• 10.717 nieuwsartikelen
  • 162.061 films
  • 10.166 series
  • 29.784 seizoenen
  • 614.348 acteurs
  • 193.164 gebruikers
  • 8.978.927 stemmen
Avatar
 
banner banner

iZombie - Seizoen 4 (2018)

3,20 15 stemmen

Show titel: iZombie

IMDb beoordeling: 7,8 (74.179)

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Rob Thomas, Rob Thomas en Diane Ruggiero

Met: Rose McIver, Malcolm Goodwin en Robert Buckley

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 26 februari 2018

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 4 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot iZombie

Olivia "Liv" Moore was een gezonde, gedisciplineerde, gedreven medisch assistent die haar levenspad volledig had uitgestippeld... tot de nacht dat ze naar een feest ging dat onverwachts werd omgezet in een zombie feeding frenzy. Nu ze een med zombie-sudent is, en ze een baan in één van de lijkschouwer kantoren heeft weten te bemachtigen om zo toegang te krijgen tot de hersenen die ze met tegenzin moet eten om haar menselijkheid te behouden, maar met elke hersen die ze eet, neemt ze de herinneringen van het lijk in zich op. Met de hulp van haar baas de lijkschouwer en een politiedetective lost ze moorden op om de stemmen in haar hoofd stil te krijgen.

Afleveringen Seizoen 4 (2018)

  1. 1. Are You Ready for Some Zombies?

    26 februari 2018 (45 minuten)

    Terwijl ze onderzoek doet naar de moord op een Seattle Seahawk-superfan, heeft Liv een verrassend visioen. Ondertussen krijgt Major de opdracht om jonge, dakloze zombies te begeleiden. Ten slotte heeft Blaine te maken met een dreiging, die uit zijn verleden opdoemt.

  2. 2. Blue Bloody

    5 maart 2018 (45 minuten)

    Liv zit vol vragen nadat ze de hersens van een verachtelijke persoon eet en moet bepalen welke van haar ontevreden bedienden haar hebben gedood. Clive en Bozzio worstelen om een ​​gezonde relatie te onderhouden. Ondertussen zetten omstandigheden Major en Liv in tegenover elkaar.

  3. 3. Brainless in Seattle, Part 1

    12 maart 2018 (45 minuten)

    Liefde is in de lucht nadat Liv de hersens van een hopeloze romanticus eet, en ze kan zichzelf er niet van weerhouden om zich te bemoeien met de relatie van Clive. Major en Liv blijven proberen aan hun verschillen te werken. Ondertussen wordt Blaine benaderd met een interessante aanbieding.

  4. 4. Brainless in Seattle, Part 2

    19 maart 2018 (45 minuten)

    Liv en Clive ontdekken dat de moord die ze onderzoeken het werk was van een seriemoordenaar. Ondertussen komt Major gevaarlijk gebied binnen.

  5. 5. Goon Struck

    26 maart 2018 (45 minuten)

    Terwijl hij de moord op een hockeyspeler volgt, strompelt Liv het kwaadaardige plan van Chase Graves tegen het lijf. Ondertussen moet Major een vreselijke beslissing nemen. Ten slotte probeert Peyton een instabiele situatie te beheersen.

  6. 6. My Really Fair Lady

    9 april 2018 (45 minuten)

    Liv en Clive onderzoeken de moord op een pretentieuze theateracteur. Ondertussen maakt Ravi een enorme opoffering voor Peyton. Ten slotte doet Blaine een verrassende ontdekking.

  7. 7. Don't Hate the Player, Hate the Brain

    16 april 2018 (45 minuten)

    Na het nuttigen van de hersenen van een vrijgezelle playboy, gaat Liv naar een club om Clive en Ravi te ontmoeten. Ondertussen krijgt Major een enorme taak toegewezen. Clive worstelt nog steeds met de overeenkomst die hij met Bozzio heeft gesloten.

  8. 8. Chivalry Is Dead

    23 april 2018 (45 minuten)

    Liv consumeert het brein van een vermoorde live-action role-playing ridder om zijn moord op te lossen. Peyton onthult dewaarheid over Liv. Major begint aan een missie.

  9. 9. Mac-Liv-Moore

    29 april 2018 (45 minuten)

    Er is een zombie-seriemoordenaar ontsnapt en New Seattle is afgesloten. Liv zit gevangen in het mortuarium metwitte rapperhersenen en Clive en Ravi spelen Dungeons & Dragons. Ondertussen bedenkt Blaine zijn meest sinistere plan tot nu toe. Major is op jacht naar de moordenaar.

  10. 10. Yipee Ki Brain, Motherscratcher!

    6 mei 2018 (45 minuten)

    Wanneer Liv de hersenen van een detective consumeert, die niet volgens de regels werkt, helpt haar nieuwe roekeloosheid haar in de problemen. Ondertussen komt Major heel dichtbij het ontdekken van het geheim van Liv.

  11. 11. Insane in the Germ Brain

    14 mei 2018 (45 minuten)

    Liv stemt ermee in om de hersenen van een smetvrees-patiënt te consumeren tijdens het griepseizoen. Ravi zet zijn rol als surrogaatvader van Isobel voort. Major komt uiteindelijk tot een conclusie. Peyton worstelt met een zeer belangrijke beslissing.

  12. 12. You've Got to Hide Your Liv Away

    21 mei 2018 (45 minuten)

    Ravi en Clive werken samen om een ​​zaak op te lossen. Ondertussen zet Major een verrassende stap richting Liv.

  13. 13. And He Shall Be a Good Man

    28 mei 2018 (45 minuten)

    Clive, Ravi, Peyton en Major werken samen om Liv te helpen. Chase bereidt zich voor om Liv en Levon te executeren.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.