menu

Film / Cast en crew / Michael Jackson

zoeken in:
avatar van mcdaktari
Volgens mij begrijp je me verkeerd met wat ik bedoel over af en toe op pauze zetten. Ik bedoel er mee dat het 1.in het Engels is. 2. dat het vrij lange zinnen zijn die ik zo snel niet gelezen krijg. en 3. die gebakken lucht die jij bedoeld die word juist duidelijk gemaakt door het te lezen, vandaar dat ik zei, op pauze zetten.
Maar ik weet niet of jij zelf dat onderzoek van Jonell Star gezien hebt op Youtube? zo niet dan zou je het toch eens moeten kijken, teminste als je erin geintreseerd bent.

avatar van riesma
Ik heb genoeg van die complottheoriën-films gezien om te weten hoe het gebracht wordt. Het lijkt allemaal zeer geloofwaardig, daar gebruiken ze steeds maar weer dezelfde technieken voor. Het feit dat ze nagenoeg altijd verwijzen naar een eerdere complotzaak (9/11) geeft al aan wat voor soort 'onderzoek naar feiten' ik kan verwachten. Daarom ga ik verder niet mijn tijd verdoen met het kijken ernaar. Neem alles wat ze als feit aandragen met een korrel zout en onthoudt dat je nog niet de helft van een verhaal ziet waar door alles in één richting lijkt te wijzen.

Ik wil Michael Jackson onthouden zoals hij mij in zijn gloriejaren wist te verwonderen. Niet voor de zoveelste keer als een misbruikt mediaspectakel. Hij schreef niet voor niets het nummer "Leave Me Alone".

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.youtube.com/watch?v=CJvfnQ_E7uw

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.


avatar van mcdaktari
Ja precies, daar zeg je het!! En dat zou in mijn ogen ook de grootste reden kunnen zijn om zijn dood te faken. Maar ik wil niet beweren dat het ook zo is, zoals die Jonell Star op youtube laat zien, maar het zet wel aan tot denken, dat de media ons kan voorschotelen wat ze willen. En dat moeten we zo maar aannemen.

avatar van Mavoe
Ik heb daar ook aan zitten denken, dat hij zijn dood faked om uit de publiciteit te zijn. Maar als je verder denkt dan klopt ook dat niet helemaal. Het is algemeen bekend dat Michael vooral op het podium helemaal los kwam en genoot van zijn fans. Daarbij komt ook nog het probleem hoe hij nu verder moet. Stel hij leeft nog, dan moet hij dus de rest van zijn leven in vermomming blijven. Lijkt me ook verre van ideaal.
Heb inmiddels de hele serie op YouTube gekeken en sommige dingen kloppen gewoon echt niet over zijn dood. Maar er waren ook dingen bij die ik echt te ver gezocht vond.
Nee, hoe pijnlijk ook, maar ik denk echt dat deze ongelofelijk goeie zanger en entertainer dood is. Gelukkig heeft hij onwijs mooie nummers achtergelaten, maar het blijft zonde.
Rest in Peace!!

avatar van Don MN
Niet getreurd beste fans, de nieuwe MJ (niet te vervangen natuurlijk) heeft zich alweer aangemeld. Hij is ook wit, nogal magertjes, heeft een vrouwelijk kapsel en versiert met snelle pasjes: JB!

Puur toeval zeker..

pumpking
@ Riesma : Jammer dat alle mensen niet denken zoals U.

Duizend keer respect voor de meest onschuldige man die misbruikt is geweest door de media, na lady diana hebben ze het nog niet geleerd.
De tabloidpers, en alleen hen, lagen aan de basis van zijn verslaving.

Zo'n mooie muziek, videoclips, optredens en vooral: zo'n goed hart.
Maar wat deden ze ermee?

Zelfs na zijn dood stoppen ze niet met hem 'zo' te noemen en dat doet bij een fan als mij pijn. Hoe denk je dan dat dat bij hem deed.

Wat er telkens mooi is om te zien is hoe dat zijn fans er bleven voor hem. Na alle onterechte beschuldigingen, die immers zo werden verdraaid dat hij tot na zijn dood verdacht blijft bij het onwetende publiek, bleef hij zo immens populair bij de fans.

Ik ben 20 jaar te laat geboren om de 'echte' hype rond hem mee te maken, die rond Thriller, Bad. Maar die kun je nog altijd voelen. Wie zal zich binnen 20 jaar Lady GaGa nog herinneren?

Na de miserie dat hij zelf niet kon aan doen waren er ook de mooie momenten en prachtige albums waarmij hij de grootste stempel neerzet.

Je hebt Elvis, je hebt Michael Jackson, je hebt niemand meer.

avatar van 606
606
riesma schreef:
Ik wil Michael Jackson onthouden zoals hij mij in zijn gloriejaren wist te verwonderen. Niet voor de zoveelste keer als een misbruikt mediaspectakel. Hij schreef niet voor niets het nummer "Leave Me Alone".
(embed)avatar van filmliefhebber92
Ik vind Dangerous zijn beste album

Who is it is geweldig

ace leader
Het nieuwe album komt volgende maand uit ...Breaking News is vreselijk slecht (en nep?)
De eerste single Hold My Hand (Feat. Akon) is gelukkig wel goed

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.youtube.com/watch?v=PIxEISCUN3k

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.


speranza
Dokter Conrad Murray wordt vervolgd

(Novum/AP) - Conrad Murray wordt vervolgd voor de dood van Michael Jackson. Een rechter besliste dinsdag dat er genoeg bewijs is tegen de lijfarts van de King of Pop. Jackson stierf op 25 juni 2009 op 50-jarige leeftijd na een overdosis van het narcosemiddel propofol.

De afgelopen week werden 35 getuigen ondervraagd, onder wie personeel van Jackson en medische experts. Twee artsen verklaarde onder meer dat Murray buiten de medische grenzen heeft gehandeld door Jackson propofol toe te dienen, maar daarbij niet de gewenste zorg te bieden.

De 57-jarige Murray blijft volhouden onschuldig te zijn. Het team van de verdachte beweert dat Jackson zichzelf de propofol toediende, maar zelfs in dat geval, zo stellen de getuigende artsen, ligt de fout bij de lijfarts.

De rechter willigde eveneens een wens van de medische tuchtraad in Californië in om Murray uit zijn ambt te zetten. De arts heeft praktijken in Houston en Las Vegas.

De familie van Jackson is blij met de vervolging. "Ik ben tot nu toe blij", zei Michaels zus Janet na afloop van de zitting. Broer Randy toonde zijn tevredenheid door een vredeteken in de lucht te maken.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:06 uur

geplaatst: vandaag om 10:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.