menu
Mute (2018)
3,06(32)

Mute

Deze week is Mute toegevoegd aan het Nederlandse aanbod van Netflix. De film, met Alexander Skarsgård, Paul Rudd en Justin Theroux, is geregisseerd door Duncan Jones.

Er is 32 keer gestemd op deze film, met een gemiddelde van 3,06 sterren.

Angry Birds (2016)
2,87(276)

Angry Birds

Angry Birds, geregisseerd door Clay Kaytis en Fergal Reilly en met met de stemmen van Jason Sudeikis, Peter Dinklage en Bill Hader, is sinds deze week ook te zien op Netflix.

avatar van BrabantsBrabants De regisseurs van deze animatiefilm die gebaseerd is op de computerspelserie van Finse herkomst was uiterst hilarisch door grappig figuurtjes en een degelijk plot. Het is een vermakelijk avontuur waarbij verbazingwekkende... [lees bericht]
avatar van DececDecec Een leuke animatie/actie/avontuur/komedie/familie film... Leuk verhaal... Leuk gemaakt animatie... Mooi HD kwaliteit breedbeeld... Prima achtergrond geluid/muziek (Dolby Digital)... Niet slecht... [lees bericht]
nathaniel177 Totaal niet voor kinderen net een michael bay film. Slecht verhaal. Ik vind het spel leuker [lees bericht]
Hagane no Renkinjutsushi (2017)
2,85(10)

Hagane no Renkinjutsushi

Ook Hagane no Renkinjutsushi is in de afgelopen week toegevoegd aan Netflix. De film, met Ryôsuke Yamada, Tsubasa Honda en Dean Fujioka, is geregisseerd door Fumihiko Sori.

Er is 10 keer gestemd op deze film, met een gemiddelde van 2,85 sterren.

Alle films die recent in Nederland aan Netflix zijn toegevoegd: