• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.273 gebruikers
  • 8.985.633 stemmen
Avatar
 
banner banner

Silent Witness - Seizoen 22 (2019)

3,80 10 stemmen

Show titel: Silent Witness

IMDb beoordeling: 7,9 (12.596)

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Nigel McCrery

Met: Emilia Fox, William Gaminara en David Caves

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: dinsdag 8 januari 2019

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Silent Witness

Sam Ryan werkt in Cambridge als forensisch-patholoog. Politie en Openbaar Ministerie roepen bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van haar forensisch laboratorium. Later is Sam Ryan werkzaam in Londen. Ze heeft het geschopt tot "Professor of Forensic Pathology" aan de universiteit aldaar. Bij haar werk krijgt Sam ondersteuning van haar collega's Harry Cunningham en Leo Dalton. Na Sam Ryan wordt Nikki Alexander het gezicht van het forensisch laboratorium. Zij heeft een diepgeworteld gevoel voor rechtvaardigheid en is hardnekkig om de waarheid boven tafel te krijgen. Ze beperkt haar onderzoek niet tot de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé. Nikki's oog voor detail brengt meer dan eens verrassend nieuw bewijsmateriaal aan het licht. Niet altijd tot genoegen van de politie-inspecteurs die belast zijn met het onderzoek.

Afleveringen Seizoen 22 (2019)

  1. 1. Two Spirits: Part 1

    8 januari 2019 (53 minuten)

    Er wordt een man met doorgesneden keel aangetroffen in een openbaar toilet. Bij nader onderzoek blijkt deze Rico Abbey transgender te zijn. Er is ook een noodoproep binnengekomen bij een hulplijn voor transgenders, dus het lijkt erop dat het motief in die hoek gezocht moet worden. Als er iemand verdwijnt en nog iemand met een mes wordt aangevallen, is wel duidelijk dat de dader snel moet worden gevonden.

  2. 2. Two Spirits: Part 2

    9 januari 2019 (53 minuten)

    Er is een verdachte in beeld voor de moord op Rico Abbey en David Stein, maar Thomas is er niet van overtuigd dat die ook echt de dader is. Als de inspecteur die het onderzoek leidt een fout maakt, probeert hij de schuld af te schuiven op Thomas en het Lyell, waardoor ze in een lastig parket belanden. Ondertussen wordt er nog steeds naarstig gezocht naar de ontvoerde Evie.

  3. 3. Lift Up Your Hearts: Part 1

    14 januari 2019 (53 minuten)

    Als een jongen van vijftien omkomt bij een explosie in een methlab, is zijn schooldirecteur vastbesloten iets te doen aan het drugsprobleem in zijn wijk. Hij doet zijn uiterste best om zijn veelal zwarte leerlingen ambitie en trots bij te brengen, maar dan treft het noodlot ook zijn eigen familie. Jack, Nikki en hun team doen hun best om de zaak op te lossen.

  4. 4. Lift Up Your Hearts: Part 2

    15 januari 2019 (53 minuten)

    Na Faiths dood gaat de politie er al snel vanuit dat ze zelf de drugs heeft genomen die haar fataal zijn geworden, maar haar ouders kunnen dat niet geloven. Haar vader, schooldirecteur Taylor, komt zelf in actie om de schuldigen te vinden. Ondertussen vallen er steeds meer slachtoffers, en als Jack plotseling oog in oog komt te staan met een verdachte, loopt hij ook gevaar.

  5. 5. To Brighton, to Brighton: Part 1

    21 januari 2019 (53 minuten)

    Tijdens een hittegolf wordt er in de kuststad Brighton een arm gevonden op een vuilnisbelt. Het team gaat op zoek naar de rest van het lijk, en naar een mogelijke dader. De bijzondere Japanse tatoeages op de arm zouden een aanwijzing kunnen zijn. Als er meer lichaamsdelen worden gevonden, maakt dat de zaak er echter alleen nog maar ingewikkelder op.

  6. 6. To Brighton, to Brighton: Part 2

    22 januari 2019 (53 minuten)

    Nu er delen van twee in stukken gehakte lichamen zijn gevonden, lijkt het er haast op dat er een brute seriemoordenaar actief is. De zoektocht naar de tatoeëerder MK gaat door, en langzaam maar zeker weet het team van het Lyell de ware toedracht te onthullen. Uiteindelijk blijkt er toch iets heel anders achter deze twee zaken te zitten dan ze eerst dachten.

  7. 7. Deathmaker: Part 1

    28 januari 2019 (53 minuten)

    Een schokkende moord op een basisschooljuf doet Jack terugdenken aan zijn eigen verleden. De man van het slachtoffer lijkt er meer van te weten, en als hij plotseling verdwijnt, staat het team voor een raadsel. De sporen wijzen al snel op een connectie met Ierland en de IRA. Orla, een oude vriendin van Jack, heeft onderzoek gedaan naar een geheim genootschap.

  8. 8. Deathmaker: Part 2

    29 januari 2019 (53 minuten)

    Als Pat Walsh eigenlijk Niall Molloy blijkt te zijn, een voormalig bommenmaker voor de IRA, weet het team van het Lyell dat het zaak is om hem en zijn zoon zo snel mogelijk weer op te sporen, voor er meer slachtoffers vallen. Zowel hij als de moordenaar van Pats vrouw Olivia gaan tot het uiterste om wraak te nemen. Orla doet op eigen houtje ook onderzoek, maar daarmee loopt ze wel gevaar.

  9. 9. Betrayal: Part 1

    4 februari 2019 (53 minuten)

    Nikki wordt ervan beschuldigd een cruciale fout te hebben gemaakt in de zaak van een overleden politieman, maar ze weigert dat te accepteren. Thomas besluit die sectie over te doen, om uitsluitsel te krijgen. Intussen onderzoekt het team de zaak van een jonge Indiase wetenschapper die dood wordt aangetroffen in een kanaal. Hij werkte aan een nieuwe soort pijnstillers, en heeft op meerdere plekken mysterieuze prikwonden.

  10. 10. Betrayal: Part 2

    5 februari 2019 (53 minuten)

    Nikki is geschokt als Thomas ook moet concluderen dat ze een grove fout heeft gemaakt. Ze laat het er niet bij zitten en gaat zelf op onderzoek uit. Ze ontdekt dat een oude zaak ernstige gevolgen heeft voor zowel haarzelf als haar carrière. Jack en Clarissa proberen te achterhalen wat voor medicatie het team van jonge onderzoekers bij Pujari Farmaceutica precies maakt, en waarom dat Kalan zijn leven moest kosten.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van nlkink

nlkink

  • 163 berichten
  • 98 stemmen

Hee! Professor Leo Dalton is terug. Opgestaan uit de dood...


avatar van DjFrankie

DjFrankie

  • 3001 berichten
  • 3097 stemmen

Vond dit niet het sterkste seizoen.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.