• 10.791 nieuwsartikelen
  • 162.326 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.266 gebruikers
  • 8.985.277 stemmen
Avatar
 
banner banner

Get Even - Seizoen 1 (2020)

3,42 6 stemmen

Show titel: Get Even

IMDb beoordeling: 6,4 (3.402)

Afleveringen: 10

Speelduur: 4 uur en 32 minuten

Ontwikkeld door: Holly Phillips

Met: Kim Adis, Bethany Antonia en Jessica Alexander

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zaterdag 15 februari 2020

Eerst uitgezonden op: BBC iPlayer (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Get Even

Op het eerste gezicht lijken de tieners Kitty, Margot, Bree en Olivia niets gemeen te hebben, maar er is één passie die hen verenigt: onrecht aan de kaak stellen. Ze besluiten hun krachten te bundelen en vormen hun eigen geheime genootschap, DGM, Don’t Get Mad. Ze zorgen voor gerechtigheid door anonieme streken uit te halen om zo de pestkoppen te ontmaskeren en terug te pakken. Dit loopt echter uit de hand wanneer Ronny, hun laatste doelwit, dood wordt aangetroffen en een briefje vasthoudt waarop DGM is geschreven. Het kwartet besluit de echte moordenaar te vinden om zo hun namen te zuiveren.

Afleveringen Seizoen 1 (2020)

  1. 1. Get on It

    15 februari 2020 (29 minuten)

    Het nieuwe schooljaar op Bannerman begint met een wel heel opmerkelijke samenkomst, dankzij DGM. Het recht zegeviert, maar de meiden hebben hun eigen problemen.

  2. 2. Get in Deep

    15 februari 2020 (29 minuten)

    Kitty, Olivia, Margot en Bree werken samen voor Mika. Margot zoekt een nieuwe buitenschoolse activiteit. De strategische zet van Olivia heeft schokkende gevolgen.

  3. 3. Get It Together

    15 februari 2020 (26 minuten)

    Na een tragedie hebben de meiden moeite met hun werk. De stoere façade van Bree barst. Amber spreekt Olivia aan. Kitty en Donte groeien dichter naar elkaar toe.

  4. 4. Get over It

    15 februari 2020 (26 minuten)

    Een oude vijand keert terug, waardoor de lat hoger ligt voor DGM. Bree moet boeten voor haar opstandigheid. Margot wordt verlegen na een lieve vraag.

  5. 5. Get What You Want

    15 februari 2020 (26 minuten)

    Kitty probeert een geheim te verbergen voor haar ouders. Ook probeert ze Mika buiten gevaar te houden. Ondertussen bereiden de meiden de volgende DGM-wraakactie voor.

  6. 6. Get a Clue

    15 februari 2020 (27 minuten)

    Bannerman bereidt een laatste eerbetoon aan Ronny voor en Bree wordt het middelpunt van een onderzoek. Mika deelt haar ware gevoelens. DGM haalt uit naar Rex.

  7. 7. Get out of Hand

    15 februari 2020 (26 minuten)

    Na een tragisch ongeval veranderen de prioriteiten van DGM. Kitty zet alles op alles voor een belangrijke schermwedstrijd. Olivia en Amber krijgen ruzie.

  8. 8. Get through It

    15 februari 2020 (26 minuten)

    Na een rampzalige gymles moeten alle meiden nablijven. Ze vervolgen later hun strijd om gerechtigheid terwijl Kitty groot nieuws heeft.

  9. 9. Get It Out

    15 februari 2020 (29 minuten)

    De toekomst van DGM hangt aan een zijden draadje. Bree onderzoekt Donte's alibi. Margot doet een hartverscheurende ontdekking en Olivia komt onverwacht uit de hoek.

  10. 10. Get Justice

    15 februari 2020 (28 minuten)

    De duistere waarheid komt aan het licht als Logan zijn verhaal deelt met Margot. Kan ze rekenen op Bree, Olivia en Kitty voor een laatste wraakactie?

Reviews & comments

zoeken in:

Hele leuke tienerserie, 4 verschillende meiden die toch een hecht pact vormen tegen onrecht op school. Op schooldagen hebben ze allemaal hun eigen vrienden en lopen ze langs en om elkaar heen. Op die manier worden ze niet verdacht. Mooie omgeving en prima geacteerd. Gewoon leuk om te bingen. DGM.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.