menu

Film / Toplijsten en favorieten / Love It or Hate It -films

zoeken in:
stinissen schreef:
Ieder heeft het recht te stemmen wat hij denkt of voelt en niet iedereen heeft de zelfde smaak en dat is maar goed ook.

Dat is ook zo. Volgens mij hoef je je hier niet te verdedigen hoor. Verhoeven heeft volgens mij op een onhandige manier aangegeven dat hij de ene user meer volgt en kwa smaak vertrouwt dan de ander. Dat lijkt me logisch, dat geldt voor mij ook. Ik voel me bij sommige films ook een roepende in de woestijn (al die anderen hebben blijkbaar een blurred view door het zand in de oogjes) en bij grote titels kan ik zomaar meestemmen met de meute, terwijl over het algemeen mijn smaak niet gemiddeld is.
Ik geef bv Efter Brylluppet 4.5* waar Mochizuki Rokuro 1.5* aan geeft.

Ik vond dat ik daar nog redelijk mild had geoordeeld

Pastichio Rocker
Onderhond schreef:
Ik heb het niet over stinissen's stem. Ging mij meer over de twee 0.5*


Laten we dat eens gaan doen bij elke 0,5* die jij geeft.

Oh, wacht...

Pastichio Rocker
Oh ja, ik moet The Bird People in China nog een 0,5 geven. Kutfilm.

Klopt.

avatar van Onderhond
Pastichio Rocker schreef:
Laten we dat eens gaan doen bij elke 0,5* die jij geeft.

Doe gerust, ze zijn (bijna) allemaal gemotiveerd.

Nee dit forum gaat niet over love/hate stemmers of love/hate users (daar is een ander topic voor). Dus wat mij betreft weer terug naar de kern...

neo (crew)
Verschillende aanvallende berichten verwijderd.

Dit topic is niet de plek om het stemgedrag van bepaalde gebruikers eens flink onder de loep te nemen.

En volgende keer graag ook de berichten lezen die geschreven worden, zonder klakkeloos op de vraag in te gaan bepaalde berichten weg te gooien. - Ik gaf een definitie over mijn idee van een "Love it/Hate it" film. En die definitie kwam voort uit mijn ervaring met een Moviemeter-user.

Maar goed, daarentegen kan ik me gelukkig niet zo druk maken over users die in 1 dag 50 keer een halve ster uitdelen in mijn 5-sterren lijst .

[edit]
En als je dan toch graag de wens van een lid vervult,
waarom staan deze twee nutteloze berichten er nog.

Pastichio Rocker
Omdat het eigenlijk jouw schuld is dat ik me liet verleiden tot het doen van off-topic commentaar. En ook jouw bericht had niks van doen met het topic maar des te meer met een bepaalde user. Wel consequent blijven (denken) he?

Maar als ik een film met 5 sterren beoordeel, en een ander user* diezelfde film met 0.5 sterren beoordeel - dan is dat voor mij toch een Love It, en voor die ander een Hate It?

Deze discussie gaat toch deels over wat nu precies een Love it or Hate it film is?

En als het "mijn schuld" is dat ik iemand verleid tot het plaatsen van off-topic commentaar wil ik even lachen. Als ik daar al toe in staat ben met een paar lettertjes, wat voor een Dalai Lama moet ik dan wel niet zijn in de werkelijkheid? Ik word bang van mijzelf bij zo'n gedachte.

*Ja ik plaatste daar inderdaad een naam bij. Maar neo noemde dit "aanvallende berichten", terwijl ik niemand op geen enkele manier aanviel. Ik gaf enkel een verwoording van een situatie. Namelijk dat diegene op één dag meer dan twee handen vol aan halve sterren uitdeelde, op mijn top-10 en 5-sterrenfilms. Nu kan dat natuurlijk toeval zijn. Maar ik geloof niet in toeval - want God heeft alles in zijn boek staan.

avatar van Prudh
Om even bij het topic aan te sluiten dan, valt het me op dat er in het lijstje van Kappeuter op de vorige pagina vooral veel Turkse films en kinderfilms staan. Is het eisenpakket van een Turk net zo laag als dat van een kind?

neo (crew)
Weer wat offtopic berichten verwijderd.

Prudh's reactie is helemaal niet racistisch. De vergelijking is best aardig gezien het lijstje. Beiden lijken in het algemeen niet altijd even kritisch te zijn, of juist wel.


Nomak
De reactie van Prudh raakt kant noch wal. Het is misschien niet racistisch, maar zeker wel provocerend en overduidelijk geplaatst om reacties uit te lokken.

Hij doet hier uitspraken over Turkse users, maar als hij een klein beetje moeite had gedaan had hij kunnen zien dat zijn uitspraak nergens op slaat.
Even kijken naar de stemmen bij die Turkse films en je komt al snel tot de conclusie dat er ook genoeg Turkse users zijn die laag stemmen op die films.

Dus het is zeker wel ongepast om alle Turken hier even over één kam te scheren.

Ik vond het wel een grappige conclusie naar aanleiding van dat lijstje.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:24 uur

geplaatst: vandaag om 20:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.