• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.278 gebruikers
  • 8.985.869 stemmen
Avatar
 
banner banner

Goede Tijden, Slechte Tijden - Seizoen 7 (1996-1997)

2,61 18 stemmen

Alternatieve titel: GTST

IMDb beoordeling: 3,5 (1.454)

Afleveringen: 200

Speelduur: 3 dagen, 4 uur en 40 minuten

Ontwikkeld door: Olga Madsen

Met: Wik Jongsma, Bartho Braat en Bruni Heinke

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 26 augustus 1996

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede tijden, slechte tijden (ook bekend als GTST) speelt zich af in het fictieve plaatsje Meerdijk. De serie volgt de families Alberts, Sanders, Bouwhuis en vele andere memorabele personages.

Afleveringen Seizoen 7 (1996-1997)

  1. Aflevering 1

    26 augustus 1996 (23 minuten)

    Is Arnie dood na zijn val van de boot of weet Linda hem te redden? Anita wil met Rik spreken over zijn emigratieplannen, voordat ze hem haar ja-woord geeft. Helen moet daarom de aanwezigen op de trouwerij vragen om nog even geduld te hebben. Robert komt ter ore wat er op de boot is gebeurd. Jef krijgt bittere beschuldigingen aan zijn adres, omdat Dian haar kindje is verloren.

  2. Aflevering 2

    27 augustus 1996 (23 minuten)

    Alle aanwezigen in het stadhuis zijn in afwachting van de bruid. Het raakt Linda diep wanneer Laura haar gram probeert te halen, maar Robert troost haar. Dian is bang dat het nog niet voorbij is en Ludo het nog steeds op haar heeft voorzien. Jef en Sylvia durven hun gevoelens niet te uiten en draaien om de hete brij heen.

  3. Aflevering 3

    28 augustus 1996 (23 minuten)

    Stan probeert uit te vissen of Fatima uit liefde voor hem is teruggekomen. Laura verwijt Robert dat hij begrip op kan brengen voor Linda. Ludo tovert een alibi voor de aanslag op Dian uit de hoge hoed. Dian is bang en zoekt naar een oplossing die rigoureuze gevolgen zal hebben.

  4. Aflevering 4

    29 augustus 1996 (23 minuten)

    Stan moet kiezen: houdt hij van Suzanne of van Fatima? Uiteindelijk brengt hij Suzanne op de hoogte van zijn besluit. Roos denkt dat het nooit iets kan worden tussen haar en Arthur, maar hoe maakt ze dat duidelijk? Het is voor Sylvia niet gemakkelijk om Jef alleen te laten nu hij zo verdrietig is om Dian. Kim probeert haar eigen problemen opzij te zetten om Laura te troosten.

  5. Aflevering 5

    30 augustus 1996 (23 minuten)

    Sylvia moet een beslissing nemen in de rel rond de aanranding van Kim. De familie Yilmaz vertrekt, maar Fatima kan geen afscheid nemen van Stan. De toekomst van Rik en Anita krijgt een wending door een aanbod van een horeca-collega.

  6. Aflevering 6

    2 september 1996 (23 minuten)

    Rik zit diep in de schulden en maakt een afspraak met een kredietverlener. Sylvia heeft haar beslissing genomen en gaat die Kim vertellen. Linda raadt Janine aan om haar hart te volgen in haar liefde voor Ludo. Arthur vindt het vreemd dat Stan niet op hun wekelijkse biljartavondje is.

  7. Aflevering 7

    3 september 1996 (23 minuten)

    Anita twijfelt of ze een verzoeningspoging met Rik moet ondernemen. Janine wringt zich in allerlei bochten om Daniël de waarheid niet te hoeven vertellen. Suzanne probeert zich groot te houden als ze Stans besluit hoort. Jef wil Sylvia uitleggen dat hij Kim niet meer kan vertrouwen. Arnie neemt een grote beslissing.

  8. Aflevering 8

    4 september 1996 (23 minuten)

    Linda komt Arnies spullen terugbrengen. De reactie van Roos verrast haar. Janine probeert uit te vissen of het waar is wat ze over Ludo heeft gehoord. Laura hoort een gesprek tussen Robert en Mira. Bij Arnie groeit het besef dat hij Linda lange tijd valse hoop heeft gegeven.

  9. Aflevering 9

    5 september 1996 (23 minuten)

    De manier waarop Robert reageert, sterkt Laura in het vermoeden dat hij iets heeft te verbergen. Ze gaat op onderzoek uit. Ludo benadert Jessica met een interessant voorstel. Kim maakt zich grote zorgen om haar zieke broer Julian. Suzanne is Roberts gekonkel meer dan zat.

  10. Aflevering 10

    6 september 1996 (23 minuten)

    De obscure kredietverlener zet Rik onder zware druk. Robert biecht zijn verhouding met Mira op bij Arnie en hoopt dat hij hem zal dekken. Roos heeft een plannetje om Rik en Anita met elkaar in contact te brengen en vraagt Jessica om hulp. Langzaamaan groeien Arnie en Roos weer naar elkaar toe.

  11. Aflevering 11

    9 september 1996 (23 minuten)

    Rik wil zijn motor verkopen en raakt hem in no-time kwijt. Kim probeert haar doodzieke broer Julian te bereiken. Sylvia maakt zich grote zorgen om Kim. Jef heeft daar zijn eigen gedachten over. Tegen zijn zin raakt Arnie betrokken bij het overspel van zijn vader.

  12. Aflevering 12

    10 september 1996 (23 minuten)

    Robert moet zich in allerlei bochten wringen om geen argwaan te wekken bij Laura, wanneer hij een afspraakje heeft met Mira. Arthur kan het geheim van Rik niet langer voor zich houden. Anita krijgt het ook te horen. Jef vraagt Janine te hulp in de zoektocht naar Kim.

  13. Aflevering 13

    11 september 1996 (23 minuten)

    Jessica aarzelt of ze in moet gaan op een aantrekkelijk aanbod van Ludo. Suzanne is op kantoor getuige van de seksuele uitspattingen van haar collega. Sylvia probeert Jef ervan te overtuigen om Kim nog een kans te geven. Janine bekent aan Daniël dat ze tegen hem heeft gelogen over haar gevoelens voor Ludo.

  14. Aflevering 14

    12 september 1996 (23 minuten)

    Robert is zichzelf niet, wanneer hij tegenover Jef niet meer kan ontkennen dat hij een verhouding heeft. De geldschieter maakt aan Rik duidelijk dat hij een aflossing verwacht, en snel. Harmsen bedient zijn nichtje van goedbedoeld advies. Wanneer Kim haar broer wil bezoeken wordt de deur voor haar neus dichtgesmeten.

  15. Aflevering 15

    13 september 1996 (23 minuten)

    Het is voor Arnie onmogelijk om Roberts verhouding nog langer voor zich te houden. Anita weet niet meer wat ze met Rik aanmoet. Kim doet haar uiterste best om Julian op te laten knappen, maar hij weigert haar hulp. Jessica is nog laat op kantoor bezig, wanneer er onverwacht bezoek aanklopt.

  16. Aflevering 16

    16 september 1996 (23 minuten)

    De pleegouders van de doodzieke Julian verschillen van mening over de medische ingreep. Robert raakt buiten zinnen als hij hoort dat Suzanne een nieuw bedrijf wil beginnen. Linda komt tot de onaangename ontdekking dat ze weinig werk meer toebedeeld krijgt. Anita weigert Harmsen uitleg te geven over haar afspraak met Rik.

  17. Aflevering 17

    17 september 1996 (23 minuten)

    Roos en Arnie dagdromen over een huis. Er is slechts één probleem: de kosten. Jef en Sylvia ontdekken eindelijk waar Kim is. Linda maakt en afspraakje met Robert, nadat ze hem met Mira heeft gezien. Jef is bang dat Robert de zaak met Suzanne op de spits drijft.

  18. Aflevering 18

    18 september 1996 (23 minuten)

    Anita doet een schrikbarende ontdekking en begrijpt dan in welke positie Rik zich bevindt. Wanneer Robert op zijn strepen gaat staan, barst bij Suzanne de bom. Daniël is van menig dat Jessica niet weet waar ze aan begint met Ludo. Mira is erg nerveus wanneer Laura haar benadert.

  19. Aflevering 19

    19 september 1996 (23 minuten)

    Sylvia is bang dat het nooit meer goed komt tussen haar en Kim. Kim vertelt Julian dat zijn pleegouders medische hulp wilden weigeren. Robert reageert zijn woede af op de verkeerde persoon. Ludo probeert een zaak met Robert in der minne te schikken.

  20. Aflevering 20

    20 september 1996 (23 minuten)

    Laura zoekt Robert, hij schijnt een 'bespreking' in De Rozenboom te hebben. Arthur hoopt dat Jessica het niet te hoog in haar bol krijgt. Jef wil met Kim praten over haar valse beschuldigingen. Rik blijft stug volhouden dat hij geen hulp nodig heeft.

  21. Aflevering 21

    23 september 1996 (23 minuten)

    Een avondje in het theater is voor Jessica niet zo'n gezellige ervaring, wanneer een zakenrelatie zijn handen niet thuis kan houden. Harmsen doet er alles aan om de avond niet alleen door te brengen. Laura vertelt Sylvia over haar vermoedens dat Robert vreemdgaat. Ze broedt op een plan.

  22. Aflevering 22

    24 september 1996 (23 minuten)

    Laura's plannetje werkt en ze komt te weten dat Robert en Mira een afspraak hebben. Het frustreert Linda dat ze geen opdrachten meer kan krijgen. Ludo bombardeert Jessica met complimentjes, maar of hij in een goed blaadje komt? Kim heeft een ontmoeting met mensen van het kindertehuis. Ze vragen of Jef de kamer wil verlaten.

  23. Aflevering 23

    25 september 1996 (23 minuten)

    Arnie heeft niet veel te bieden op dit moment, toch doet hij Roos een verrassend voorstel. Julian twijfelt of het verstandig is om terug te gaan naar zijn pleegouders. Laura zou graag meer voor hem willen doen. Het lijkt erop dat Robert zijn kruit heeft verschoten.

  24. Aflevering 24

    26 september 1996 (23 minuten)

    Jef benadert Arnie voor een opdracht voor A.A. & F. in Venezuela. Wanneer Robert dit hoort, voelt hij zich gepasseerd. Rik kan zijn penibele financiële positie voor Anita niet langer verzwijgen. Jef krijgt het oordeel van het kindertehuis over de toewijzing van Kim te horen.

  25. Aflevering 25

    27 september 1996 (23 minuten)

    Anita wil Rik helpen om van zijn schulden af te komen. Rik heeft daar zijn eigen ideeën over en maakt een afspraak. Wanneer Laura aangeeft dat ze een belangrijke reden heeft om met Robert te gaan praten, ziet hij een kans op verzoening. Julian zit er erg mee dat hij zijn pleegouders verdriet heeft moeten doen, maar Albert Holst is nog niet uit zijn leven verdwenen.

  26. Aflevering 26

    30 september 1996 (23 minuten)

    Julian confronteert zijn pleegvader Albert met het feit dat ze hem niet wilden laten helpen in het ziekenhuis. Wanneer Kim Julian niet per telefoon kan bereiken, besluit ze naar hem op zoek te gaan. Helen wil Harmsen helpen, maar hij schaamt zich voor haar. Roos zou graag met Arnie meegaan naar Venezuela, maar ze zitten te krap bij kas.

  27. Aflevering 27

    1 oktober 1996 (23 minuten)

    Jef is bang dat Robert door zijn starre houding Arnie voorgoed kwijt zal raken. Jessica moet voor haar werk in versneld tempo leren autorijden. Ludo stelt haar een mooie beloning in het verschiet. Sylvia is verbijsterd wanneer Kim verslag doet van de toestanden in huize Alberts. Robert hoopt niet meer in verleiding te worden gebracht door Mira.

  28. Aflevering 28

    2 oktober 1996 (23 minuten)

    Suzanne vraagt Daniël of hij mee gaat kijken naar een pand voor haar nieuwe bedrijf. Harmsen maakt zich klaar voor zijn eerste afspraakje. Arnie en Robert doen een poging om hun geschillen bij te leggen. Roos organiseert een gezellig dinertje vanwege Arnies vertrek naar Venezuela, maar dan staat Titia overstuur op de stoep.

  29. Aflevering 29

    3 oktober 1996 (23 minuten)

    Albert Holst ontsteekt in uitzinnige woede wanneer hij te horen krijgt wat Julian heeft beslist. Harmsen raakt verstrikt in zijn eigen 'handige' oplossingen. Jessica probeert haar spoedcursus autorijden tot een goed einde te brengen. De onzekerheid slaat bij Suzanne toe, nu het nieuwe avontuur vaste vorm begint aan te nemen.

  30. Aflevering 30

    4 oktober 1996 (23 minuten)

    Arnie reist af en Roos doet een zwangerschapstest. Titia wil Laura waarschuwen, omdat ze vreest dat Albert het er niet bij zal laten zitten. Mira wil Robert voorlopig niet meer zien, maar op het vliegveld hebben ze een warm weerzien. Suzanne probeert Daniël te winnen voor haar nieuwe bedrijf.

  31. Aflevering 31

    7 oktober 1996 (23 minuten)

    Het laat Janine niet onberoerd wanneer ze haar ex-geliefde Ludo samen met Jessica aantreft. Suzanne neemt een dapper besluit over haar toekomst. Govert Harmsen heeft een afspraak met een onbekende dame in Bodega de Koning. Albert Holst wil kost wat kost dat zijn vrouw hun afvallige zoon Julian uit haar leven bant.

  32. Aflevering 32

    8 oktober 1996 (23 minuten)

    Julian maakt zich grote zorgen over zijn pleegmoeder. Albert vertrouwt Titia voor geen cent en grijpt hardhandig in als ze Julian benadert. Ludo weet Janine tot het uiterste te drijven. Ze schaamt zich er voor dat hij haar nog steeds zo diep weet te raken. Jef komt thuis met souvenirs uit Venezuela.

  33. Aflevering 33

    9 oktober 1996 (23 minuten)

    Harmsen wordt overrompeld door zijn afspraakje. Roos kan haast niet wachten tot zij en Arnie hun nieuwe huis kunnen betrekken. Kim vermoedt dat Julian verliefd aan het worden is op haar vriendinnetje Mimi. Linda gaat bij Suzanne langs met een zakelijk voorstel.

  34. Aflevering 34

    10 oktober 1996 (23 minuten)

    Wanneer Laura hoort dat Mira's man terug is, zint ze op wraak. Robert beseft bij wie zijn hart ligt en gaat naar Mira's hotelkamer toe. Harmsen zit met een flink probleem. Hij klopt bij Arthur aan voor een oplossing. Ludo heeft voor Jessica een grote verrassing in petto.

  35. Aflevering 35

    11 oktober 1996 (23 minuten)

    Ludo geeft Jessica een uitbrander wanneer zij eerlijk de waarheid zegt. Net wanneer de emoties oplopen tussen Robert en Laura belt er iemand van de kinderbescherming om te praten over Julian. Roos had onderhand wel een telefoontje van Arnie verwacht.

  36. Aflevering 36

    14 oktober 1996 (23 minuten)

    Kim doet op haar kamer een onaangename ontdekking. Giselle wil weer een afspraak maken met Harmsen, maar kan hij dat wel aan? Mira wil het weer goedmaken met Robert. Laura treft haar bij Robert op kantoor. Ludo twijfelt of hij zich niet vergist heeft in Jessica.

  37. Aflevering 37

    15 oktober 1996 (23 minuten)

    Omdat Harmsen nerveus is voor zijn afspraakje met Giselle zoekt hij hulp bij Arthur. Janine probeert Ludo haar gevoelens niet te laten blijken wanneer ze hem met Jessica in de Rozenboom aantreft. Kim is bang dat Jef op de hand van Dian zal zijn en haar links zal laten liggen.

  38. Aflevering 38

    16 oktober 1996 (23 minuten)

    In woede ontvlamd dwingt Albert Holst zijn vrouw tot een reinigingsritueel. Variety, het modellenbureau van Suzanne en Linda, gaat van start. Roos krijgt een huis aangeboden maar moet snel beslissen. Dat wil ze niet zonder Arnie doen. Robert krijgt een verontrustend telefoontje.

  39. Aflevering 39

    17 oktober 1996 (23 minuten)

    Titia klopt bij Janine aan voor hulp na wat Albert haar heeft aangedaan. Julian voelt zich een buitenstaander in huize Alberts. Jessica's samenwoonplannen nemen steeds vastere vormen aan. Ludo voorspelt zijn vriend Huib dat zij binnenkort uit zijn hand zal eten.

  40. Aflevering 40

    18 oktober 1996 (23 minuten)

    Niets is Albert Holst te gek als hij op zoek is naar het onderkomen van zijn vrouw. Jefs vastberadenheid wordt gestuit door Robert. Ludo doet zijn uiterste best om het goed te maken bij Jessica. Er wordt een geheimzinnige mand bezorgd voor Janine.

  41. Aflevering 41

    21 oktober 1996 (23 minuten)

    Janine is verbaasd over het wonderlijke pakje dat bij haar bezorgd is. Jef wil dat Dian nadenkt over de toekomst van haarzelf en van 'Van Houten International'. Dian probeert onder een afspraak met Ludo uit te komen. Kim maakt zich grote zorgen over Julian. Rik gaat Roos een hart onder de riem steken maar is nerveus om Anita in het hotel te ontmoeten.

  42. Aflevering 42

    22 oktober 1996 (23 minuten)

    In Venezuela trekt Robert conclusies uit wat ze vinden maar vindt geen steun bij Laura. Niet helemaal zeker van haar zaak vraagt Suzanne aan Daniël advies bij haar eerste belangrijke opdracht. Arthur staat Dian bij omdat ze zich druk maakt over een bespreking met Ludo. Albert Holst houdt Janine scherp in de gaten.

  43. Aflevering 43

    23 oktober 1996 (23 minuten)

    Linda is geschokt als ze Suzannes 'perfecte modellen' ontmoet. Arthur zegt Jessica de waarheid over haar relatie met Ludo. Robert en Laura bereiken eindelijk een dorp in de jungle waar ze meer te weten komen over Arnie. Roos ziet haar hoop bevestigd als ze radiocontact heeft met Laura.

  44. Aflevering 44

    24 oktober 1996 (23 minuten)

    Radeloos verliest Robert alle controle over zichzelf. Het lijkt of Linda en Suzanne over alles van mening verschillen. Julia krijgt een brief waarin hij wordt gevraagd in het geheim naar S.O.S. te komen. Sylvia is bang dat Jef er door zijn schuldgevoelens aan onderdoor zal gaan.

  45. Aflevering 45

    25 oktober 1996 (23 minuten)

    Na lang wachten concluderen Janine en Julian dat Titia niet komt opdagen. Zelfs een simpel spelletje kunnen Kim en Dian niet zonder ruzie afwerken. Roos voelt zich verslagen en eenzaam. Jef probeert haar te troosten. Albert Holst zoekt wraak omdat Julian hem is afgenomen.

  46. Aflevering 46

    28 oktober 1996 (23 minuten)

    Robert wil uit Venezuela vertrekken, maar Laura eist dat hij blijft. Albert Holst is ontevreden over de uitkomst van zijn actie. Hij wil zich wreken op Kim. Het toetje van Jessica en Ludo's dinertje valt bijzonder in de smaak. Kim en Dian vliegen elkaar in de haren.

  47. Aflevering 47

    29 oktober 1996 (23 minuten)

    Julian ontdekt wat Albert Holst met Kim heeft gedaan. Nerveus haalt Roos Laura en Robert op van het vliegveld. Ze is nog onwetend over de uitkomst van hun zoekactie. Ludo's lunch met Jessica en oom Govert is geen doorslaand succes. Dian heeft een koper voor haar aandelen gevonden en wil dat Jef meegaat om te onderhandelen.

  48. Aflevering 48

    30 oktober 1996 (23 minuten)

    Variety's eerste opdracht is niet gemakkelijk uit te voeren. Suzanne vraagt Rik om hulp. Het is voor Julian onmogelijk om te kiezen tussen Titia of Laura. Robert zoekt hulp bij Roos, maar zij kruipt alleen maar dieper in haar schulp. Linda wil van Laura horen waarom ze niet op de hoogte is gebracht over Arnie.

  49. Aflevering 49

    31 oktober 1996 (23 minuten)

    Dat ze zichzelf verwaarloost, komt Linda duur te staan. Dian zint op wraak wat betreft Ludo. Jef voelt zich schuldig over het debacle in Venezuela. Sylvia en Kim proberen hem op te vangen. Julian neemt, door Titia gestuurd, een rigoureuze beslissing.

  50. Aflevering 50

    1 november 1996 (23 minuten)

    Roos kan de strijd met Laura niet aan en vlucht het huis uit. Suzannes keuze om met niet-professionele modellen te werken pakt zeer ongelukkig uit. Helen probeert te bemiddelen tussen Jef en Robert, maar Laura's denkbeelden baren ook haar grote zorgen.

  51. Aflevering 51

    4 november 1996 (23 minuten)

    Janine vindt dat Linda een manier moet zoeken om haar leed te verwerken. Linda probeert Roos te spreken te krijgen. Dat Robert niet met Jef wil spreken leidt tot spanningen op kantoor. Dian krijgt een goed bod op haar aandelen. Robert verwijt Laura dat zij Roos tot wanhoop heeft gedreven.

  52. Aflevering 52

    5 november 1996 (23 minuten)

    Jessica is er niet gelukkig mee dat de naam van kunstverzamelaar Huib van Groeningen bovenaan een gastenlijst van Ludo prijkt. Robert weet niet wat hij moet denken als Laura Arnies kamer in zijn oorspronkelijke staat heeft teruggebracht. Rik schrijft zich in bij Variety. Janine wil weer bij SOS gaan werken.

  53. Aflevering 53

    6 november 1996 (23 minuten)

    Dian spint een web waardoor de directie van AA&F niet om haar heen kan. Jessica beseft dat Ludo haar heeft gebruikt en vraagt zich af of ze haar baan moet opzeggen. Roos probeert haar verdriet te verwerken door zich op haar werk te storten. Sylvia wil weten waarom Kim weigert om naar school te gaan.

  54. Aflevering 54

    7 november 1996 (23 minuten)

    Kim treft bij school Julian en een huilende Mimi aan. Robert zoekt een manier om Arnie te herdenken. Helen komt bij Sylvia langs met zeer vervelend nieuws over Kims gedrag. Laura's hoop op een levensteken van Arnie laait weer op door verhalen van Arthur.

  55. Aflevering 55

    8 november 1996 (23 minuten)

    Jessica neemt een moeilijk besluit over Ludo. Ludo neemt een rigoureus besluit over Jessica. Laura heeft een geheime ontmoeting met een tropendeskundige. Sylvia eist van Kim opheldering, maar deze wil niets loslaten. Helen geeft advies, wanneer Janine sterk twijfelt aan haar capaciteiten als hulpverlener.

  56. Aflevering 56

    11 november 1996 (23 minuten)

    Robert heeft plannen voor een afscheidsceremonie, maar stuit op weerstand bij Laura. Roos kan co-schappen lopen op een afdeling voor terminaal zieken. Harmsen loopt met zijn ziel onder zijn arm nu Jessica het huis uit is. Ludo bereidt Jessica een warm onthaal voor. Janine's onzekerheid lijkt langzaam te verdwijnen.

  57. Aflevering 57

    12 november 1996 (23 minuten)

    Pestkop Patrick probeert Kim te intimideren wanneer zij samen naar de rector moeten. Laura vindt dat Roos Arnie niet definitief mag opgeven. Emmanuel heeft nieuws voor Laura uit de binnenlanden van Venezuela. Dian mist een directievergadering van AA& F, omdat ze aan het winkelen is.

  58. Aflevering 58

    13 november 1996 (23 minuten)

    Linda en Suzanne zijn nerveus voor een afspraak met een groot reclamebureau waar zij zaken mee zullen gaan doen. Sylvia is bang dat Kim te ver achterop is met haar schoolwerk en vraagt Mimi of zij meer over de reden van Kims schorsing weet. Anita treft Roos in tranen aan. Linda weet niet wat ze moet denken als Robert haar uitnodigt.

  59. Aflevering 59

    14 november 1996 (23 minuten)

    Laura probeert haar mening door te drukken bij de plechtigheid om Arnie te herdenken. Janine kijkt gespannen uit naar de afspraak voor een freelance schrijfopdracht. Mimi ontdekt tot haar schande dat Patrick haar maar niet met rust wil laten. Door de invloed van Ludo kan Jessica niet naar Arnies afscheid.

  60. Aflevering 60

    15 november 1996 (23 minuten)

    Daniël verbaast zich over de kieskeurigheid van Janine. Linda vermoedt een boycot van Variety, maar wie of wat steekt daar dan achter? Suzanne probeert er in uiterste wanhoop meer over te weten te komen. Jessica hoort van Ludo dat hij haar vertelt wat hij nog voor Janine voelt.

  61. Aflevering 61

    18 november 1996 (23 minuten)

    Kim verschijnt weer op school. Suzanne heeft het vermoeden dat haar prostitutieverleden de boycot van Variety veroorzaakt, maar verzwijgt dit voor Linda. Jessica komt bij Harmsen om hulp, maar wil niet zeggen wat er is gebeurd. Janine twijfelt of ze de schrijfopdracht toch niet zal aannemen.

  62. Aflevering 62

    19 november 1996 (23 minuten)

    Julian is bang dat Laura hem te veel ziet als de vervanger van Arnie. Linda probeert tot de reclame-directeur door te dringen over de ingetrokken opdracht. Jef hoopt dat Dian haar nieuwe functie eindelijk eens serieus gaat nemen. Emmanuel nodigt Laura uit voor een jazzconcert.

  63. Aflevering 63

    20 november 1996 (23 minuten)

    Anita vraagt Arthur in te vallen in hotel Dendermonde, want Roos moet vrijgehouden worden. Harmsen wil een goed woordje doen voor Jessica bij Ludo. Ludo lijkt eerlijk te zijn als hij bij Jessica zijn hart lucht. Helen probeert Linda duidelijk te maken dat ze op het verkeerde spoor zit.

  64. Aflevering 64

    21 november 1996 (23 minuten)

    Julian moet op tijd komen om Mimi te redden uit de handen van haar vervelende klasgenoten. Jessica probeert voor zichzelf het doen en laten van Ludo goed te praten. AA & F is onderbemand: Dian is winkelen en Sylvia ligt met hoofdpijn thuis. Janine belooft Daniël nooit meer iets voor Ludo te doen.

  65. Aflevering 65

    22 november 1996 (23 minuten)

    Linda vraagt zich af of ze Suzanne nog een kans zal geven. Suzanne realiseert zich dat Variety zonder Linda failliet zal gaan. Jef is zeer ontevreden over het door Dian geleverde werk. Laura ontmoet een goede kennis uit haar schooltijd.

  66. Aflevering 66

    25 november 1996 (23 minuten)

    Laura vertelt Robert dat ze een baantje in een nachtclub heeft. Ludo overlaadt Jessica met attenties. Linda overweegt zich terug te trekken uit 'Variety' en haar investering terug te vragen. Sylvia laat Jef laconiek weten dat ze is doorverwezen naar een specialist.

  67. Aflevering 67

    26 november 1996 (23 minuten)

    Robert vindt dat Laura haar bespottelijke plannen niet moet doorzetten. Suzanne vraagt Rik en Mimi als modellen voor een reclamecampagne. Julian ergert zich aan Mimi's weigering om alles aan Helen op te biechten. Jef vertelt Sylvia dat hij graag mee wil naar de specialist.

  68. Aflevering 68

    27 november 1996 (23 minuten)

    Jessica gaat op onderzoek uit, wanneer ze rare verhalen hoort over Ludo. Sylvia verzwijgt Jef de waarheid over haar ziekte. Helen probeert Linda ervan te overtuigen dat het voor 'Variety' het beste is als ze weer aan het werk zou gaan. Kim weet Julian tot een bekentenis over te halen.

  69. Aflevering 69

    28 november 1996 (23 minuten)

    Ludo begint zich te ergeren aan Jessica's afstandelijkheid. Rik is teleurgesteld als Anita er niet is wanneer hij zijn laatste termijn komt aflossen. Arthur heeft toekomstplannen en wil daar Anita in betrekken. Laura wordt steeds nerveuzer, wanneer ze zich aan het voorbereiden is voor haar debuut in de jazzclub.

  70. Aflevering 70

    29 november 1996 (23 minuten)

    Laura heeft haar eerste optreden in de jazzclub. Suzanne twijfelt of ze het bijltje er bij neer moet gooien. Janine wil wel bemiddelen tussen Suzanne en Linda. Daniël vindt dat Robert Laura's beslissingen moet respecteren. Julian vist naar Mimi's gevoelens voor Rik.

  71. Aflevering 71

    2 december 1996 (23 minuten)

    Daniël probeert Jef ervan te overtuigen dat Dian helemaal niet functioneert bij AA & F. Robert leest de recensie van Laura's optreden. Het komt Rik ter ore dat Matthijs amoureus geïnteresseerd is in Anita. Robert roept een directievergadering uit over de kwestie Dian.

  72. Aflevering 72

    3 december 1996 (23 minuten)

    Sylvia verbaast Jef met haar plotselinge plannen om Floris te bezoeken. Roos weet niet wat ze met de informatie over Sylvia's dodelijke ziekte aanmoet. Jessica wil geen argwaan wekken en geeft aan Ludo toe. Daniël blijft sceptisch over Dians handel en wandel.

  73. Aflevering 73

    4 december 1996 (23 minuten)

    Roos merkt tot haar grote verbazing dat Jef niets weet van Sylvia's ziekte. De specialist informeert bij Sylvia waarom ze haar medicijnen niet heeft opgehaald. Linda neemt een spoedopdracht via Suzanne aan. Dian bluft met een grote klant in vergevorderde onderhandelingen te zijn. Suzanne is bezorgd om Jessica.

  74. Aflevering 74

    5 december 1996 (23 minuten)

    Jessica ziet Ludo's toekomstplannen helemaal niet zitten. Ze baalt ervan wanneer Ludo haar bij al haar afspraken gezelschap houdt. Linda is furieus wanneer ze hoort dat Suzanne voor haar heeft verzwegen dat Variety opdrachten verliest. Kim snapt niets van Sylvia, want zij geeft haar zomaar een zeer waardevol cadeau. Jef nog minder.

  75. Aflevering 75

    6 december 1996 (23 minuten)

    Jef klaagt bij Roos dat hij Sylvia's levensinstelling niet meer kan begrijpen. Laura wordt overspoeld met boeketten van een anonieme afzender. Ludo treedt genadeloos op tegen Jessica's opstandige gedrag. Rik en Mimi hebben een afspraakje. Ze treffen, tot Riks ongenoegen, Anita met Matthijs aan.

  76. Aflevering 76

    9 december 1996 (23 minuten)

    Jessica merkt dat haar woede bij Ludo een averechts effect heeft. Jef probeert bij Sylvia af te dwingen dat ze vertelt wat er met haar aan de hand is. Arthur heeft een offerte voor de fitnessruimte in hotel Dendermonde en vraagt Anita om toestemming. Laura stoort zich aan alle overdreven aandacht voor haar zang-succes.

  77. Aflevering 77

    10 december 1996 (23 minuten)

    Ludo besluit harde actie tegen Suzanne te ondernemen, omdat zij Jessica tegen hem opzet. Suzanne toont zich blij met elke potentiële klant van Variety, ook al gedraagt hij zich wat vreemd. Dian brengt de kunstbeurs weer ter sprake, maar Huib van Groeningen heeft andere plannen met haar. Jef probeert wanhopig Sylvia's specialist te spreken te krijgen.

  78. Aflevering 78

    11 december 1996 (23 minuten)

    Laura klaagt bij de eigenaar van de nachtclub dat ze last heeft van een opdringerige fan. Linda en Suzanne proberen alle sporen van een gewelddadig bezoek uit te wissen. Als vergelding voor al het leed gooit Jessica een oogappel van Ludo kapot.

  79. Aflevering 79

    12 december 1996 (23 minuten)

    Robert weet Jef ervan te overtuigen dat er met Sylvia niets aan de hand is. Ludo eist dat Jessica zijn kostbare beeldje vergoedt. Arthur wil dat Laura haar excuses aan Emmanuel gaat aanbieden. Door Anita's geflirt denkt Matthijs dat het wel iets wordt tussen hen en hij trekt de stoute schoenen aan.

  80. Aflevering 80

    13 december 1996 (23 minuten)

    Linda en Suzanne zijn bang voor de gevolgen van aangifte bij de politie. Huib van Groeningen blijft twijfelen of hij zijn kunstbeurs door Dian zal laten organiseren. Omdat resultaat uitblijft, besluiten Daniël en Robert om Dian uit te kopen. Harmsen klaagt zijn nood over de problemen met contactadvertenties.

  81. Aflevering 81

    16 december 1996 (23 minuten)

    Laura wordt onder druk gezet om te kiezen voor haar zangcarrière. Het is voor Linda en Suzanne uiterst verwarrend dat de kranten en de politie blijven zwijgen over het lijk van Fred. Daniël trekt aan het kortste eind. Hij moet samen met Dian de opdracht van Huib van Groeningen uitvoeren. Suzanne kan haar belofte aan Jessica niet waarmaken.

  82. Aflevering 82

    17 december 1996 (23 minuten)

    Arthur vraagt hulp aan Rik, wanneer hij er alleen voor staat bij de verbouwing van de fitnessruimte. Het verrast Ludo dat hij bij een afspraak met Huib Dian aan diens zijde treft. Rik baalt, wanneer hij merkt dat Mimi spijbelt om bij hem te zijn. Dian overstelpt Sylvia met werk en blijft haar op de huid zitten.

  83. Aflevering 83

    18 december 1996 (23 minuten)

    Fred zoekt wraak op Linda en Suzanne. Jessica heeft geldzorgen en Julian heeft problemen in de liefde. Ze slaan de handen ineen om samen geld te verdienen. Ludo wil Dian lik op stuk geven, maar vindt Daniël tegenover zich. Kim is razend op Dian.

  84. Aflevering 84

    19 december 1996 (23 minuten)

    Linda en Suzanne verkeren in levensgevaarlijk gezelschap. Jef doet een ontdekking over Sylvia's ziekte en gaat op onderzoek uit. Rik en Anita lijken weer nader tot elkaar te komen, totdat Mimi langskomt. Roos probeert Harmsen over zijn zenuwen voor een blind-date te helpen.

  85. Aflevering 85

    20 december 1996 (23 minuten)

    Jef probeert voorzichtig bij Sylvia te informeren waar de medicijnen voor zijn. Harmsen heeft zijn afspraakje en is bijzonder onder de indruk van de dame in kwestie. Dian geeft Sylvia de wind van voren, wanneer ze een fout maakt in haar werk. Suzanne vertelt Janine wat haar is overkomen en dat ze vermoedt wie er achter zit, namelijk Ludo.

  86. Aflevering 86

    23 december 1996 (23 minuten)

    Jef probeert Sylvia over te halen om iets tegen haar ziekte te ondernemen. Hij neemt Roos in vertrouwen. Dian is achterdochtig, wanneer Daniël zegt een beter plan te hebben voor de kunstbeurs. Rik is bang dat hij het bij Anita helemaal heeft verbruid. Eveline wil Laura over de streep trekken om een juridische carrière te beginnen.

  87. Aflevering 87

    24 december 1996 (23 minuten)

    Daniël spreekt Rik moed in. Voor Anita komt er een verrassing het hotel binnenwandelen. Roos trekt de stoute schoenen aan en gaat op onderzoek uit in het ziekenhuis. Jessica en Julian zien een gouden toekomst voor hun 'Broodjesexpress'. Harmsen vertelt dat hij zijn hart heeft verloren aan een vrouw.

  88. Aflevering 88

    25 december 1996 (23 minuten)

    Jef krijgt weer hoop wanneer Roos met een kans voor Sylivia's genezing op de proppen komt. Janine is erg nieuwsgierig naar hoe het zit tussen Daniël en Eveline. Suzanne hoopt de bank te kunnen overtuigen om de geldproblemen bij Variety te dekken. Ludo's bewering brengt Janine aan het twijfelen.

  89. Aflevering 89

    26 december 1996 (23 minuten)

    Harmsen wil zijn avondje met Lisette goed organiseren. Dian is niet blij met haar nieuwe medewerker. Linda zoekt op haar manier een mogelijkheid om Variety uit de problemen te helpen. Jessica en Julian gaan in beraad over hun bedrijfsvoering. Ze moeten hun zaken beter regelen.

  90. Aflevering 90

    27 december 1996 (23 minuten)

    Kim snapt er niets van, wanneer Sylvia vertelt dat ze een tijdje weg zal gaan. Robert probeert Janine te paaien, wanneer het tot een crisis komt. Jef is bang voor de toekomst. Janine loopt Eveline tegen het lijf en vraagt op de vrouw af naar haar relatie tot Daniël.

  91. Aflevering 91

    30 december 1996 (23 minuten)

    Sylvia is doodsbang voor de kuur die ze moet ondergaan. Ze eist strikte geheimhouding van Jef. Voor Robert verzwijgt Eveline wat er vroeger werkelijk tussen haar en Daniël is geweest. Het inkoopbeleid van Julian valt bij Jessica niet in goede aarde. Dian en Huib maken hun deal rond: zij gaat zijn kunstbeurs organiseren en niet Ludo.

  92. Aflevering 92

    31 december 1996 (23 minuten)

    Sylvia's verborgen verblijfplaats verziekt de verhouding tussen Jef en Kim. Kim maakt van haar hart geen moordkuil en confronteert Jef met een ontdekking. Daniël vertelt Janine eindelijk wat Eveline hem in het verleden heeft aangedaan. Helen wordt constant lastig gevallen door anonieme telefoontjes. Rik wil weten waarom Anita een hekel aan hem heeft.

  93. Aflevering 93

    1 januari 1997 (23 minuten)

    Door een ongeluk moet Kim naar het ziekenhuis. Laura wil van Eveline weten wat Daniël toch tegen haar heeft. Sylvia vraagt Jef tegen Kim haar versie van het verhaal overeind te houden, maar Robert vindt dat hij Kim de waarheid moet zeggen. Dian zit Linda en Suzanne stevig op de huid.

  94. Aflevering 94

    2 januari 1997 (23 minuten)

    De door Dian, Linda en Suzanne georganiseerde beurs lijkt een succes te worden totdat Ludo verschijnt. Jef kan er niet meer tegen dat Kim de waarheid niet mag weten. Helen denkt van alle pesterijen af te zijn nu ze een geheim telefoonnummer heeft. Laura gelooft Kims verhaal en denkt dat Jef vreemdgaat. Moet Robert dit rechtzetten?

  95. Aflevering 95

    3 januari 1997 (23 minuten)

    Sylvia en Jef krijgen te horen of de kuur is aangeslagen. Lisettes gedrag ten opzichte van Helen begint bizarre vormen aan te nemen. Door toedoen van Anita belandt Rik bij de dokter. Daniël krijgt een brief van Eveline om over het verleden te praten. Hij maakt een afspraak.

  96. Aflevering 96

    6 januari 1997 (23 minuten)

    Daniël kan maar moeilijk wennen aan Evelines constant aanwezige liefde en aandacht. Jef kan zijn hart alleen bij Robert luchten. Hij vertelt de uitslag van Sylvia's kuur. Sylvia doet een poging om Kim de waarheid te vertellen. Helen is het slachtoffer van pesterijen.

  97. Aflevering 97

    7 januari 1997 (23 minuten)

    Anita vindt het niet leuk dat Rik niet meer komt nu zijn werk in de fitnessruimte is afgelopen. Janine heeft meer dan normale belangstelling voor de foto's van haar dans met Ludo. Harmsen is bang opnieuw door een vrouw te worden afgewezen. Linda is getuige van een treitertelefoontje, wanneer ze bij Helen op bezoek is.

  98. Aflevering 98

    8 januari 1997 (23 minuten)

    Sylvia wil Floris in een brief zeggen dat ze gaat sterven. Kim doet een ontdekking over Sylvia. Janine neemt een vergaand besluit, wanneer ze een cadeau van Ludo ontvangt. Daniël lijkt alleen nog oog te hebben voor Eveline. Dian laat doorschemeren dat ze Huib alleen heeft versierd om een vette deal te sluiten. Durft Anita aan Rik te vragen of hij wil blijven?

  99. Aflevering 99

    9 januari 1997 (23 minuten)

    Julian wil tot actie overgaan wanneer hij hoort dat Ludo Jessica heeft mishandeld. Harmsen is van plan zijn huwelijksaanzoek aan Lisette door te zetten. Daniël ontdekt dat Janine met Ludo is vertrokken. Kim krijgt de waarheid over Sylvia's ziekte te horen.

  100. Aflevering 100

    10 januari 1997 (23 minuten)

    Het komt Dian ter ore met welke vrouw Ludo op reis is. Jessica denkt dat ze wordt achtervolgd door een mannetje van Ludo. Helen verzwijgt de pesterijen tegen Wil, omdat ze denkt dat zij haar toch niet gelooft. Robert moet Laura uitleggen waarom hij niet anders kon dan zwijgen over Sylvia's ziekte.

  101. Aflevering 101

    13 januari 1997 (23 minuten)

    Kim is bang dat Sylvia geen tijd meer voor haar zal hebben, wanneer haar zoon uit Amerika overkomt. Ludo wil van Janine weten of ze samen een toekomst hebben. Anita zorgt ervoor dat Rik altijd haar hotel kan binnenlopen. Helen vindt eindelijk iemand die haar gelooft over de bedreigingen.

  102. Aflevering 102

    14 januari 1997 (23 minuten)

    Ludo en Janine beleven een passionele liefdesvakantie in Israël. Toch heeft Janine reden om jaloers te zijn. Daniël maakt Eveline duidelijk dat hij zich grote zorgen maakt om Janine. Jessica en Julian zoeken naarstig naar een uitweg, wanneer de problemen zich voor hun cateringbedrijfje opstapelen. Jef ziet zich genoodzaakt Dian in te lichten over Sylvia's ziekte.

  103. Aflevering 103

    15 januari 1997 (23 minuten)

    Helen besluit stappen te ondernemen na een nieuwe bedreiging. Ludo en Janine beleven hun laatste uren samen in Israël. Dian verwijt Jef dat hij haar altijd buitensluit. Kim vraagt Dian het nog een keer te proberen bij Sylvia. Bij Harmsen beginnen huwelijksplannen vorm te krijgen.

  104. Aflevering 104

    16 januari 1997 (23 minuten)

    Helen wordt radeloos als er aan de pesterijen maar geen einde lijkt te komen. Robert vraagt zich af of Jef in de toekomst voor Kim kan blijven zorgen. Janine doet een poging uit te vinden wat de relatie van Dian met Ludo precies inhoudt. Kim probeert Sylvia te steunen, wanneer zij onzeker is over de komst van Floris. Daniël geeft Janine zijn uitgesproken mening over haar plotselinge liefdestrip met Ludo.

  105. Aflevering 105

    17 januari 1997 (23 minuten)

    Helen is blij er even uit te zijn, wanneer ze een uitnodiging aanneemt voor een etentje in de Rozenboom. Daniël wil Julian overhalen om Jessica te helpen in haar strijd tegen Ludo. Linda en Suzanne nemen een besluit over hun samenwerking met Huib van Groeningen. Kim kan er niet tegen wanneer Floris vervelend doet tegen Sylvia.

  106. Aflevering 106

    20 januari 1997 (23 minuten)

    Jessica vindt dat Julian te grote risico's voor haar neemt en zoekt zelf een oplossing voor haar schulden bij Ludo. Anita confronteert Lisette met het verleden. Harmsen wil weten waarom Helen zo eigenaardig reageerde op zijn verloofde. Sylvia besluit haar vrienden in te lichten over het feit dat ze stervende is. Rik en Roos gaan samen op zoek naar het hondje van Arnie.

  107. Aflevering 107

    21 januari 1997 (23 minuten)

    Door haar ziekte begint Sylvia steeds vreemdere trekjes te vertonen. Harmsen trekt vergaande conclusies uit Lisettes minder prettige verleden. Jef doet Sylvia het voorstel zich te laten opnemen in een privé-kliniek. Huib probeert uit wraak Dian zwart te maken bij Ludo.

  108. Aflevering 108

    22 januari 1997 (23 minuten)

    Het komt Eveline ter ore dat Daniël ooit een huwelijksaanzoek aan Janine heeft gedaan. Janine probeert Dian uit te horen over het verleden van Ludo. Lisette broedt op een plan waardoor Helen haar niet zal verdenken van de pesterijen. Kim heeft grote moeite zich bij Sylvia's wens neer te leggen.

  109. Aflevering 109

    23 januari 1997 (23 minuten)

    Sylvia neemt afscheid en vertrekt samen met Jef. Lisette toont schijnbaar groot berouw over haar vroegere daden. Er staat een macabere verrassing bij Helen op de mat. Daniël verwijt Janine dat ze een wig heeft gedreven tussen hem en Eveline.

  110. Aflevering 110

    24 januari 1997 (23 minuten)

    Jessica is radeloos, ze kan haar schuld aan Ludo onmogelijk afbetalen. Julian heeft wraak gezworen en achtervolgt Ludo tot in restaurant De Rozenboom. Arthurs hart gaat sneller kloppen bij het zien van het mooie model Meta. Janine is uiterst teleurgesteld in haar vrienden.

  111. Aflevering 111

    27 januari 1997 (23 minuten)

    Harmsen gaat poolshoogte nemen bij de psychiater van Lisette. Jef en Sylvia arriveren in Griekenland. Kim verlangt ernaar om bij Sylvia te zijn. Ludo reageert zich af op Jessica na het voorval met Julian. Janine wil weten wat er waar is van de beschuldigingen van Julian.

  112. Aflevering 112

    28 januari 1997 (23 minuten)

    Kim probeert achter het adres van Jef en Sylvia in Griekenland te komen. Ludo bezoekt Jessica over de schuld die ze bij hem heeft. Anita kan Harmsens beslissing om zich weer met Lisette te willen verloven absoluut niet op prijs stellen. Een tedere omhelzing van Jessica brengt Julian in verwarring.

  113. Aflevering 113

    29 januari 1997 (23 minuten)

    Julian helpt Kim met het uitvoeren van haar plan Laura biedt aan om te bemiddelen tussen Eveline en Daniël. Janine informeert naar de achtergrond van Ludo. Ze wil de gevaarlijke Luigi Pavese bellen. Linda vraagt Arthur en Meta samen voor een fotoreportage.

  114. Aflevering 114

    30 januari 1997 (23 minuten)

    Arthur en Meta kunnen hun ogen niet van elkaar afhouden. Lisette weet de hand te leggen op de huissleutels van Helen. Dian heeft twijfels over Ludo's schuld aan de dood van haar ongeboren kind. Kim krijgt onderweg de nodige tegenslag te verwerken. Zal ze op tijd aankomen?

  115. Aflevering 115

    31 januari 1997 (23 minuten)

    Arthur is nerveus over zijn fotosessie met Meta. Lisette kan haar haat voor Helen niet meer bedwingen. Daniël zoekt advies bij Laura over hoe hij Eveline terug kan winnen. Laura en Robert krijgen bericht van Kim. Sylvia is toch wel blij met Kims beslissing.

  116. Aflevering 116

    3 februari 1997 (23 minuten)

    Arthur en Meta hebben een gezellig avondje uit, totdat Meta een schokkende ontdekking doet. Jef probeert Kim uit te leggen dat Sylvia zichzelf een lange lijdensweg wil besparen. Helen is verrast als ze onaangekondigd bezoek in haar huis aantreft. Jessica merkt dat Julian haar niet alleen als zakenpartner ziet.

  117. Aflevering 117

    4 februari 1997 (23 minuten)

    Lisette gebruikt haar huwelijksplannen met Harmsen om dichter bij Helen te komen. Sylvia neemt afscheid van Kim en Jef. Julians plan om Jessica te imponeren, blijkt te hoog gegrepen. Het voorstel dat Arthur aan Meta doet, valt in verkeerde aarde.

  118. Aflevering 118

    5 februari 1997 (23 minuten)

    Helen probeert zich groot te houden, maar moet toegeven dat het haar heel erg dwarszit dat ze bedreigd wordt. Anita heeft te veel last van Balou en treft rigoureuze maatregelen. Dian krijgt de sleutel van Ludo's landhuis, zeer tegen de zin van Janine. Laura moet Julian verdedigen na zijn misstap.

  119. Aflevering 119

    6 februari 1997 (23 minuten)

    Janine is achterdochtig als Ludo geheimzinnig doet, maar deze weigert enige uitleg te geven. Rik vindt Anita een dierenbeul en wil niets meer met haar te maken hebben. Laura is het niet eens met de manier waarop Robert Julian aanpakt. Jef en Kim zoeken steun bij elkaar.

  120. Aflevering 120

    7 februari 1997 (23 minuten)

    Janine wordt tegen haar zin meegevoerd. Daniël is zeer teleurgesteld wanneer hij zijn brief aan Eveline ongeopend terug krijgt. Meta bekent aan Suzanne erg van Arthur gecharmeerd te zijn. Helen slaat, tegen beter in, het advies om een tijdje weg te gaan uit de wind.

  121. Aflevering 121

    10 februari 1997 (23 minuten)

    Lisette krijgt per ongeluk te horen dat Helen alleen thuis zal zijn. Kim stort haar hart uit bij Julian, want ze voelt zich volkomen allen gelaten. Dian is niet erg ingenomen met de plannen van Janine en Ludo. Laura probeert Eveline ervan te overtuigen haar relatie met Daniël niet op te geven.

  122. Aflevering 122

    11 februari 1997 (23 minuten)

    Helen vertrouwt Anita toe dat ze na wat er mat Martin is gebeurd, een ingrijpende beslissing heeft genomen. Linda doet tijdens een fotosessie een schokkende ontdekking over Meta. Door een truc van Robert lopen Daniël en Eveline elkaar tegen het lijf. Harmsen zegt Lisette zijn onvoorwaardelijke steun toe.

  123. Aflevering 123

    12 februari 1997 (23 minuten)

    Suzanne wil dat Meta een Arthur de waarheid vertelt. Arthur begrijpt niet dat hij maar niets van Meta hoort. Jef probeert zijn verdriet voor Kim te verbergen door vrolijk te doen. Kim snapt daar niets van en kan het niet meer aan. Laura vindt dat Robert veel te streng is voor Julian.

  124. Aflevering 124

    13 februari 1997 (23 minuten)

    Jef doet erg zijn best om Sylvia's laatste wens in te willigen. Linda en Suzanne proberen Helen van haar rigoureuze plannen af te brengen. Ondanks haar uitleg krijgt Arthur nog steeds geen duidelijk beeld van Meta. Lisette dringt bij Harmsen aan om het weer bij te leggen met Helen.

  125. Aflevering 125

    14 februari 1997 (23 minuten)

    Lisette raakt buiten zinnen, wanneer ze hoort van Helens plan. Helen en Martin maken zich klaar voor vertrek. Suzanne zet Dian voor het blok: of werken voor Ludo, of voor Variety. Jef beseft dat hij Kim absoluut niet kwijt wil en vraagt Robert om hulp.

  126. Aflevering 126

    17 februari 1997 (23 minuten)

    Wanner Harmsen naar Lisette belt, komt hij voor een verrassing te staan. Het antwoord van Daniël op de vraag vraag of hij Janines getuige wil zijn is overduidelijk. Kim voelt zich opgelaten door alle extra aandacht over haar overleden pleegmoeder.

  127. Aflevering 127

    18 februari 1997 (23 minuten)

    Laura is zeer zeker van haar zaak, wanneer Eveline van haar een volwaardig advocaat wil maken. Arthur zet alles op alles om Meta in te palmen en probeert een afspraak met haar te maken. Harmsen kan niet wachten tot Lisette contact met hem opneemt. Julian heeft iets goed te maken met Kim.

  128. Aflevering 128

    19 februari 1997 (23 minuten)

    Sylvia's nagedachtenis drijft Jef tot extreme dagen. Door Arthurs rigoureuze reactie op haar onthulling, vraagt Meta zich af of haar geheim bij hem veilig is. Roos probeert Anita duidelijk te maken dat ze het weer goed moet maken met Rik.

  129. Aflevering 129

    20 februari 1997 (23 minuten)

    Ludo is niet gelukkig met het 'rendez vous' dat Dian voor hem heeft geregeld. Anita wil weten of Linda Helens flat nog wil kopen. Linda en Meta komen voor een gesloten deur te staan. Harmsen doet een verzoek aan Arthur.

  130. Aflevering 130

    21 februari 1997 (23 minuten)

    Anita gaat poolshoogte nemen in de flat van Helen. Linda vindt dat Janine zich niets van de intriges van Dian moet aantrekken. Zijn collega's staan voor een raadsel, wanneer Jef niet op het werk verschijnt. Het zit Daniël dat Janine iemand anders als getuige vraagt.

  131. Aflevering 131

    24 februari 1997 (23 minuten)

    De vriendschap tussen Suzanne en Janine komt op het spel te staan door Janines trouwplannen. Julian denkt zijn zwaar tegenvallende schoolcijfers nog te kunnen ophalen voordat Robert erachter komt. Dian zint op wraak, wanneer Ludo haar bewegingsvrijheid in zijn landhuis ernstig beperkt. Meta wil graag met Arthur blijven omgaan.

  132. Aflevering 132

    25 februari 1997 (23 minuten)

    Julian belooft Robert extra hard te gaan leren, maar dan komt Jessica langs. Kim is nieuwsgierig naar haar biologische moeder. Ze vraagt Laura om hulp. Rik wordt achterdochtig van Balou's rusteloze gedrag. Het lijkt of niets Jef nog kan raken.

  133. Aflevering 133

    26 februari 1997 (23 minuten)

    Daniël smeekt Janine om niet te verhuizen. Kim ontdekt dat Jef Sylvia's pillen niet heeft teruggebracht naar de apotheek. Laura en Robert zitten niet op één lijn wat betreft Julians straf. Rik en Anita's afwezigheid roept vraagtekens op, maar Roos vermoedt waar ze zijn.

  134. Aflevering 134

    27 februari 1997 (23 minuten)

    Kim is bang dat Jef haar probeert te ontlopen. Dian palmt Ludo's kunstcollectioneur in. Arthur moet toezien hoe een andere man in Suzanne is geïnteresseerd. Harmsen probeert zich te herinneren of Anita hem de leiding over het hotel heeft gegeven.

  135. Aflevering 135

    28 februari 1997 (23 minuten)

    Rik zint op een mogelijkheid om te ontsnappen aan Lisette. Janine drijft bij Ludo haar zin door. Dian grijpt Janines ongelukje aan om Daniël op te stoken. Heel Dendermonde is in rep en roer over de langdurige afwezigheid van Anita en Rik.

  136. Aflevering 136

    3 maart 1997 (23 minuten)

    De gijzeling door Lisette verandert de houding tussen Rik en Anita voorgoed. Robert checkt of hij terecht achterdochtig is over Jessica en Julian. Linda en Suzanne proberen Meta om te praten een opdracht met een beroemde fotograaf aan te nemen.

  137. Aflevering 137

    4 maart 1997 (23 minuten)

    Ludo eist dat Daniël hem en Janine met rust laat. Het feit dat Daniël Ludo blijft afkraken, zit Janine bijzonder dwars. Kim onderneemt de eerste stappen op zoek naar haar biologische moeder. Harmsen kan niet geloven wat Lisette gedaan heeft en wil haar hierover eens aan de tand voelen.

  138. Aflevering 138

    5 maart 1997 (23 minuten)

    Daniël gaat spitten in Ludo's verleden en ontmoet daarbij Luigi Pavese. Ze worden echter nauwlettend in de gaten gehouden. Frenk heeft grootse plannen met Meta en nodigt haar uit voor een privé-feestje. Linda spoort Suzanne aan om werk te maken van haar aanbidder. Met hulp van Rik doet Harmsen een poging zijn relatie met Anita weer in normaal vaarwater te krijgen.

  139. Aflevering 139

    6 maart 1997 (23 minuten)

    Kim doet alles om de tegenstand bij het kindertehuis te omzeilen. Ludo krijgt een bizar telefoontje. Eveline laat Daniël onomwonden weten dat hij zich eens wat meer zorgen zou moeten maken over zijn eigen relatie in plaats over die van Janine en Ludo. Jefs pillen dreigen langzaam maar zeker op te raken.

  140. Aflevering 140

    7 maart 1997 (23 minuten)

    Jef is ten einde raad. Hij smeekt Roos hem te helpen om aan pillen te komen. Jessica ziet haar dromen vervliegen, omdat Julian zijn schoolwerk boven hun broodjesbedrijf moet plaatsen. Dian wil niets loslaten als Ludo van haar wil weten wat zij toch met Huib moet. Julian probeert Kims enthousiaste zoektocht te temperen. Hij twijfelt of het zin heeft.

  141. Aflevering 141

    10 maart 1997 (23 minuten)

    Roos werkt zich in de nesten in haar poging Jef te beschermen. Daniël onderneemt een zoektocht naar het hoe en wat van Pavese's dood. Dian doet goede zaken over de rug van Huib. Eveline krijgt een voorstel waar ze grif op ingaat.

  142. Aflevering 142

    11 maart 1997 (23 minuten)

    Ludo en Janine pakken uit op hun trouwdag. De dag wordt wreed verstoord doordat een autobom een slachtoffer eist. Roos wordt geconfronteerd met de vermoedens van haar begeleider. Jef schaamt zich voor zijn verslaving en belooft beterschap.

  143. Aflevering 143

    12 maart 1997 (23 minuten)

    Meta maakt duidelijk dat ze van handtastelijkheden niet is gediend. Janine en Ludo's huwelijk loopt anders dan verwacht. Daniëls geheugen laat hem in de steek. Jessica moet een spoedopdracht voor het broodjesbedrijf op creatieve wijze oplossen.

  144. Aflevering 144

    13 maart 1997 (23 minuten)

    Suzanne voelt zich schuldig, wanneer ze hoort dat Meta in het ziekenhuis is beland. Jessica eist van Julian duidelijkheid over wat hij met het broodjesbedrijf wil. Janine trekt vergaande conclusies over wat er met Eveline is gebeurd. Harmsen verzet zich met hand en tand tegen Jessica's toekomstplannen.

  145. Aflevering 145

    14 maart 1997 (23 minuten)

    Daniël wil niets weten van Laura's plannen met hem. Na een ontdekking is Kim onzeker over wat ze van Jef moet denken. Julian raakt van zijn stuk na een intens gesprek met Jessica over hun relatie. Ludo mist een schilderij en hij roept Dian ter verantwoording.

  146. Aflevering 146

    17 maart 1997 (23 minuten)

    Arthur zoekt wraak tegen de belager van Meta. Roos is bang dat ze het bij haar begeleider helemaal heeft verknoeid. Daniël heeft genoeg van alle goede bedoelingen en wil alleen gelaten worden. Jessica probeert meneer Harmsen ervan te overtuigen dat ze echt de juiste beslissing heeft genomen om de broodjeszaak op te heffen.

  147. Aflevering 147

    18 maart 1997 (23 minuten)

    Jef wil met Roos praten over afkicken, maar zij werkt zich daarmee diep in de nesten. Meta is dankbaar dat Arthur haar eer heeft verdedigd. Julian zoekt duidelijkheid over zijn relatie met Jessica. Janine komt bij Daniël haar medeleven betuigen.

  148. Aflevering 148

    19 maart 1997 (23 minuten)

    Janine krijgt van Daniël de nodige verwijten naar haar hoofd. De mannen van Wassenaar brengen Daniël in een levensbedreigende situatie. Robert neemt Jef onder handen, wanneer hij krijgt te horen dat Jef verslaafd is aan morfine. Dian zit met een onverkoopbaar schilderij in haar maag, maar ze moet een deadline halen.

  149. Aflevering 149

    20 maart 1997 (23 minuten)

    Daniël lijkt de wens om te leven op te geven, totdat hij hoort wie er achter alle ellende zit. Ludo wordt onder zware druk gezet, wanneer hij Janine belooft de samenwerking met Wassenaar te beëindigen. Arthur heeft grote plannen met het bokstalent van Rik. Jef doet erg zijn best, maar kan Roos hem nog vergeven voor wat hij haar heeft aangedaan?

  150. Aflevering 150

    21 maart 1997 (23 minuten)

    Meneer Harmsen neemt de broodjesbusiness van Jessica over, maar hanteert zijn eigen bereidingswijze. Wassenaar geeft opdracht aan het probleem 'Daniël' een einde te maken. Suzanne gaat impulsief bij John langs, maar wordt zelf verrast. Janine staat met haar oren te klapperen, wanneer ze hoort van Dian en Ludo.

  151. Aflevering 151

    24 maart 1997 (23 minuten)

    Wanneer Julian in zak en as zit omdat hij Jessica mist, probeert Kim hem op te vrolijken. Linda gaat op onderzoek uit, wanneer ze verdachte geluiden in Daniëls huis hoort. Ludo wil de garantie van Wassenaar dat hij en Janine veilig zullen zijn.

  152. Aflevering 152

    25 maart 1997 (23 minuten)

    Linda krijgt bezoek van iemand die alles over Daniël probeert uit te vinden. Jef neemt Robert in vertrouwen over zijn afkicken. Anita vindt dat Roos zich niet moet afsluiten voor een romance met Jan Willem Wolfman. Rik en Arthur willen de bokssport serieus aanpakken, maar zitten om geld verlegen.

  153. Aflevering 153

    26 maart 1997 (23 minuten)

    Suzanne vreest het ergste, wanneer ze tevergeefs op Guusje, bij zijn school, staat te wachten. Rik en Arthur gaan bij een mogelijke sponsor om geld 'bedelen'. Roos kan haar gevoelens voor Jan Willem niet ontkennen, maar vraagt hem om geduld. Janine reageert fel, wanneer zij en Ludo een uitnodiging voor een diner krijgen.

  154. Aflevering 154

    27 maart 1997 (23 minuten)

    Julian en Kim zoeken steun bij elkaar. Bij Janine reist het vermoeden dat er iets mis is met een schilderij voor Ludo's veiling. Suzanne zit in angst door de onverwachte terugkomst van Wassenaar. Dian slaat de schrik om het hart, wanneer de schilderijen verdwenen zijn.

  155. Aflevering 155

    28 maart 1997 (23 minuten)

    Meneer Harmsen dringt zich op aan John van Tongeren, de baas van Jessica. Het is Laura een raadsel waarom Kim niet meer geïnteresseerd is in de zoektocht naar haar biologische moeder. Janine trekt de stoute schoenen aan en confronteert Ludo met haar bevindingen. Kim vist naar de gevoelens van Julian voor haar.

  156. Aflevering 156

    31 maart 1997 (23 minuten)

    Jef probeert Kim in te laten zien dat haar verliefdheid op haar broer Julian niet natuurlijk is. Ludo broedt op een plan om onder de ijzeren greep van Wassenaar uit te komen. Bij een bokspartij is Anita er getuige van hoe Rik in de touwen wordt gedwongen.

  157. Aflevering 157

    1 april 1997 (23 minuten)

    zat dat hij niet voor vol wordt aangezien.

  158. Aflevering 158

    2 april 1997 (23 minuten)

    Daniël duikt weer op. Hij is van plan de jacht te openen op de moordenaar van Eveline. Roos begrijpt niet waarom Jan Willem haar ineens afwijst. Speelt hij soms een spelletje met haar? Kim zet Jef onder druk in de hoop dat Julian bij haar in huis mag blijven. Linda heeft goed nieuws voor Suzanne.

  159. Aflevering 159

    3 april 1997 (23 minuten)

    moeder. Laura probeert Julian om te praten, zodat hij weer thuis komt wonen.

  160. Aflevering 160

    4 april 1997 (23 minuten)

    Ludo laat de kopers weten dat Dian alle lof verdient voor de organisatie van de kunstveiling. Suzanne vertrouwt niemand meer en vraagt de schoolleiding om Guusje goed in de gaten te houden. Daniël heeft een plan en stuurt Wassenaar een uitnodiging die hij niet kan weigeren.

  161. Aflevering 161

    7 april 1997 (23 minuten)

    Ludo is ervan overtuigd dat hij Dian buiten spel kan zetten. Suzanne geeft Guusje bij de politie als vermist op. Daniël moet met Guusje naar het ziekenhuis. Roos wil meer aandacht van Peer, maar hij heeft geen tijd voor haar.

  162. Aflevering 162

    8 april 1997 (23 minuten)

    Wanneer Roos iets fout doet, valt Peer keihard tegen haar uit. Zolang Jessica haar excuses niet aanbiedt, zal John haar haar plekje achter de bar van de jazzclub niet teruggeven. Rik wil voor Anita verzwijgen dat zijn volgende boksmatch tegen iemand is met een hele slechte reputatie. Suzanne probeert Daniël ervan te weerhouden zichzelf in de nesten te werken.

  163. Aflevering 163

    9 april 1997 (23 minuten)

    Ludo en Janine gaan op een nachtelijke missie. Het zit Arthur niet lekker als hij hoort van Roos en Peer. Julian zit financieel aan de grond. Robert en Laura vinden het huis erg leeg. Ze missen Julian.

  164. Aflevering 164

    10 april 1997 (23 minuten)

    Kim en Laura gaan naar het adres waar de biologische moeder van Kim zou wonen. Dian vertrouwt het niet, wanneer ze hoort dat Ludo druk met de schilderijen in de weer is geweest. Robert wil niet inzien dat hij zich bij Julians beslissing moet neerleggen.

  165. Aflevering 165

    11 april 1997 (23 minuten)

    Dian gaat op onderzoek uit naar het doen en laten van Ludo. Kim heeft een grote teleurstelling te verwerken. Robert moet het sponsorcontract met Rik en Arthur afblazen. Rik moet extra hard trainen, want zijn tegenstander is niet bepaald een lieverdje.

  166. Aflevering 166

    14 april 1997 (23 minuten)

    Dian is erachter dat Ludo haar wil laten opdraaien voor de handel in valse schilderijen. Ze wil het hem betaald zetten. Linda denkt dat Janine de enige is die Daniël weer op kan peppen. Suzanne krijgt een erfenis van iemand uit het verleden. Anita gaat poolshoogte nemen na wat ze gehoord heeft over de tegenstander van Rik.

  167. Aflevering 167

    15 april 1997 (23 minuten)

    Suzanne twijfelt of ze naar Onno P. Wassenaar moet gaan of niet. Jef vindt dat Julian Robert een kans moet geven. Arthur wil niet dat Anita Rik nog langer onzeker maakt met haar praatjes. Ludo raadt Janine sterk af om naar Daniël te gaan.

  168. Aflevering 168

    16 april 1997 (23 minuten)

    Ludo lacht het laatst als Dian het krantenartikel onder ogen krijgt. Linda wil dat Janine nog een keer probeert met Daniël te praten. Robert vindt dat Daniël Janine te veel verwijten maakt. Tom vertelt Kim dat hij verliefd is op het meisje van een ander.

  169. Aflevering 169

    17 april 1997 (23 minuten)

    Roos moet Tom afwimpelen, wanneer hij te veel van haar wil. Peer wordt door co-assistente Mathilde onder druk gezet. Jef waarschuwt Kim om niet al te veel van het bezoek aan haar moeder te verwachten. Suzanne laat Guusje onderzoeken.

  170. Aflevering 170

    18 april 1997 (23 minuten)

    Peer heeft een verrassing voor Roos. Tom ook, maar hij weet niet of hij het haar kan vertellen. Het is Riks grote avond: zijn conflict met Sneaky Stef zal worden uitgevochten in de ring. Dian voelt zich ernstig beknot in haar werkzaamheden bij AA&F.

  171. Aflevering 171

    21 april 1997 (23 minuten)

    Roos neemt Dokter Peer van Maes mee naar Robert en Laura. Tom ontdekt dat Peer van twee walletjes eet. Suzanne durft haar ware gevoelens voor John niet te erkennen. Dian spant Kim voor haar karretje, wanneer ze Ludo een hak wil zetten. Rik zit met een enorm schuldgevoel, wanneer hij hoort dat zijn tegenstander nooit meer zal kunnen lopen.

  172. Aflevering 172

    22 april 1997 (23 minuten)

    Kim kan haar gevoelens voor haar broer Julian niet langer onderdrukken. Dian stelt Huib voor om samen iets tegen Ludo te ondernemen. Peer probeert Roos van een gesprek met Tom af te brengen. Jef is woedend over de negatieve publiciteit voor AA&F, nadat Rik zijn tegenstander een dwarslaesie heeft geslagen.

  173. Aflevering 173

    23 april 1997 (23 minuten)

    Ludo probeert Janine in te laten zien dat het beter is voorlopig geen paard meer te rijden. Wanneer Julian wegsluipt, wordt hij door Jef ontdekt. Hij stuurt hem het huis uit. Kim zet Jef onder druk. Arthur vindt dat als Rik stopt met boksen dit gelijk staat aan een schuldbekentenis.

  174. Aflevering 174

    24 april 1997 (23 minuten)

    Kim is bang dat ze Julian kwijt is, wanneer hij haar niet wil spreken. Er wordt een officiële aanklacht tegen Rik ingediend. Roos merkt dat ze toch anders tegen Peers charmante gedrag aankijkt. Daniël heeft het niet gemakkelijk als hij Guusjes tegendraadse gedrag toeschrijft aan John.

  175. Aflevering 175

    25 april 1997 (23 minuten)

    Peer heeft zich verdacht gemaakt bij Roos, maar hij praat zich er zo uit dat hij met Mathilde vrij spel heeft. Daniël kan de waarheid rond Guusjes gedrag niet langer verzwijgen en smeekt Suzanne om vergeving. De juridische consequenties van Riks boksongeluk zorgen voor veel opschudding op het kantoor van AA&F.

  176. Aflevering 176

    28 april 1997 (23 minuten)

    Roos weet niet wat ze moet denken als ze Peer en Mathilde samen ziet. Jef vindt dat Kim geobsedeerd is met haar familieverleden en hij wil dat ze Julian met rust laat. Kim wil dat Julian mee gaat naar Gerda Verduyn. Daniël smeekt Suzanne of ze met hem wil praten over wat er met Guusje is gebeurd.

  177. Aflevering 177

    29 april 1997 (23 minuten)

    Suzanne kiest voor Guusje. Moet Linda nu 'Variety' alleen runnen? Laura moet een tegenvaller incasseren in haar onderzoek naar Riks boksongeluk. Jef probeert Kim haar verliefdheid uit het hoofd te praten.

  178. Aflevering 178

    30 april 1997 (23 minuten)

    Peer neemt maatregelen, wanneer Roos hem confronteert met zijn overspel. Ludo hoort dat Dian erachter is gekomen dat hij een geheim bod heeft gedaan op een veilinghuis. Kim krijgt eindelijk antwoord op de vraag of Julian haar broer is of niet.

  179. Aflevering 179

    1 mei 1997 (23 minuten)

    Peer probeert een afspraakje met Roos te maken. Suzanne eist dat Daniël haar en Guusje met rust laat. Rik gaat op onderzoek uit, als Stef denkt ooit weer te kunnen lopen. Ludo neemt maatregelen na een bekentenis van Huib van Groeningen.

  180. Aflevering 180

    2 mei 1997 (23 minuten)

    Roos vertrouwt de zaak niet, wanneer blijkt dat Peer zich heeft laten overhalen door Mathilde. Kim heeft een teleurstelling weg te slikken. Gerda wordt gek van Kim dreigt haar hart uit te storen. Suzanne neemt een belangrijk besluit over de erfenis van Onno P. Wassenaar.

  181. Aflevering 181

    5 mei 1997 (23 minuten)

    Kim gaat achter Jefs rug om naar Gerda, die echter schoon genoeg heeft van Kims opdringerigheid. Ludo kan in financiële problemen komen als hij zijn bod op het veilinghuis verhoogt. Roos wil het niet toegeven, maar ze is heel onzeker over haar relatie met Peer van Maes. Op wonderbaarlijke wijze vindt Dian haar verdwenen computerbestanden terug.

  182. Aflevering 182

    6 mei 1997 (23 minuten)

    Er wacht Janine een grote verrassing als ze aan het werk gaat bij Variety. Rik voelt het als zijn plicht om Stef te vertellen dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Ludo achterhaalt een misstap uit Huibs verleden. Kim vertelt Jef dat ze heel hard vecht tegen haar verliefdheid.

  183. Aflevering 183

    7 mei 1997 (23 minuten)

    Roos ontkent bij hoog en laag dat ze weer boulimia heeft. Het is voor Kim en Julian niet gemakkelijk weer op de oude voet verder te gaan. De vete tussen Dian en Janine wordt op het scherpst van de snede beslecht. Peer draait Mathilde hetzelfde rad voor ogen als hij eerder bij Roos heeft gedaan.

  184. Aflevering 184

    8 mei 1997 (23 minuten)

    Stefs manager maakt zich grotere zorgen om de schadeclaim dan om Stefs gezondheid. Hij speelt het spel tegen Rik keihard. Roos trekt haar conclusies en confronteert Peer daarmee. Laura bijt zich vast in de zaak rond Kims moeder.

  185. Aflevering 185

    9 mei 1997 (23 minuten)

    Julian doet Kim een bekentenis. Kim lijkt de zoektocht naar haar moeder op te willen geven. John voelt zich schuldig aan Guusjes gedrag. Daniël komt met een vergaand voorstel bij Suzanne om Guusje te helpen. Roos raakt overstuur, wanneer Balou spoorloos is.

  186. Aflevering 186

    12 mei 1997 (23 minuten)

    Voor Dian heeft een gebeurtenis uit het verleden vergaande gevolgen. Kim en Julian posten bij Gerda's voordeur. Ze willen opheldering over hun biologische moeder. Gerda komt klem te zitten tussen haar geweten en Oscar Brandts Buys. Peer zet Roos onder druk. Hij wil dat ze over de ware reden van haar overplaatsing haar mond houdt.

  187. Aflevering 187

    13 mei 1997 (23 minuten)

    Roos probeert Peer om de tuin te leiden, maar hij heeft harde bewijzen tegen haar. Ludo chanteert Huib om hem tegen Dian op te zetten. Wanneer Gerda niet thuis is, nemen Kim en Julian een brutaal besluit. Rik heeft een plan om Stef op te vrolijken.

  188. Aflevering 188

    14 mei 1997 (23 minuten)

    Gerda komt erachter dat Julian en Kim haar op de hielen zitten. Ze probeert te vluchten. Wanneer Guusje hun relatie niet lijkt te accepteren, overwegen Suzanne en John om elkaar minder te zien. Tom voelt meer voor Roos dan hij tot nu toe heeft laten merken. Laura wordt woedend als ze hoort wat Kim en Julian hebben gedaan.

  189. Aflevering 189

    15 mei 1997 (23 minuten)

    Arthur peilt bij Rik of hij ooit nog wil gaan boksen. John krijgt een enorme belastingaanslag. Hij gaat op zoek naar geld en denkt hierbij aan Suzanne. Kim en Julian komen te weten dat Laura meer weet over hun moeder dan ze wil prijsgeven. Janine bekent aan Daniël dat ze zwanger is.

  190. Aflevering 190

    16 mei 1997 (23 minuten)

    Julian en Kim wordt de toegang tot het landgoed van Oscar Brandts Buys geweigerd, maar ze zijn niet voor één gat te vangen. Ludo boekt een eerste succes bij het zetten van de val voor Dian. Suzanne wil met niemand over haar ruzie met Daniël praten. Tot Jessica's spijt is meneer Harmsen zijn geliefde Lisette nog niet vergeten.

  191. Aflevering 191

    19 mei 1997 (23 minuten)

    Suzanne kan maar moeilijk geloven dat het John niet om haar geld te doen is. Dian zou voor de aanschaf van de antieke Ming-vaas haar gehele kapitaal op het spel moeten zetten. Huib probeert haar te overtuigen dat het dat waard is. Kim en Julian worden in het nauw gedreven.

  192. Aflevering 192

    20 mei 1997 (23 minuten)

    Dian laat de vaas taxeren. Huib twijfelt aan de taxateur. Jef wil Laura's bevindingen nog even geheim houden voor Kim en Julian. Kim baalt dat ze beloofd heeft niet meer zelf achter haar moeder aan te gaan. Suzannes hoop op een hereniging met John wordt hard de kop in gedrukt.

  193. Aflevering 193

    21 mei 1997 (23 minuten)

    Riks liefde voor Anita wordt op de proef gesteld als zij zeer gecharmeerd is van een hotelgast. Kim twijfel of ze mee zal gaan op een werkweek naar Rome, nu ze haar moeder zo dicht op het spoor is. Huib wil uit schaamte de banden met Dian verbreken. Roos raakt buiten zinnen wanneer Peer haar de schuld geeft van een fout die hij heeft gemaakt.

  194. Aflevering 194

    22 mei 1997 (23 minuten)

    Laura ontmoet eindelijk de biologische moeder van Julian en Kim. Arthur weet een leven te redden in de sauna van hotel Dendermonde. Suzanne kan er niet tegen dat iedereen zich bemoeit met de ruzie tussen haar en Daniël. Dian legt haar diepste gevoelens bloot bij Ludo.

  195. Aflevering 195

    23 mei 1997 (23 minuten)

    Suzanne probeert het bij te leggen met John. Daniël gaat stiekem met Guusje op stap, maar Suzanne is eerder terug dan hij verwachtte. Laura besluit de waarheid te verzwijgen en ze vertelt Julian een leugen over zijn moeder. Meneer Harmsen is in de wolken met een brief van Lisette.

  196. Aflevering 196

    26 mei 1997 (23 minuten)

    Julian krijgt de uitslag van zijn herexamens en is bang voor Roberts reactie. Wanneer Guusje erg overstuur is, dient Suzanne een klacht in tegen Daniël. Roos wil niet terug naar het ziekenhuis, maar heeft geen keus. Linda wordt gedwongen om Dian te vertellen dat Janine zwanger is.

  197. Aflevering 197

    27 mei 1997 (23 minuten)

    Mathilde beseft dat ze misbruikt is, wanneer ze Peer betrapt op een leugen over Roos. Laura probeert te verhinderen dat Julian met zijn echte moeder in contact komt. Tom merkt hoe Roos op haar werk weer getreiterd wordt door Peer. Jessica vindt een brief van Suzanne, maar Johan weigert hem te lezen.

  198. Aflevering 198

    28 mei 1997 (23 minuten)

    Terwijl een taxateur de Ming-vaas keurt, onderhandelt Dian over de prijs met een koper. Suzanne vertelt John niet wat ze Daniël heeft aangedaan, omdat ze hem niet kan vergeven. Robert snapt niet waarom Laura zo fel reageert op Julians moeder.

  199. Aflevering 199

    29 mei 1997 (23 minuten)

    Daniël zit helemaal aan de grond. Janine verwijt Suzanne hier de oorzaak van te zijn. Arthur krijgt een beloning die hij samen met zijn vrienden gaat verbrassen. In de Rozenboom zijn ze getuige van een drama dat ontstaat wanneer Ludo en Janine in contact komen met Dian en Jef.

  200. Aflevering 200

    30 mei 1997 (23 minuten)

    Kim komt terug van een werkweek uit Rome. Tijdens een feestelijk etentje komt Julian met een grote verrassing op de proppen. Suzanne en Guusje treffen Daniël niet thuis aan. Ze maken zich zorgen over hem. De vlammenzee in de Rozenboom eist een slachtoffer. De overige aanwezigen blijven verslagen achter.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.

Meer seizoenen

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,08 (42)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 1

1990

13 reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,48 (29)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 2

1991

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,82 (19)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 3

1992

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,85 (20)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 4

1993

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,83 (20)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 5

1994

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,69 (18)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 6

1995

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,97 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 8

1997

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,78 (18)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 9

1998

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,89 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 10

1999

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,08 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 11

2000

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,89 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 12

2001

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 13

2002

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 14

2003

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,13 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 15

2004

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,07 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 16

2005

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,07 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 17

2006

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,93 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 18

2007

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,2 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 19

2008

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,92 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 20

2009

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,85 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 21

2010

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,88 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 22

2011

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,83 (12)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 23

2012

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,91 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 24

2013

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,97 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 25

2014

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,47 (19)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 26

2015

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,95 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 27

2016

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,88 (12)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 28

2017

6 reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,8 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 29

2018

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,27 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 30

2019

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,91 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 31

2020

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,67 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 32

2021

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,71 (7)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 33

2022

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
NAN (0)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 34

2023

Geen reacties