niet eerder vertoond beeldmateriaal wijst er op dat de vrouw op het punt stond een groot verhaal te onthullen over de onethische praktijken van een plastiekbedrijf. Blijkbaar werden de medewerkers van de firma blootgesteld aan asbest.

  14. 14. The Brush Man

    25 januari 2009 (44 minuten)

    Rush en haar team heropenen een zaak uit 1967 van een vermoorde verkoper, wanneer zijn stoffelijk overschot wordt ontdekt. Ze achterhalen dat de man een verborgen agenda had en dat sommige mensen uit zijn omgeving bang waren dat hij zaken over hen aan het licht zou brengen.

  15. 15. Witness Protection

    15 februari 2009 (44 minuten)

    De zoon van een man die in 2008 vermoord werd, raakt vermist. Zijn zaak wordt heropend. De familie zat in een getuigenbeschermingsprogramma omdat de vermoorde man van plan was tegen een grote maffiabaas te getuigen. Door de zaak opnieuw te onderzoeken, hopen Lily en haar team de zoon te kunnen traceren.

  16. 16. Jackals

    8 maart 2009 (44 minuten)

    In 1976 maakt een jonge voorbeeldige studente een verkeerde en fatale keuze door zich aan te sluiten bij de 'Jackals', een beruchte motorbende. Onlangs komt haar vader vrij uit de gevangenis na een celstraf van dertig jaar en er werd een foto toegevoegd aan zijn persoonlijke bezittingen door een mede-gevangene. Op de foto is zijn dochter te zien vlak voor ze werd vermoord, samen met een lid van de motorbende. Met de foto in zijn hand, roept de vader nu de hulp in van het Cold Case Team.

  17. 17. Officer Down

    15 maart 2009 (44 minuten)

    Als rechercheur Will Jeffries neergeschoten wordt, heeft het team moeite hun eigen gevoelens in bedwang te houden wanneer zij op zoek zijn naar de dader.

  18. 18. Mind Games

    22 maart 2009 (44 minuten)

    Wanneer nieuwe bewijsstukken gevonden worden, heropenen de speurders de zaak van de vermoorde psychiater Julie Ramierez. Het team zoekt uit of de schizofrene dakloze Pete Scanell, een van Ramierez' cliënten, haar heeft omgebracht.

  19. 19. Libertyville

    29 maart 2009 (44 minuten)

    De rechercheurs heropenen een moordzaak uit 1958 waarbij de jonggehuwde Julian Bellowes om het leven werd gebracht. Er duikt een nieuwe getuige op die beweert dat Julian niet vermoord werd op de plaats waar het lijk werd teruggevonden. Meer dan vijftig jaar na de feiten ontdekken Lilly en Scotty nieuwe bewijzen die naar de mogelijke dader kunnen leiden. Alles wijst er op dat het leven van Julian gebaseerd was op leugens en geheimen.

  20. 20. Stealing Home

    12 april 2009 (44 minuten)

    De rechercheurs kijken reikhalzend uit naar de jaarlijkse softbalwedstrijd. Ondertussen moet er echter ook nog gewerkt worden en gaan ze op zoek naar de moordenaar van de Cubaanse drieëntwintigjarige baseball ster Gonzalo Lugue. Hij trok naar de Verenigde staten om daar genoeg te verdienen om voor zijn familie te zorgen. In zijn eigen land had hij volgens hem geen toekomst meer, nadat de Cubaanse regering hem ontsloeg nadat hij een interview had gegeven aan een Amerikaanse sportjournalist.

  21. 21. November 22

    26 april 2009 (44 minuten)

    De rechercheurs heropenen een onopgeloste zaak uit 1963 waarbij een pool-biljarter werd vermoord, wanneer het moordwapen meer dan veertig jaar na datum gevonden wordt bij de renovatie van het pool-complex waar de man enkele dagen voor zijn dood gebiljart heeft. Lily en haar team hopen eindelijk schot te brengen in de zaak, en wachten ongeduldig de bevindingen van het lab af.

  22. 22. The Long Blue Line

    3 mei 2009 (44 minuten)

    Het lijk van de jonge Kate Butler wordt in een ijzeren kist op het kerkhof gevonden. Op de kist staat het logo van een militaire school in Pennsylvania. Lilly weet meteen over wie het gaat, Kate was de eerste vrouw die toegelaten werd aan de academie. Wanneer het team ontdekt dat de mannelijke cadetten geen fan zijn van vrouwen in het leger, komt het onderzoek in een stroomversnelling. De zaak herinnert Lilly bovendien aan het moment waarop zij begon te werken als vrouw in een mannenwereld.

  23. 23. Into the Blue

    10 mei 2009 (44 minuten)

    Het team onderzoekt de moord op een vrouw. Hierdoor moet Rush terugdenken aan haar kindertijd en het moment dat ze haar baas John Stillman voor het eerst ontmoette.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.