• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.401 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Loudest Voice (2019)

Drama | Miniserie
3,84 34 stemmen

Show titel: The Loudest Voice

IMDb beoordeling: 7,9 (14.446)

Genre: Drama

Afleveringen: 7

Speelduur: 7 uur

Ontwikkeld door: Gabriel Sherman, Gabriel Sherman en Tom McCarthy

Met: Russell Crowe, Naomi Watts en Sienna Miller

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 30 juni 2019

Eerst uitgezonden op: Showtime (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Loudest Voice

Er wordt een blik geworpen op de laatste periode uit het leven van Roger Ailes. Flashbacks tonen hoe Roger zich weet op te werken in de media en vervolgens uitgroeit tot de topman van nieuwszender Fox. Maar wanneer presentatrice Gretchen Carlson hem aanklaagt wegens seksuele intimidatie, betekent dit al snel het begin van zijn ondergang.

Externe links

Afleveringen

  1. 1. 1995

    30 juni 2019 (1 uur)

    Gretchen Carlson neemt al een jaar in het geheim de intimidatie van Roger op en werkt hierin samen met Nancy Erika Smith, een zelfverzekerde advocate, die gespecialiseerd is in seksuele intimidatie zaken. Roger doet er alles aan zijn politiek hoogtepunt te bereiken door Donald Trump als kandidaat naar voren te schuiven. Dit resulteert in een conflict met Murdoch, die niet publiekelijk steun wil geven aan zo'n verdelend figuur. Roger maakt een fout door Gretchen te ontslaan wat niet haar ondergang betekent, maar die van hem.

  2. 2. 2001

    7 juli 2019 (1 uur)

    Fox News staat op het punt om CNN in te halen als best gewaardeerde nieuwszender. Dan gebeurt '11 september' en alles verandert. Aangemoedigd en geschokt door deze terroristische aanslag op Amerikaans grondgebied, begint Roger het nieuws te brengen met de gedachte om via zijn zender de Bush administratie een oorlog te laten beginnen in Irak en zo FOX bovenaan de kijkcijfers te krijgen.

  3. 3. 2008

    14 juli 2019 (1 uur)

    Fox News Channel is nu de belangrijkste nieuwszender en Roger is zijn macht aan het verdelen - over zijn zender, over Fox and Friends presentatrice Gretchen Carlson die steeds veeleisender wordt, over Joe Lindsley, die aan zijn werk voor Roger begint te twijfelen en over Gabe Sherman, een onverschrokken journalist die steeds dieper in Rogers geheime wereld graaft. Terwijl Roger wordt belaagd door deze bedreigingen, ziet hij niet de dreiging van Gretchen Carlson. Na jaren lange intimidatie door Roger heeft ze er eindelijk genoeg van.

  4. 4. 2009

    21 juli 2019 (1 uur)

    Met de verkiezing van "Barack Hussein Obama," hebben Roger en Fox News Channel de ultieme vijand gevonden - eentje die de uitzendingen zal vullen en ervoor zorgt dat ze met hun kijkcijfers bovenaan blijven staan. Roger vecht om volledige redactionele controle te krijgen over Fox News maar krijgt hierbij ruzie met zijn baas Rupert Murdoch en de Obama administratie.

  5. 5. 2012

    28 juli 2019 (1 uur)

    Roger Ailes, die net ontslagen is bij CNBC, sluit zich aan bij mediamagnaat Rubert Murdoch om Fox News Channel vorm te geven, een conservatieve kabeltelevisiezender. Er wordt koortsachtig gewerkt om de concurrenten voor te blijven. Roger moet het ondenkbare voor elkaar krijgen en binnen zes maanden een volwaardige zender lanceren.

  6. 6. 2015

    4 augustus 2019 (1 uur)

    Terwijl ze nog steeds tegen de 'socialist' in het Witte Huis strijden, vindt Roger zijn opvolger in de 25-jarige Joe Lindsley, die hij aanneemt als editor van een krant die hij in New York gekocht heeft. Door deze ooit onbelangrijke lokale krant te veranderen in een conservatieve nieuwsbron bereikt Roger zijn wraak op het Witte Huis van Obama door een verhaal naar buiten te brengen die het Congress tegen Obama's prioriteiten opzet. De wetenschap dat Fox News niet alleen het nieuws hoeft te melden, maar het ook maakt, geeft Roger energie.

  7. 7. 2016

    11 augustus 2019 (1 uur)

    Wanneer Gretchen Carlsons rechtszaak openbaar wordt, schiet Roger in crisismode. Hij doet er alles aan om zijn carrière en zijn nalatenschap te redden. Uiteindelijk is dit niet genoeg. Roger wordt door Fox ontslagen. Zelf als hij alles heeft verloren overschaduwt zijn grootste prestatie hem - Donald Trump wint het presidentschap.

Alle Acteurs en Actrices

Acteurs en actrices

Roger Ailes

Elizabeth “Beth” Ailes

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

  • 8026 berichten
  • 3576 stemmen

Helaas de vorige twee afleveringen op canvas gemist (zit in het buitenland met krakkemikkig internet, dus analoge TV is mijn enige houvast) maar ik ga dit zeker eens afkijken. Russell Crowe is onherkenbaar als Roger Ailes en geeft toch een performance die nergens gekunsteld of komisch voelt. Gaat onder de huid zitten. Merk wel dat ik 'moeilijke mannen' een beetje beu begin te raken, want zóóó interessant zijn ze niet. Ook de Trump-kritiek voelt hier en daar wat te voorspelbaar en te makkelijk.


avatar van scorsese

scorsese

  • 11780 berichten
  • 10189 stemmen

Uitstekende mini-serie over Roger Ailes die een nieuwe nieuwszender tot een groot succes weet te brengen. Ondanks dat dit een paar decennia beslaat, komt het als geheel nergens gehaast over (vooral omdat iedere aflevering zich op een bepaald periode concentreert). Een boeiend hoofdpersonage die meedogenloos is tegenover zijn werknemers. Goeie make-up en een sterke rol van Russell Crowe.


avatar van Paulus83

Paulus83

  • 27 berichten
  • 6153 stemmen

Russell Crowe is erg sterk in deze serie!


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.