• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.783 stemmen
Avatar
 
banner banner

Bones - Seizoen 11 (2015-2016)

2,92 12 stemmen

Show titel: Bones

IMDb beoordeling: 7,8 (175.414)

Afleveringen: 22

Speelduur: 16 uur en 08 minuten

Ontwikkeld door: Hart Hanson

Met: Emily Deschanel, David Boreanaz en Michaela Conlin

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 1 oktober 2015

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 11 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bones

Temperance Brennan is als forensisch antropologe werkzaam op het Jeffersonian Instituut. Samen met haar team van uitermate getalenteerde wetenschappers helpt ze de FBI om moordzaken op te lossen. Niet alleen oude, onopgeloste moordzaken worden opgelost, maar ook recente moordzaken. Tijdens haar werk voor de FBI werkt ze samen met Seeley Booth. Tussen de FBI en het Jeffersonian Instituut bestaan soms onenigheden, zoals die ook tussen Brennan (en haar team) en Booth bestaan. Maar uiteindelijk lossen de twee partijen de zaken altijd weer op.

Afleveringen Seizoen 11 (2015-2016)

  1. 1. The Loyalty in the Lie

    1 oktober 2015 (44 minuten)

    Het leven van Booth en Brennan heeft een nieuwe wending genomen: ze hebben hun werk bij de FBI opgezegd en Brennan is bevallen van hun tweede kind. De rest van het Jeffersonian-team moet zich bij de nieuwe situatie neerleggen. Audrey mag aan de eerste zaak beginnen in zijn nieuwe functie, maar het loopt niet zoals hij gehoopt had.

  2. 2. The Brother in the Basement

    8 oktober 2015 (44 minuten)

    Het team doet een huiveringwekkende ontdekking in het onderzoek naar Richard, Millers vermiste partner. Agent Miller kan niet anders dan toegeven dat ze op de hoogte was van de lijst namen die Richard bezat. Booths dekmantel dreigt ondertussen onthuld te worden en hij beseft dat hij best zo snel mogelijk probeert te ontsnappen.

  3. 3. The Donor in the Drink

    15 oktober 2015 (44 minuten)

    Booth en Brennan keren terug naar hun oude leven en onderzoeken de moord op een man wiens organen op de zwarte markt zijn verkocht. Booth wil zich opnieuw thuis voelen bij de FBI maar Audrey wil zijn nieuwe plaats niet zomaar afstaan. Hodgins probeert Angela er ondertussen van te overtuigen dat ze haar foto's aan de buitenwereld moet tonen.

  4. 4. The Carpals in the Coy-Wolves

    22 oktober 2015 (44 minuten)

    Het team onderzoekt het lichaam van een man dat volledig verscheurd is door prairiewolven. Brennan roept hiervoor de hulp in van een voormalig forensische antropologe, Dr. Beth Mayer. Het slachtoffer speelde vlak voor zijn dood een voetbalwedstrijd en wanneer het team zijn tegenstanders ondervraagt, ontdekken ze iets vreemds. Booth is er niet van gecharmeerd wanneer Brennan hem het einde van haar volgende boek verklapt.

  5. 5. The Resurrection in the Remains

    29 oktober 2015 (44 minuten)

    Na de huiveringwekkende ontdekking van enkele menselijke resten, gaan Brennan en Booth op zoek naar aanwijzingen. Tijdens hun zoektocht ontmoeten ze Ichabod en Abbie, die ook aan dezelfde zaak werken. Samen proberen ze het mysterie op te lossen.

  6. 6. The Senator in the Street Sweeper

    5 november 2015 (44 minuten)

    De moord op een U.S. Senator levert Booth en Brennan genoeg verdachten op in Capitol Hill, inclusief zijn vrouw. Ondertussen doet Aubrey een ascendantenonderzoek naar de stagiaire Jessica zodat hun relatie, zijn toekomstdroom in de politiek, niet in de weg kan staan.

  7. 7. The Promise in the Palace

    12 november 2015 (44 minuten)

    Nadat het lichaam van een boeienkoning wordt gevonden in het bos volgt er een onderzoek dat Booth en Brennan leidt naar de plaats waar het slachtoffer werkte, het Magic Palace. De verdachte moet zich bevinden onder de “magische” werknemers. Ondertussen keert Sebastian Kohlterug terug om samen met Angela te werken aan haar hobby fotografie. Later vraagt hij Cam mee uit. Cam is niet zeker of ze er wel klaar voor is, omdat haar relatie met Arastoo net verbroken is .

  8. 8. High Treason in the Holiday Season

    19 november 2015 (44 minuten)

    Een politiek-verslaggever wordt dood aangetroffen nadat hij een artikel heeft geschreven over corruptie bij de NSA. Tijdens het onderzoek is Hodgins bijna paranoïde omdat hij ervan overtuigd is dat ze nauwlettend gevolgd worden. Ondertussen komt Booths zoon Parker terug uit Londen om samen met het team Thanksgiving te vieren.

  9. 9. The Cowboy in the Contest

    10 december 2015 (44 minuten)

    Brennan en Booth dompelen zich onder in de wereld van het Wilde Westen en gaan undercover om een moordzaak op te lossen. Ondertussen zet Cam haar relatie met Sebastian voort en Hodgins laat weten aan Angela dat hij niet klaar is voor meer kinderen en gelukkig is met de familie die hij nu heeft.

  10. 10. The Doom in the Boom

    10 december 2015 (44 minuten)

    Het dode lichaam van een politieagent uitgerust met een bom ontploft op de plaats van het delict . Verschillende agenten worden gedood en Aubrey en Hodgins worden aanzienlijk verwondt. Booth krijgt assistentie van gedragsanalist Leslie Green en ook Arastroo keert terug als hij hoort wat er gebeurd is. Arastroo bekent aan Cam dat hij nog steeds verliefd is op haar en Hodgins heeft een inzinking als gevolg van het trauma veroorzaakt door de bomaanslag.

  11. 11. The Death in the Defense

    14 april 2016 (44 minuten)

    Acht weken naar de explosie, Hodgins is herstellende van zijn verlamming en is gedwongen om in een rolstoel te zitten. Ondertussen onderzoeken Brennan en Booth de dood van een openbare verdediger. Er zijn meerdere mogelijke verdachten die een motief hadden om haar te vermoorden.

  12. 12. The Murder of the Meninist

    21 april 2016 (44 minuten)

    Het team onderzoekt een lichaam wat gevonden is tijdens een auto-ongeluk. Het stoffelijk overschot is van de oprichter van een mensenrechtenorganisatie die mogelijk het slachtoffer van huiselijk geweld is geworden. Tijdens de ondervraging verliest Brennan haar geduld en valt de medeoprichter van de organisatie aan, als ze de opvattingen de man krijgt te horen. Ondertussen moeten Angela en het team met Hodgins zijn post- rolstoel bitterheid omgaan en is Booth ervan overtuigd dat Brennan ongeluk brengt voor het ijshockeyteam van de Philadelphia Flyers.

  13. 13. The Monster in the Closet

    28 april 2016 (44 minuten)

    Het team onderzoekt het ontbonden lichaam van een maatschappelijk werkster. Volgens het bewijsmateriaal leefde de moordenaar voor maanden samen met het lichaam. De zaak wordt ingewikkelder als er nog meer stoffelijk overschotten worden gevonden met dezelfde lugubere details. Booth en Aubrey vragen gedragspecialist Karen Delfs om de identiteit van de moordenaar vast te stellen.

  14. 14. The Last Shot at a Second Chance

    5 mei 2016 (44 minuten)

    Het team onderzoekt in een reintegratieproject de moord op een ex-gevangen. De verdachte in deze zaak heeft banden met Booth. Ondertussen getuigt Brennan bij een FBI-verhoor. Wil het maar niet tot een eerste kus komen tussen Aubrey and Jessica en blijft Hodgins, Angela maar afwijzen.

  15. 15. The Fight in the Fixer

    12 mei 2016 (44 minuten)

    Het team onderzoekt de dood van een prive-detective. Zijn bevroren lichaam is gevonden in de rivier de Potomac. Het slachtoffer was een man met vele vijanden. Ondertussen is Aubrey geschokt door de informatie die hij vindt over zijn vaders ins en outs. Angela and Hodgins blijven het proberen met hun stormachtige relatie. Christine krijgt haar eerste rapport.

  16. 16. The Strike in the Chord

    19 mei 2016 (44 minuten)

    Het team onderzoekt de dood van de leadzanger van de acapella-groep "The Whippersnaps." Zijn lichaam werd gevonden in het laboratorium van zijn universiteit. Booth en Aubrey ondervragen de andere leden van de zanggroep en ook sommige leden van een concurrerende vrouwelijke acapella-groep om een aanwijzing te vinden die aanleiding kan zijn geweest voor de moord. Ondertussen duikt er verrassende informatie op over Aubrey ’s eigen universiteitsleven. En in het laboratorium van Jeffersonian start een nieuwe medewerker.

  17. 17. The Secret in the Service

    26 mei 2016 (44 minuten)

    Een dronken student ontdekt het dode lichaam van een geheim agent. Booth gaat op onderzoek uit en ondervraagt de voormalige partner van het slachtoffer Brandt Walker. De inlichtingendienst is terughoudend en wil niet dat Booths betrokken raakt bij de zaak. Het team vindt schokkend bewijs waardoor Booth het zelfs moet opnemen voor zijn eigen land. Ondertussen is Brennan verkouden en komt Dr. Colin Fisher het team assisteren met de zaak.

  18. 18. The Movie in the Making

    2 juni 2016 (44 minuten)

    Een cameraploeg gaat een documentaire maken over het Jeffersonians lab en volgt Brennan, Booth en de rest van het team tijdens een zaak. Ze onderzoeken een lichaam dat gevonden werd op een stortplaats en wat er al minstens een decennium lag.

  19. 19. The Head in the Abutment

    16 juni 2016 (44 minuten)

    Het team onderzoekt de dood van een populaire prof- hockeyspeler. Zijn lichaam is zonder hoofd gedumpt in de rivier. Booth en Aubrey ondervragen de speler zijn coach. De kennis en liefde voor hockey die Booth heeft, is een grote hulp om de zaak op te lossen. Intussen raken Hodgins en Oliver in een competitie, over wie het eerste het vermiste hoofd kan terugvinden met behulp van een drone. Booth en Brennan proberen hun huis op te ruimen.

  20. 20. The Stiff in The Cliff

    23 juni 2016 (44 minuten)

    Als de overblijfselen van de beroemde ontdekkingsreiziger Henry Charles worden gevonden in Antarctica, krijgen Brennan en Booth de belangrijke opdracht om vast te stellen of zijn dood een moord of een ongeluk was. Ondertussen komt Cams zus helpen met de voorbereidingen van het huwelijk en oude wrijvingen in de familie steken weer de kop op.

  21. 21. The Jewel in the Crown

    14 juli 2016 (44 minuten)

    Het team onderzoekt een gevonden lichaam met een diamant tussen zijn kaken, bij een recyclefabriek voor glas. De Franse inspecteur Rousseau beschuldigt de man van het slachtoffer, Markies De Chaussin. Intussen lijdt Booth aan tijdelijke oogziekte en Hodgins denkt te worden gevolgd door een geest.

  22. 22. The Nightmare in the Nightmare

    21 juli 2016 (44 minuten)

    Het team duikt in het verleden met de zaak van de seriemoordenaar "The Puppeteer." Deze woonde samen met de lichamen van zijn slachtoffers voordat hij zich ervan ontdeed. Intussen verwijt Brennan zichzelf dat zij vorig jaar met verlof is gegaan, waardoor de moordenaar niet eerder is gepakt. Wat ze echter niet weet is dat ze zelf misschien ook in de problemen komt.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van joolstein

joolstein

  • 9156 berichten
  • 7610 stemmen

Binnenkomend bericht:

FOX has renewed its long-running procedural Bones for a 12th and final season.


avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

ja? gaat de uitmelking eindelijk tot een einde komen....

heb de 1e 3 seizoenen (met moeite) gezien. Is elke x hetzelfde, ze vinden een lijk, brengen het naar mevrouw bones en samen met haar team en Booth lossen ze de zaak op. Een rode draad ofzo zit er verder niet in, ja of bones en booth wel of niet verliefd op elkaar worden... boeiend


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.